Cinsel Yaşam Evlilik, aşkı olduğu gibi cinselliği de öldürür mü? (Sayfa 2) bayansinirli06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Evlilik, aşkı olduğu gibi cinselliği de öldürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
shakirashakira Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hiç sanmam 3 3 Yorumla siklaman +1 yıl %50 den büyük ihtimal Yorumla TongueP_Juice +1 yıl mesaj kapalı olduğundan buradan teşekkür ediyorum. kabul ettiğiniz için teşekkür ederim Yorumla siklaman +1 yıl Dur ben de göndereyim kabul gunu madem Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. hayır. 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Sanmam ya 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. benim için hayıor 0 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Cinsellik olmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öldürür 1 2 Yorumla Muratbyrm54 +1 yıl Öldürmez Yorumla Aşk_sevgi_sekss +1 yıl Bence de öldürüyor burdakiler boş konuşuyor bence bakarken konuşmak iyi tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Alakası yok tersine daha da alevlendirir
Karşılıklı cinsel uyum ve istek varsa ölmez
Cinsellik hiç bir zaman ölmez ihtiyaç bu
Hiç sanmıyorum
Öldürmez sabaha kadar Pompei 😊
karşılıklı istekler yerine getirilirse ölmez
İki tarafta birbirini tatmin edebiliyorsa öldürmez
Hiç sanmam
%50 den büyük ihtimal
mesaj kapalı olduğundan buradan teşekkür ediyorum. kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
Dur ben de göndereyim kabul gunu madem
hayır.
Sanmam ya
Aman ölüyor
Büyük ihtimalle
Bu kişilere kalmış
Tabi ki
Ben inanmıyorum buna
öldürmez
benim için hayıor
Aksine canlandırır
Cinsellik olmez