Mantık içinde önermeli soru gibi oldu biraz ama olsun..
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evlilik eğer doğru kişi ile her konuda anlaşarak yapılıyor ise ne aşk biter ne de seks hayatı.. Zaten evliliğin mayası öncesi sevgi ve onunla at başı beraber cinselliktir.. Bunlar yok ise olan evlilik kadın için evde para karşılığı sitemden erkeğin altına yatan biri, Erkek içinde evde yemek pişirip hizmetçilik yapan ve isteğini söndüren biridir..
11 Yorumla
+1 yılseks ölümsüzdür. Reankarnasyona uğrar. O bedenden başka bedene..
35 Yorumla😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Rotasizgemi81 bence öyle başkan 😂
- +1 yıl
Cok guzel ifade etmissin valla. Su ana kadar en ilginc ve guzel gordugum cevapti. Baya sesli kahkaha attim.
- +1 yıl
@Rotasizgemi81 eyvallah ne mutlu bana ozaman
- +1 yıl
Kesinlikle 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik denilen şey eli kanlı bir katil midir ki aşkı ya da cinselliği öldürsün.
Onu öldüren kişilerin kendisidir.
Evli olup olmamak durumu değiştirmez.20 Yorumla
Bence evlilik her şeyi öldürür.
11 Yorumla- +1 yıl
mantikli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılSeksi nasıl gördüğünle alakalı; seksi "aşk-ı zevk" olarak görüyorsak, evlilik ne aşkı ne de seksi öldürür. Ancak seksi "doyum vuruşması" olarak görüyorsak, evlilik aşkı da öldürür, seksi de...
12 Yorumla- +1 yıl
Guzel 😊
- +1 yıl
🙂🙂
+1 yılBence öldürür artık sıradanlaşır ben yaşı 40 ı geçen çiftlerin yatak ayırdıklarını görüyorum nadir yapıyorlardır bence 20 yıl yap yap bilemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
40 yaşında evlenen?
- +1 yıl
Yeni evliysede ilk zamanlar birsey olmaz ama bence 3-5 sene sonra sıkılır insan ha gene yapar ama ilk zamanki zevk herzaman olmaz. Şöyle düşün hayatındaki ilk sekslerin ile 100. cü seksin arasında fark vardır hatta bu mastürbasyon için bile geçerli. Bu sadece evlilik için geçerli değil düzenli biriylede yapıyorsan farklı şeyler istersin
Evlenince ilişki boyut değiştirir, bu dünyadan başka bir boyuta geçmek gibi, seks boyut değiştirir mi çiftlere bağlı, evlenmeden önce daha yenilikçi iken evlenince muhafazakarlaşabilirler ya da tam tersi..
10 Yorumla
+1 yılHer gordugun sakalli deden degildir olayina cevirmissin.
110 Yorumla- +1 yıl
Ben bişi yapmadım
- +1 yıl
😂😂 mantik onermeleriyle cevap verelim.
Asik olan insan seks yapar
O halde ask biterse seks de biter :)))) - +1 yıl
Aşık olmayan insanlar yapmaz mı 😊
- +1 yıl
Yapsa bilr mantiga aykiridir. Mantik kurallarini ihlal ediyorlardir.
- +1 yıl
Mantık nedır
- +1 yıl
Yapma mantigi mi nedir yoksa tanim olarak mi mantik nedir diye sordunuz.
- +1 yıl
😂 😂 😂
- +1 yıl
Tanim olarak istediyseniz dakil yurutmede dogruluk tutarlilik olmasidir. Ama ask bittigi halde sexin yapilma mantigi nedir diye sorduysaniz tamamen o anlik fizyolojik ihtiyaci gidermekten baska bir sey degil.
- +1 yıl
Herkesin mantığı aynı mı işler
- +1 yıl
Herkesin mantigi ayni islemez tabi. Ayni islemis olsaydi insanlar olmazdi insan olurdu sadece
+1 yılKarşındaki insana saygıyla alakalı olduğunu düşünüyorum aşkın bitip bitmemesini. Aşkın bittiği yerde seksin masturbasyondan farkı kalır mı?
10 Yorumlaseks bir ihtiyaç olduğu sürece öldürmez. Monotona bağlamamak lazım sadece
20 Yorumla
+1 yılÖldürür aynen istemedigin tenle birlikte olmak istemezsin
17 Yorumla- +1 yıl
İstememek nereden çıktı
- +1 yıl
Evlilik askı öldürüyorsa sexsi öldürürmü dememişsin
- +1 yıl
Öldürür diyorum bende
- +1 yıl
Tamam düz mantık hayat kurtarır 😊
- +1 yıl
Senin anlatmak istedigini benmi anlamadım yoksa 🙄
- +1 yıl
Pardon ben yanlış anladım
- +1 yıl
Yani evlimisin bilmiyom ama evli oldugunu düşün cocugun var ve esine sevgın bıtmıs ama cinsel hayatın devam ediyor nasıl devam eder o zevk alır ama sen bır an önce bıtırsın ısını dıye beklersın cok var boleleri cocuk oldugu içinde bosanamayan
+1 yılSadece yapmak için yapılır. Aşk duygu ile olmaz bir süre sonra. O da sıkıcı olur aldatmacalar başlar sonrası da mutsuz son
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zamanla öldürüyo bir zaman sonra bacı kardeş oluyosun :D
10 Yorumla
+1 yılEvlilik neden aşkı öldürsün ki? Asıl olay zaten aşık olmamamız, aik zannetmemizden kaynaklanıyor. Yoksa aşk asla yok olmaz...
00 Yorumla
+1 yılSaçma laflar bunlar seçen insanın duygusunun hiçbir şey öldürmez
10 Yorumla
+1 yılAşk olmadan sadece sexle de hayat geçer mi yani senin için öhle mi eşim beni sevmesin ama beni düzmeyi ihmal etmesin benim için sorun yok mu dersin 🙄
00 YorumlaTen uyumu varsa ve sürekli aynı şeyi yapmıyorlarsa bitmez bizim 11 yıl oldu aynen devam
00 YorumlaAşkı öldürmez seksi yüceltir
10 Yorumlanickin gibi yaşayacaksan evet öldürür
10 Yorumla
+1 yılYoo öldürmemesi lazım aslında 🙁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seks öldurmez yaşatır evliliği
10 Yorumlaevlilik seksi öldürmez.
10 YorumlaEvvet
11 Yorumla- +1 yıl
evli misin ki
Aşk biterse seksten zevk alamazsın ki
00 YorumlaÖldürmez düz mantık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla Bilmem evlenmedimki
10 Yorumlabence öldürmez
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem