Kadın dövüşçü kendisine bakarak mastürbasyon yapan adamı dövdü. Böyle bir durum sizin başınıza gelse nasıl tepki verirdiniz?

Brezilyalı MMA dövüşçüsü, fotoğraf çekimi esnasında kendisini izleyerek mastürbasyon yapan kişiyi yakalayarak tekme ve yumruklarla dövdü. Brezilyalı amatör kadın MMA dövüşçüsü Joyce Vieira, fotoğraf çekimi için bulunduğu Rio de Janeiro sahilinde bir adamın tacizine uğradı. Fotoğraf çekimi esnasında tacizcinin kendisini izleyerek mastürbasyon yaptığını fark eden Vieira, uyarılarını dinlemeyen tacizciye tekme attı. Halka açık alanda böyle bir şey yapan birini görseniz etraftakilerin onu dövmelerini ister miydiniz?
Kadın dövüşçü kendisine bakarak mastürbasyon yapan adamı dövdü. Böyle bir durum sizin başınıza gelse nasıl tepki verirdiniz?

Onun tekme tokat döverdim
Umursamadan kaçardım
Bağırır milleti oraya toplardım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: