13 yıllık evliyiz aramiz hep cok iyidir ama son 3 aydır 1 kere bile birlikte olmadi. Öncesinde haftada 2-3 kere yapardik. İkimiz de calisiyoruz. Son zamanlarda bana sacma sacma sorular soruyor isyerimdeki kadınları sorup "nasıl o sence sana yürüse naparsin?" Gibisinden sorular sorup. gülüyor. neden boyle yapiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayatına tatlı sokmak istiyor. patlican yemekten sıkılmış. muz istiyor fantezi istiyor ya da yanınıza bir 3. bayan arkadaşta istiyor olabilir. ona cinsel oyuncaklar alın. eve geldiğinde yatağın üzerine koyun o farketmeden ve bir şey söylemeyin onun görüp onun tepkisini bekleyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimalle seninle yapması gerekeni başkasıyla da yapmaya başlamış ya da böyle bir şey düşünüyor, seni de zarflıyor. Yarın öbür gün ilişkimizi açık ilişki yapalım başkalarıyla da görüşelim falan derse şaşırma :)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen böyle çiftlerle görüşüyorum, tecrübemden dolayı söylüyorum yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılEyvah eyvah eş, eşiyle seks yapmıyorsa kimle seks yapıyor diye sorarım. Umarım hiç yapıyordur...
Önceden haftada 1-2 kere kendi isteğiyle mi sana gelir di? Sen mi isterdin?
14 Yorumla
Soran+1 yılKendi isterdi. zaten o istemeden ben sevmem yapmayı
- +1 yıl
Geçmiş olsun kardeşim
Bir öğren kimmiş neymiş
Ciddi mi düşünüyor
Ona göre hayatına yön ver
Soran+1 yılUmarım dusundugumuz sey degildir ama oturup konusacagim.
- +1 yıl
En iyi ihtimalle seninle yapmaktan sıkılmış p*rno izleyip mastürbasyon falan yapıyordur
Eğer öyleyse de birlikte izleyelim de ben sana mastürbasyon yapayım gerekirse de yastığa sürtünmeyi seviyorsa onun yastığı ol yüzüne otursun sana sürtünsün.
Kötü ihtimalle başka biri olabilir.
Konuş kesinlikle. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bi durum.. umarim zararsiz asip kaldiginiz yerden devam edersiniz. Bu arada sebebini sordunmu, bunu yorumlarda soracagini demissinde var mı bi gelisme
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz arastirdim dün. O nun işyerinden tanıdığım biri var.. onun agzinii yokladım biraz. Öglen yemeklerini falan hep isyeri sahibiyle çıkıp dışarda yiyorlarmış. Normalde hetkes gibi yemekhanede yemesi lazim. zaten konuyu nasil acicam. diye etrafindan dolanirken baya bi ima etti. Fazla samimilermiş. Biraz daha arastiracagim iyice netlesip oyle soracagim. Bisey varsa inkar etmesini surecin uzamasini istemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenzeri başıma geldi, meğer başkası varmış 2 yıldır. Boşanma davası açtım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun😔
Senin onu aldattığını düşünüyor olabilir mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmayacagıma emin. Zaten o bana boyle seyler sorunca yuzum kızarıyor cevap veremiyorum falan. O ise; "Saka. yaptim sen zaten bisey yapamazsin biliyorum" diye kendi soyluyor bana.
Soran+1 yılBen pek üstelemiyorum sormuyorum darlayamam oyle konularda.. sadece 2- 3 kere ortam olusturmaya calistim yanaşmadı. Aramiz da cok iyidir hep rn iyi arkadas gibiyiz ama çok özledim onu işte.
Soran+1 yılHaklısın önce bu sekilde aoracagim. Hala istemezse uygun bir zamanda baskasi mi var diye soracagim. Oyleyse birbirimize ayak bagı olmaya gerek. l yok herkes yoluna giderm
- +1 yıl
Buradakiler doğrudan aldatıldığın kesinmiş gibi konuşmuşlar ama sen o söylenenlere bakma. Perimenopoz yaşıyorsa cinsel dürtüleri azalmış da olabilir mesela. A sonucu sadece B sebebinden olmak zorunda değil yani. O yüzden negatifi düşünmeden konuşmaya çalış. Altından hiç beklemediğin bir şey çıkabilir.
Soran+1 yılUmarım öyledir. Zaten cok dolayli sekilde girecegim konuya tum secenekler bittikten sonra kibarca soracagim. Kıracagim birisi degil o.. en iyi atkadasim o benim. Boyle bisey varsa bile yine de kotu dusunemem hakkinda hep iyiligini isterim. sadece yollarimiz ayrilir o kadar
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Son zamanlarda değişti mi giyiniş olarak vs.
24 Yorumla
Soran+1 yılYok aynı giyiniyor. Ben bisey farketmedim
Soran+1 yılTelefonuna bakamam ben ya hic o toplara girecek biri degilim. Ben direk soracagim karar verdim. Ben de yorumlardaki gibi dusunuyorum ama belki kuruntu yapiyorumdur diye sordum. Simdi uygun bir zamanda oturup konusacagim. Bitmisse bitmistir yolumuza bakacagiz
+1 yılPeki sence biriyle birlikte oluyor mu
14 Yorumla
Soran+1 yılYani en buyuk. ihtimal bu bence. Yoksa neden boyle yapsin ki. Cogu kisi de boyle dusunmus. Ama. diger ihtimalleri de soracagim eger konu buysa da herkes kendi yoluna
- +1 yıl
Sormak istersen sorabilirsin. Başka ne ihtimal var ki?
Soran+1 yılMenapoza girmistir hormonal biseydir falan 40 yasina geldik neredeyse
- +1 yıl
İnanmak istersen güzel bahane
Başkasıyla yapmıyor ama belliki aklına birsi girmiş
10 YorumlaDeğişiklik mi istiyor
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. başkasıyla yapıyor demekki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. farklı fanteziler peşinde belli ki ve yer yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı fantezileri yelken açmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılbaskasıyla cunku
10 YorumlaDeğişik
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri