Gizli Üye(30-35)1 yılHikaye ya. Hep bize öyle düşündürdüler. Tanıdığım var. Evlenmeden önce de birlikte oldular. Evlendiler gayet mutlular. Yani bizim millet evliliği yürütemiyor. Başka sebepler arıyor. Müge anlı ya çıkan kadınların çoğu kocasından başka biriyle hiç ilişki yaşamamış ama aldatan aldatana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 9 yıllık evliyim evlenmeden öncede eşimle birlikte olduk bunun hiç bir zararını görmedik. Aksine faydasını gördük diyebilirim. Ama senin sorunu tam olarak anlayamadım :/
05 Yorumla
Soran1 yılSadece dini olarak vicdani boyutu ya evlenince sogursa benden diye bedeli olur vs diye kuruyorum kafamda
Soran1 yılAnladım abi teşekkür ederim
Soran1 yılTeşekkür ederim tekrardan amin abi🤲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
1 yıltanrının jinekolog olduğunu düşünmüyorum, dini hassasiyet hıı, erkeğe 4 kadın kadına evden çıkma örtün hassasiyet.
ya dini bırak seviş, ya da dine devam sevişme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDinen bile belli ölçülerde bişeyler yaşamaya izin verilmiş onu hoca efendiye danışın o ölçüde ne gerekiyorsa birbirinizi cinsel açıdan da tanımak adına gerektiği Kadar yaşayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılElbette öldürmez neden öldürmesi gittiyseniz bu olabilir ama gerçekten evleneceksiniz arada bir ciddiyet bir şey varsa bunu yapın yoksa yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYani biz ilişkiye girme dışında çoğu şeyi yapmıştık. Zina evet. Benim de dini hassasiyetlerim var ama onunla olma isteğimi bastıramamıştım. Evliliğine katkısı olacağını düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılEğer ciddden birbirinizi seviyorsanız bunlar aşkı öldürmez.
00 YorumlaKarakter meselesi olmaz olmamasida lazim... sonucta evlencegun kisiyle yapiyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır, aşkı neden öldürsün?
00 Yorumla
1 yılHayır tabikide daha aterler :)
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyen çok oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır bak keyfine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani bence o yolda olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıladamsa öldürmez aksine iyi bile olur sonrası için
017 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyasak neden konmuş onu biliyor musun?
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılinsan olmaktan gelen duygu istek merak o zaman da var kadın doğum vs o konuda bilgi nerdeyse yok. Kültürel olarak da hayvandan farklı olmadıkları için babası belli olmayan, annesi daha çocuk olan bir sürü bebek olmasının getireceği toplumsal sıkıntılardan uzak kalmak için çözümü yasakta bulmuşlar (bu ilahi bir yasak değil bunu insan bulmuş) zamanla bu yasak vahabiler nedeniyle kadına klitlenmiş
bugün gerçekten değer verdiğin inandığın kişi ile önlemleri al birlikte ol bu zarar vermez aradaki bağı güçlendirir
Soran1 yılPeki bir şey sorabilir miyim siz nereden biliyorsunuz sonuçta Kuran'da zina yasak diyor ya bu bilgiyi nereden öğrendiniz yazdıginiz şey mantıksız demiyorum sadece emin olmak istediğim için soruyorum
Soran1 yılÇünkü ben ne kadar kendimi geri çeksem de eşim ve benim libidomuz çok yüksek ve engel olamıyorum ben istemeyince o da ister istemez geri çekiliyor ve opmeden bir yerden sonrası sarmiyor az çok anliyorsunuzdur beni rahatsız eden sadece vicdani boyutu yoksa önlemini aliyoruz
Cevap sahibi1 yılabicim insan kendine hakim olabilir beyniniz var kullanın
oruç tutabilen bunu da yapar ayrıca dinde var olan şeyler nedense çok daha eski zamanlarda o coğrafyada var olan şeyler yani ilahi bir durum yok
Soran1 yılAbi biliyorum da ben yok diyince ne desem boş oluyor bir kere yaşanınca onu engellemek benim açımdan çok zor aramız çok kötü bozuluyor çünkü bir kere izin verdiğim için bu tarz seyelr onun gözünde her şey zina zaten sadece bu değil diyor mantıklı konuşuyor ve ben mal gibi kaliyorum
Cevap sahibi1 yılneden engellemeye çalışıyorsun? senin bedenin senin hayatın. Bu kız bakire değil ben bunu istemem diyen için seni sen yapan aklının fikrinin değerlerinin onun için anlamı yok demektir. Yani o sana hayvani yaklaşmış. Onunla hayat geçmez. Ayrıca neden bakire isterler onu da anlatayım
Soran1 yılBakire isteme durumu yok abi o da ben de geçmişte ilişkimiz olmuş ikimizde bilip çıktık biz ortaokulda üç yıl beraberdik bı nevi çocukluk aşkı yıllar sonra tekrar karsilastik o asla benim geçmişimi yargılaması hatta direk beni ailesiyle tanıştırdı sadece o kadar çok bağlıyız ki bir gün bile görüşmeden duramiyoruz benim korkumda sadece diniydi yoksa engel olmak istemiyorum sebebini söyleyince haklısın diyor ama en ufak opusmede tahrik olduğu için kendine hakim olamıyor o yüzden en son zina vs durumu diyince o da ona bakılırsa beraber yan yana durmamız bakismamiz da zina zinanın büyüğü küçüğü olmaz sonuçta hepsi zina dedi haklı evet de işte bize hep senin dediğin gibi kadına bunu yükledikleri iicn benim korkum oydu iste
Cevap sahibi1 yılgeç bu işleri geçmişte denemiş şimdi mi yasak gelmiş? travması var demek ki travması olandan uzak dur
Soran1 yılAbi zina durumunu ben soyledim zina yapmayalim evlenecez zaten diye travmalik bir durum yok ben çok kuruyorum o yapmak istiyor
Soran1 yılZina vs durumu diyince de sanırım o demiş diye anladın ama onu ben dedim
Cevap sahibi1 yılkorkun neden?
Soran1 yılBir kere zina yaşadığım için başıma hiç iyi seyelr gelmedi onu çok sevdiğim için onunla aramız bozulur Allah yaptığımız günahın bedeli olarak bizi birbirimizden uzaklaştırır sevgimizi azaltır vs çok kuruyorum abi iste
Cevap sahibi1 yılkorkma işte yanlış yerdesin sana öğretilen yanlış şeylderden bu
Soran1 yılPeki abi deneyecem teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılbir kere yaşadın daha ne olabilir gerisi senin kararın kendi kendine yetmesini öğren
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır aşkı güçlendirir
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDini yöndense salla gitsin evlenmesende olur
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oluyor
00 YorumlaÖldürür
00 Yorumla
1 yılÖldurur
00 Yorumla
1 yılYok hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri