Cinsel Yaşam Evlilik aşkı mı öldürür, cinselliği mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Aşkı öldürür Cinselliği öldürür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlilik aşkı mı öldürür, cinselliği mi? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilik ne aşkı öldürür ne cinselliği. Bunu yıllar önce bir bencemde yazmıştım.Sanılanın Aksine Kutsal Müessese Evlilik Aşkı ve Heyecanı Bitirmez! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Önce cinselliği sonra aşkı cinsellik olmadan aşk olmaz o uyumu yakalamak da çok zor 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Aşk olmadan cinsellik doyurmaz desek ona🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok zaten cinsel arzu aşkı körüklüyor önce ölen aşk değil cinsellik oluyor Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik neden ölüyor peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyumsuzluk bir bakıyorsun istediğin şeyler aslında yokmuş ortak paydaş lar bitiyor Yorumla Soran +1 yıl Beklentiler mi, değişen zevkler mi sebep? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misin bilmiyorum ama bir kere şöyle senin istediğin şeyleri o sevmiyor oluyor veya o istiyor sen yok bu gün olmaz diyorsun ilk başlarda bunlar sorun olmaz düzelir diye beklerken zamanla heves heyecan kaçıyor ve görev olmaya başlıyor Yorumla Soran +1 yıl Yapmanın keyif vermediği bir görev. Anladım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmek değerli bir olay kıymetini bilmek lazım Yorumla Soran +1 yıl Görev olarak bakmak kıymetini düşürür ister istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir taraf yapıyor illaki bunu canlı tutan varmıdır vardır tabiki herkes için denemez ama genelde insanlar birbirini çok yıpratıyor Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenme o yüzden gerek yok daha uzun yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Hak vermemek elde değil. Ama işte😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte ler uyarı için geç mi oldu Yorumla Soran +1 yıl O anlamda değil. Evlenmeden olmuyo bazı şeyler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada sürpriz başlıyor öncesi hep laf hikaye imzadan sonra saman alevi olabilir 😀 püff bu kadar yıl bumu mu bekledim sonra Yorumla Soran +1 yıl Beklemesen napıcan başka🤷♀️biz sizin kadar rahat olamıyoruz, olamayız da. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayallerin rahat olsun gerisi nasip Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Aşkı öldürür Aşk kavusamamaktirKavuşunca biter.Doğru seçim yapildiysa bu aşk sevgiye dönüşür ve o zaman sekste bencil değilse ikisi de güçlenir 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu dediklerini saygısız özensiz kişiler oldurur 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. çiftler biribine karşı biz evlendik karı kocayız moduna girerlerse eyvah eyvah 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Canlı tutmak insanın elinde 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabı yeni galiba Yorumla criollo +1 yıl Ahahaha yok değil sadece dikkatli giymeye çalışırım Yorumla Soran +1 yıl Iyy pimpirikli erkek Yorumla criollo +1 yıl Ne diyon kızım Yorumla Soran +1 yıl Bişey demedim babacım Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Ya ikisini de güçlendirirse 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru eş seçimi yapılmış demektir. Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Kesinlikle umarım yaparız Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evlilik aşkı öldürmüyor cinselliği de öldürmüyor insanı herşeyden soğutan anlayışsız bir eştirÖrneğini yaşıyorum 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşkı belki ama cinselliği hayır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşkı öldürüyor cinselliği daha da canlandırıyor 1 1 Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl hemen evleneyim o zaman Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Aşkı öldürür yerini daha yoğun duygular alır. 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinselliği öldürür 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşkı. 1 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Sence 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İkisini de öldürüyor bence Yorumla pıhhml +1 yıl Evli misin? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla pıhhml +1 yıl Yaş nedir peki Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun Yorumla pıhhml +1 yıl Merak ettim burdan yorumda söylemek istemezsen gizli değilim zaten Yorumla Soran +1 yıl Yok burası yeterli Yorumla pıhhml +1 yıl O halde yaşını yazabilirsin bence Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok bence Yorumla pıhhml +1 yıl Daha ayrıntılı konuyu tartışabilirdik Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. en başta cinselliği 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evlilik ne aşkı öldürür ne cinselliği. Bunu yıllar önce bir bencemde yazmıştım.
Sanılanın Aksine Kutsal Müessese Evlilik Aşkı ve Heyecanı Bitirmez!
Önce cinselliği sonra aşkı cinsellik olmadan aşk olmaz o uyumu yakalamak da çok zor
Aşk olmadan cinsellik doyurmaz desek ona🤔
Yok zaten cinsel arzu aşkı körüklüyor önce ölen aşk değil cinsellik oluyor
Cinsellik neden ölüyor peki?
Uyumsuzluk bir bakıyorsun istediğin şeyler aslında yokmuş ortak paydaş lar bitiyor
Beklentiler mi, değişen zevkler mi sebep?
Evli misin bilmiyorum ama bir kere şöyle senin istediğin şeyleri o sevmiyor oluyor veya o istiyor sen yok bu gün olmaz diyorsun ilk başlarda bunlar sorun olmaz düzelir diye beklerken zamanla heves heyecan kaçıyor ve görev olmaya başlıyor
Yapmanın keyif vermediği bir görev. Anladım.
Sevişmek değerli bir olay kıymetini bilmek lazım
Görev olarak bakmak kıymetini düşürür ister istemez
Bir taraf yapıyor illaki bunu canlı tutan varmıdır vardır tabiki herkes için denemez ama genelde insanlar birbirini çok yıpratıyor
Katılıyorum
Evlenme o yüzden gerek yok daha uzun yaşarsın
Hak vermemek elde değil. Ama işte😕
İşte ler uyarı için geç mi oldu
O anlamda değil. Evlenmeden olmuyo bazı şeyler.
orada sürpriz başlıyor öncesi hep laf hikaye imzadan sonra saman alevi olabilir 😀 püff bu kadar yıl bumu mu bekledim sonra
Beklemesen napıcan başka🤷♀️biz sizin kadar rahat olamıyoruz, olamayız da.
Hayallerin rahat olsun gerisi nasip
Ahaha
İyi geceler
İyi geceler
Aşkı öldürür
Aşk kavusamamaktir
Kavuşunca biter.
Doğru seçim yapildiysa bu aşk sevgiye dönüşür ve o zaman sekste bencil değilse ikisi de güçlenir
İkisni de öldürmez. Öldüren şey yaşamayı bilmeyen kişilerdir
Bu dediklerini saygısız özensiz kişiler oldurur
çiftler biribine karşı biz evlendik karı kocayız moduna girerlerse eyvah eyvah
Canlı tutmak insanın elinde
Ayakkabı yeni galiba
Ahahaha yok değil sadece dikkatli giymeye çalışırım
Iyy pimpirikli erkek
Ne diyon kızım
Bişey demedim babacım
Ya ikisini de güçlendirirse
Doğru eş seçimi yapılmış demektir.
Kesinlikle umarım yaparız
Evlilik aşkı öldürmüyor cinselliği de öldürmüyor insanı herşeyden soğutan anlayışsız bir eştir
Örneğini yaşıyorum
Aşkı belki ama cinselliği hayır
Aşkı öldürüyor cinselliği daha da canlandırıyor
hemen evleneyim o zaman
Erkeğin hayatını
Aşkı öldürür yerini daha yoğun duygular alır.
Cinselliği öldürür
Aşkı
İkisinide öldürür
Aşkı.
Sence
İkisini de öldürüyor bence
Evli misin?
Hayır
Yaş nedir peki
Neden sordun
Merak ettim burdan yorumda söylemek istemezsen gizli değilim zaten
Yok burası yeterli