+1 yılLibido yüksekliği iki taraf içinde muhteşem zevk demektir erkeği korkutmak yerine alevlendirir.. erkeğinde herhangi bir sağlık sorunu yoksa ya da kendisine güvenme konusunda sıkıntısı yoksa sorun olmaz her türlü zevk alınır..
76 Yorumla- +1 yıl
Ben doktor değilim
- +1 yıl
Tecrübe diyelim o zaman.
- +1 yıl
Geçim ehli olunca
- +1 yıl
Teşekkürler⚘⚘⚘
Soran+1 yılNe demek 🐝
+1 yılKendine güvenen erkekler korkmaz..
30 Yorumla
+1 yılBende yetmiyorsam gözünü toprak doyursun derim başka bişey demem ahfjdk
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkorkutması yetip yetmemek değil doyumsuz birinin aldatması
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 22-23 yaşlarımdaydım. Rehberlik yaparken tanıştığım Cezayir asıllı bir Fransız karşısında yetersiz kaldım. Ondan sonra en az 50 farklı kadınla birlikteliğim oldu ama bir daha yetersiz kaldığım olmadı. Hatta fazlasıyla yetersiz kaldı partnerlerim.
Bu Fransız hatuna şunu söylemiştim. That is not tap (bu Çeşme değil)
Bir daha onunla birlikte olmamıştım. Psikolojimi bozmuştu30 Yorumla
+1 yılBirbirlerine denk değil cok asiri uclardaysa evet olabilir.
70 Yorumlakorkutmaz aksine hoşuna gider lakin tıp dilinde prematür ejakülasyon olarak adlandırılan erken boşalma problemi varsa iste o zaman tedirgin eder bu rahatsızlığın yaklaşık 12 nedeni vardır hangisi olduğu saptanarak tedavi edilmeli ilişkilerin zedelenmesine izin verilmemelidir. Benim kanaatim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aÇ müziği dinle , korkudan dans edişim geldi. ee boşa el kol sallamayım bari :D Ne korkması?
https://www.youtube.com/watch?v=7Pv0u7uMn-g10 Yorumla
+1 yılKorkutmaz. Milletin arayıp bulamadığı şey libidosu yüksek kadın. Adam işini biliyorsa keyfini çıkartır
40 YorumlaŞimdiye kadar denk gelenler telefonda konuşmalarda sözlerde kaplan gibi kadınlardı. Nedense iş gerçeğe dökülmeye gelince sütü dökülmüş kediye dönüşüyorsunuz 😅
20 YorumlaErkeği sadece aşksız yaşananlar korkutur. Oysa aşk her konuda tamamsanız gerçek anlamını bulur. Aşk varsa da her şey zaten olağan üstüdür. Kadını ateşli olan bir aşk paha biçilmezdir.
10 Yorumla
+1 yılBuna spesifik bir cevap verememekle birlikte korkutmayacağını düşünüyorum. Her insan ve düşünceleri aynı değildir. Kendi adıma konuşacak olursam korkmazdım
10 Yorumla
+1 yılKadının dışarıda hanım hanımcığı içeride libidosu yüksek olanı makbuldür.😊
40 YorumlaSahsen beni korkutur sonucta insan makine degil cani istemedigi zamanlarda olacaktır sürekli aldatıyor mu uhdesi bırakır
23 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya
- +1 yıl
Bırakmam
+1 yılteklikeli erkek de erken sorunu varsa kiz ondan brakir aldatir hersey o degil aslinda sevdiginle bambaska his duygu da onemli iki taraf esit duzeyde olmasi herzaman iyi
10 Yorumla
+1 yılKorkutmaz sanırım bilemiyorum ya çok detay dusunemiyorum bu saatte bu şeyleri..
60 Yorumla
+1 yılÜnlü Türk düşünürü Feridun Düzağaçında dediği gibi "Korkularda benim umutlarda..."
30 Yorumla
+1 yılDengi dengine olursa korkutmaz. Libidosu yüksek kadın da libidosu yüksek erkekle dengelerler birbirini.
10 Yorumla
+1 yılDaha önce öyle bir kaçıyla birlikte oldum korkma falan yok üstesinden kolaylıkla geldim fakat nedense çok gülmüştüm her seferinde o aşırı libidolar tuhaf hareketler ve seslere yol açıyor 😄😄
10 Yorumlabeni korkutmaz, aksine ben onu korkuturum.. heralde oyle biriyle karsilasirsam yeni bir fay hatti acilir turkiyede deprem yuzunden
10 YorumlaTam benlik korkutmaz tam tersi hoşuma gider, fazlasıyla yeterim. orgazmda olabiliyorsa çok mutlu olurum.
10 YorumlaErkek tohumlarını saçmak için gelmiş olmalı dünyaya çünkü bu kadar istekli başka bir tür yok insan olsun olmasın.
10 Yorumla
+1 yılevet basta iyi olsada ileride korkutur. korkutmaz diyenler bu işi bilmeyenler.
düşünsene her belli bir ayarda sürdürmen gereken bir performans olacak
ki kabul edrsinizki , sekste işin performans kısmının cogu erkege düşüyor10 Yorumla
+1 yılBenim yüksek.
Seni mutlu edebiliyor muyum? Beni seviyor musun, derdi.
Ah ahh..40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkendinin farkında olan erkek her kadını tatmin edebilir.
20 Yorumla Korkutmaz
Sadece garipserim
Ve cinsellik istemedigimden
Yanasmam pek20 YorumlaKimileri korkar kimilerinin işine gelir bu durum her insanda farklılık gösterir.
20 Yorumla
+1 yılNe korkuyması açıkçası beni mutlu eder ama ben sana her baktığımda yüzüm istemsiz bir sekilde gülüyor
10 Yorumla
+1 yılHormonlarim bu kadar yuksekken genc harika bedenime acıyorum
10 YorumlaEnerji ne kadar yüksek olursa zevk o kadar yüksek olur çok iyi bir şey
10 Yorumla
+1 yılErkeklerinde istediği o genel olarak niye korksun libidosu yüksek kadın erkeğini mutlu eder.. sonuç iki tarafta doruklara ulaşır...
10 Yorumla
+1 yılBir erkeği korkuturmu bilmem ama beni korkutması biraz zor...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek bir sevgilisi-eşi olmalıdır her zaman. Aksi taktirde hep sorun yaşar.
10 Yorumla
+1 yılBazıları korkar, penisi küçük ve ince olan korkar böyle kadınlardan, çoğu erkek bu yüzden saf kadınla evleniyor.
20 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek kadından korkmak mı asla... Özgüvenim yerinde ya ondan yana sıkıntı yok
10 YorumlaLibidosu yüksek kadın korkutmaz senin mi libidonun yüksek?
10 Yorumla
+1 yılKorkacak bişey yok kendime güvenim sonsuz kendine güvenen bayan varsa gelsin.😉
10 YorumlaKorkutur ama cesaret vermek de yine o kadinin elinde.
11 Yorumlayetcekmiyim diye tedirgin olabilir erken boşlan erkek için. erkek erken boşalınca nolcak kadın dicek dik olan sıradaki gelsin skıntı yani
10 Yorumla
+1 yılErkek kendini bilir. Yeteceğini düşünüyosa korkmaz 🙂
10 Yorumla
+1 yılBeni korkutamayacağı kesin. Ama bu herkes için geçerli olmayabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBen ona fazlasıyla yeterim Her türlü de o bana yete bilirmi bilmiyorum. 😃
10 Yorumla Beni hiç bir şekilde korkutmaz aksine alevlendirir olması harika birşey olur
10 Yorumla
+1 yılAksine en cok istediğim. birsey. hatta direk kucagima oturup benimmsin diyecek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni korkutmaz. Ben karıyı düz nefes ederim 2 dk da :D
10 Yorumla
+1 yılKorkutmaz aksine aradığım tamda bu libidosu yüksek olmalı doyumsuz olmalı yaptıkça daha çok yapmalı sertliğini hissetmeli içinde uzun süre tutabilmeli
10 YorumlaKorkan erkekte olabilir fakat şu anlamda kadını mutlu etmeyi her aman düşündüğü için olur ama erkek bencilse takmaz bile işine bakar
10 Yorumla
+1 yılsıkıntı buna yetmezsem beni boynuzlar falan diye düşüncelere kapılabilir
10 Yorumla
+1 yılİlk başlarda mükemmel olur ama sonraları erkeği korkutur gibime geliyor
10 YorumlaHergun dua ediyorum Allah a bana libidosu yüksek bir eş nasip et Allahım diye
10 Yorumla
+1 yılvarsa öylesi beklerim :D niye korkacağım yahu.
13 Yorumla- +1 yıl
günaydın bu arada :) soranın sen olduğunu görmemişim :D
Soran+1 yılGünaydın 🐥
- +1 yıl
hiç sen beni takip etmiyorsun ama :)
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Benim hoşuma gider şahsen
10 Yorumla
+1 yılİşini bilen erkeği korkutmaz
50 Yorumla
+1 yılKorkmazlar aksine hoşlarına gidee
90 Yorumla
+1 yılKanatlarını takıp uçarlar
50 Yorumla
+1 yılKorkutur... Erkeğin gücü yetmez😂😂😂
40 YorumlaSeviyorum öyle kadınları.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi erkeği ateşler :D d
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yetemeyeceğine inanıyor ise korkutur
20 Yorumla
+1 yılYükseklik korkusu olan bir erkeği korkutabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılrefleks işde elim kemerime gitti :))
10 Yorumla
+1 yılnerdeymis o? gelsinde gorelim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim hosuma gider 😏
10 YorumlaNerede libidosu yüksek kadın tanımak isterim
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler