Cinsel Yaşam Uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolları sence neler? (Sayfa 13) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2349 Uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
RomanReigns Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ok bizle olsun yeter:) biraz daha yorum uzsın bari 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sürekli ufak ufak değişik fanteziler 0 0 Yorumla
serifhacioglu Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Arabada, koridorda, mağazada vb. denemek lazım😂😂 0 0 Yorumla
alimkiliç Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sadece seks bence çünkü seks olunca mutlu oluyor 0 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söylerim ama ayıp olur. Aramızda kalsın. 0 0 Yorumla
Ghostshutterr Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Fantaziler ve renkler. Yatak odası için oyuncaklar 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Monotonlasmamak insanlarin elinde 0 0 Yorumla
M3tekalkavan Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Özel iç çamaşırları Hem erkek hem de kadın için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Farklı ortamlarda bulunmak. 1 1 Yorumla Semihsaglam1 +1 yıl Meselaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bumu katıyormuş ilişkiye heyecanı 2 1 Yorumla Derew +1 yıl Öyle diyorlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni fanteziler olması lazım... 1 4 Yorumla Tarikayhn +1 yıl Mesela Yorumla Dynamix06 +1 yıl Grup gibi mi :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Dynamix06 hayır Yorumla 1 yorumu gör Dynamix06 +1 yıl Ne gibi :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nirvana, rötar, tırtıklı, zero 3 4 Yorumla Maveric34 +1 yıl 😂😂😂😂tecrube Yorumla Maveric34 +1 yıl @_Lilith__ kime koptunkine😂😂😉😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Maveric34 zırto dediğim hoşuna gitmiş işte sanane lüllüklü @_Lilith__ Yorumla 1 yorumu gör Maveric34 +1 yıl Manyaksiniz kizim siz😃😃😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sürprizler yapılmalı mesaj atılmalı 4 1 Yorumla Dynamix06 +1 yıl seks mesajlarına ben de bayılırım ama genel de bayanlar sevmiyo Yorumla
allhatinçakıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Erkek de bayanda istekli olmalı olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Bol ve çeşitli fanteziler ortak yönler 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gerektiğinde bazen iyi oluyor 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı. herşey kafa da bitiyor tabi saygıda önemli 0 0 Yorumla
Evliadammutsuz Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl uyum olmalı kesinlikle uyum varsa gerisi gelir 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel öneriler teşekkür ediyorum 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nirvanaya ulaşmanın tek adresi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
bolca seks oneriyorum gunde 3 ogun kullaniniz
evet kesinlikle harika oluyor
Karşılıklı sevgi aşk anlayış sevilme
Yeni şeyler denemekten korkmamak gerek
Ok bizle olsun yeter:) biraz daha yorum uzsın bari
sürekli ufak ufak değişik fanteziler
Ön sevişmenin fazlalılığı ve limit tanımamak
Arabada, koridorda, mağazada vb. denemek lazım😂😂
uzun süreli ilişkilerde uzun süren seks
Sadece seks bence çünkü seks olunca mutlu oluyor
Sınırsız seks olsun o evlilik ölmez
oral seks ilişkiyi canlı tutar
Afrosizyak etkisi kimisini cezbetmez
Sevi, saygı, güven. ve dürüst davranmak.
İstek önemli sevgi önemli
Söylerim ama ayıp olur. Aramızda kalsın.
pek bilgim yok çok seks yapmadim hocam
Mutlaka denemek lazım bir kız bulunca denerim
Her zaman farklilik olmali
Hakim olup ayda bir yapsınlar :)
Fantaziler ve renkler. Yatak odası için oyuncaklar
Monotonlasmamak insanlarin elinde
Özel iç çamaşırları Hem erkek hem de kadın için
Herşey işimi görüyor papatya gibi
Aynen tabi güzel ya doğru
Güzel olmuş ama boş şeyler be
Teşekkürler
Farklı ortamlarda bulunmak.
Meselaaa
aids olmamak istiyorsanız OK alın aldırın.
bumu katıyormuş ilişkiye heyecanı
Öyle diyorlar
Yeni fanteziler olması lazım...
Mesela
Grup gibi mi :(
@Dynamix06 hayır
Ne gibi :)
Sekstir başka bir şey değil
nirvana, rötar, tırtıklı, zero
😂😂😂😂tecrube
@_Lilith__ kime koptunkine😂😂😉😉
@Maveric34 zırto dediğim hoşuna gitmiş işte sanane lüllüklü @_Lilith__