Evlilik bana göre özgürlüktür ne bir otel ne bir ev sahibi kimse size yan yana durmanız için karışamaz yasal seks için bile evlenilirken sevdiğim, görünce yeniden aşık olduğum her tavrıyla beni baştan çıkaran adamla yaptığım seks nasıl kötü olabilir :) Birlikte her şeye açık bir partner ile cinselliğin bitmesi çok güç bir durum
Evlilik cinselliği öldurmez taraflardan biri bu konuda yetersiz kalırsa istekli olan kişide gerekli ihtiyacı tamamlayanadigi için dışarıdan yardım alır buna siz aldatma diyorsunuz ben arz talep meselesi diyorum siz pes diyebilirsiniz aldatma adı üstünde terketme değil kaçamak lar güzeldir heyecan katar artık yapmayan varsa çıkar şimdi konuşur zaten birazdan gün gelir oda yapar bulursa tabi fiziken yapmayan bile zihnen yapıyor muhakkak farkı yok benim için off bu konu uzun ama yaz yaz bitmez
@Fatihkzc evliliğin temelinde bu var.. insanın doğası bu. insanlar doğarlar, büyürler, yemek yerler, su içerler, seks yaparlar... budur yani standart bir olay. seks yapmanın da belli kuralları olmalı. önüne gelenle yapmamalısın. tüm dinlerde böyledir. işte bunun için evlilik kurumunu getirmişler. biz de evlendik yani.. evet temelinde cinsellik yatar. kardeş kardeş mi kalalım? ev arkadaşı mı olalım ne yapalım?
@Fatihkzc illa edepsiz olacağım diyorsun. aman bir kadın seks demesin yoksa hemen onu s.. kerler di mi? n çünkü sadece siz erkeklerin hakkı seks hakkında konuşmak di mi? ben senin yaşın kadar zamandır seks yapıyorum hem de sadece tek adamla. emin ıol ne yapmam gerektiğini biliyorum ahlaksız köpek
hayır aksine çiftler birbirlerine gönülden bağlıysa her günün bir ayrı yeri var daha canlı daha özgür bir aşk deli dolu bir cinsellik neden öldürsün ki
Evliliğin cinselliği direkt olarak etkilediğini sanmıyorum. Fakat geçim derdi, çocukların telaşı ve iş temposunun cinsel hayata olumsuz etkilerinin olduğu aşikâr.
Asla öldürmez ama eğer sekste fantazileriniz varsa diğer turlu mikiş boşal yat uyu olursa onun hiçbir anlamı yok onu zaten hayvanlarda yapıyor bilmem anlatabildim mi
Bence öldürüyor öldürmez diyenlerin %90 bekar ve hayatında hiç cinselik yaşamamış insanlar aynı yatağa girince ev iş stres çoluk çocuk bunlar hep stres olan şeyler oyuzden kessinlikle öldürüyor
Maalesef uyum yoksa biri doyumsuz biti seksi sevmiyorsa cinseligi öldürür zevkle yapilnasi gereken cinsellik işkence olur buda evliliği bile bitirir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir ömür aynı kişi ile sevişmek sıkıyor. Her şeyini biliyorsun inlemesini yapacağını edeceğini. O yüzden başkaları ike beraber olarak tat almak erkek için önemli.
En İyi Cevaplar