Libidosu çok yüksek ve doyumsuz bir kadın erkeği korkutur mu?

- libidosu yüksek kadın 🤝🏻 libidosu yüksek erkek ilişkisi
Libidosu çok yüksek ve doyumsuz bir kadın erkeği korkutur mu?

- libidosu yüksek kadın 🤝🏻 libidosu yüksek erkek ilişkisi
Ben korkmam aksine memnun olurum mutlu olurum, Libidosu yüksek derken, edepsiz, arsız, ahlaksız olmaması kaydı ile tabiki, Dengesini koruyan sağlıklı akılcı, mantıklı düşünen bir ikşi olması önemli tabi, şuda var Libidosu yüksek bir kadından korkan erkek iahet eder veya kendisii terk eder yeni arayışlara girer diye korkar sanırım.
Neden korkutsun? En kötü saatte üç postaya, tamam der. Ben de rahat, saatte üç posta atarım Böyle bir sevgiliye ihtiyacım var ama nerede evlenmeden vermem diyen tip varsa ; beni buluyor. Gerçi inanmıyorum da bana gelince, böyleler işte. Ben de nextliyorum bunları
Korkarım tabiki. Her zaman anım anıma denk olmuyor. Yorgun olduğum oluyor moralim bozuk oluyor. Bizimde başımız ağrıdığı zamanlar oluyor vesselam. Başıma gelen bir olaydan sonra kadınlarla bu konuda iddaalaşma inatlaşma konusunda 3 kere düşünürüm gerekirse.
İlk zamanlar her 2 tarafın da bu denli yüksek libidolu olması normal. Zamanla biraz azalır normal bir seyire girer. Çok az olması veya hiç olmaması sıkıntı olur. Ama ilişkide zaman geçmesine rağmen hala bi taraf yüksekse diğer tarafı bunaltabilir
Bende hep öyle oluyor. Sevgili yapmayı bıraktım bu yüzden. İlk başlarda ikimizde istekli oluyoruz mesela 1 yıl geçiyor tabi ben aşık oldukça libidom normalinden daha fazla artıyor. Yani 1 yıl sonra benim düşmüyor daha da artıyor hergünse günde 3 defa istiyorum mesela aşık olunca. Erkek arkadaşım da hep bunalıyorum terk ediyor ama günde 1 defada olur diyorum 2 günde 1 de olur diyorum. Ama sıkılıp terk ediyorlar her defasında😩😂 ben aşık olmamalıyım libidom şu aşkının 2 3 katı çünkü. O yüzden yalnızlığı seçtim sırf
Cevap
95Cevap
Beni korkutmaz tabi ki de.. aksine ben mutlu olurum.. çünkü libidosu yüksek olması güzel bir şey.. ama evliliği ya da ilişkiyi bunun üzerine kurarsa.. ya da mesela cinsellik olmazsa tatmin olmazsam ayrılırım derse o zaman öyle biriyle işim olmaz direk yol veririm ben. çünkü aşk ve duygulara değer veriyorum cinsellik odaklı olmasındansa ilk önce sevgi odaklı olması gerekiyor bir ilişkinin
Aldatılma korkusu da dahil olmak üzere kendini yetersiz hissetme, kadını tatmin edememe gibi erkeğin psikolojisine zarar verecek bir çok sorunu beraberinde getirir. Ayrıca bu bir evlilik içinde yaşanıyorsa cinsel terapist yardımı alınabilir.
Yuksegi de bir karari olcak ya 😂 ben anormalim kimse daynmaz bana iki sat aksam iki saat sabah ikimizde tahris olduk biraz rahatladım dedi tövbe dusman başına bu kdar anirmaller siknti yasiyor kocda yetmez bir tanesi yalvardı bana doyur icim rahatlsin ne istersen sana diye
Valla çok korkuyorlar en özguvenlisi dahi korkmayı geçtim sıkılıyorlar. 2 yıllık sevgilim terk etti 1 yıllık eski sevgilim terk etti hepsi terk etti sırayla ben hiç terk eden olamadım😂😂😂 işin kötüsü ilk başlarda onlarda istekli oluyor zaman geçtikçe istekleri azalıyor ama benim de tam tersi aşık oldukça yükseliyor daha çok. Kurtulmaya calisiyorlar hemen
Korkutmaz.
Bütün libido yoğunluğu bana olduğu sürece sıkıntı yok.
Korkutur mu bilmem ama erkek için aldatmaya meyilli bir kadın profili oluşturur onu yeteri kadar doyurmaz ise başka erkeğe gitmesini dusunebilir belki bu korkutabilir
Erkeği tek korkutan şey para, menfaat ve çıkar amaçlı bir şeylere evet diyen, yaşayan, yaşatan kadındır. Yoksa tabii ki de şehvetli bir kadını hepimiz ister ve severiz...:)))
Erkeğin de libidosu yüksekse korkmaz her iki kişi de zevk alır bu durumdan 😂
Kadın korkutur mu bilemem ama erkek korkutabilir
Korkutur elbette 40 ı geçince ayda bir iki anca yapıyorlar bu kadın nasıl doyar diye elbet endişe eder
Eğer güven veriyorsa ve evliysem o kişi ile o zaman korkutmaz. Ama güven vermiyorsa ve evli değilsem biraz çekinceli olurum ve şüphe duyarım ister istemez.
Korkmayın oğlum bizden.
En çok istediğim hatun türü libidosu yüksek ateşli şehvetli hatundur. tüm güç ve deneyimimi üzerinde rahatlıkla uygulayabilir, karşılıklı sexin zirvesine birlikte tırmanabiliriz
İlk zamanlar da çok eğlenceli ve güzel gibi gözüksede ilkerleyen haftalarda aylarda kadına yemememe hissi isteklerine karşılık verememe durumu olabilir bu korkutur beni
Korkucak bir erkek tanımadım. Ama çok yorarım
Tam bana göre olur yorulmak nedir ki
Ne kadar yorabilirsin ki
Bekliyorum
kadın erkek farketmeksizin sürekli ben yanında yokken bile libidosu yükseliyorsa bu insandan kaçarım. ben yanında yükseldiğim ve sadece benim yanımda yüksek hisseden bir erkeğe ihtiyaç duyarım. aksi olursa ihanet kaçınılmaz.
Sanmıyorum. Nasıl yüksek libidolu erkekten kadın korkmuyorsa yüksek libidolu kadından da erkek korkmaz.😅
Kadına göre değişir bu anlayışlı mantıklı bir kadın korkutmaz ama libidodan kafası dönen kadın korkutur.
Doyumsuz kadın yoktur, doyurmasını bilmeyen erkek vardır.
Nerede öyle kadın. Kim bulduysa bu dünya o na güzel
Ben korkarım çünkü benden önce ne yaptığını bilmiyorum ben bu konularda hassas biriyim hatta sırf o yüzden cinsel birlikteliğim bile yok sırf ilerde ki eşime kalsın özelim ve benle beraberken beni aldatmayacağı ne malûm
Aksine hoşuna gider ateşi ateşine denk der bus sefer ama nerde öyle kadın iki posta dan sonra bittim diyorlar hepsi
Ne korkutmasi ancak açlığı gidermeye bir çare ola bilir.. Tutkulu ve istekli bir kadınla sevişmek dünyayı fetih etmek gibi bir aktivitedir.
Kendilerine güvenmedikleri için aldatılma ihtimallerini düşünüp korkuyorlar:))
öyle olan erkekler için tam tersidir kesin😂
selam ben öyle olan :D
yooo çok eğlenceli oluyor. Ama cinsel uyum ne yazık ki her şeyi çözmüyor
Korkutur sadık olmayacağını düşünür erkek üzerinde baskı yapar.
Aksine hoşuma gider. Sürekli istemesi beni daha çok tahrik eder. Sert sevdiğim için de işime gelir
Her şeyin ölçüsü iyidir bence sınırını bilmeyen korumayan insandan korkmak her zaman iyidir
Libidosu yüksek kadını daha ilgi çekici buluyorum nedense
İstesin her daim
Hiç korkutmaz bilakıs sevinirim ama bizimkinde iş yok
Günde kaç kez istiyor bu abartılı bayan libido mesela?
hayır korkutmaz tam tersi erkek sever böyle kadını
Denk gelemedik maalesef öyle bir kadına... Bakalım kim kimi korkutuyor :)))
Partnerin senden korkmaya başladı galiba yetistiremiyor artık
Kadının aldatma ihtimali de çok yüksek oluyor öyle
Ben mutlu olurum düşük erkekler sanırım korkar yetmeyince
Ayarı kaçan her şey korkutur.
Doyumsuzluk denen şeyin sınırı yoktur. Bu tehlikelidir.
Sence 17.5 cm korkması lazimmi 🤣🤣hayır tabikide senin gibiler kaldımıki
Bir kadın üç erkeği idare eder ama bir erkek üç kadını idere edemez ben korkutur diyorum
Sanmıyorum her erkeğin hayalini süsleyen kadın modeli 🤣
Özgüvensiz bir erkeğin korkutur evet
korkarım ama bir gün ona yetememekten korkarım
ileride performansımı kaybetmemek için gerekli tüm çalışmaları yaparım
Kimin gücü kime yeterse. Anca öyle haha
Hayır. Sabahlar olmasın derim
Bende öyleyim ve ilişkide en çok çekindiğim şey... bu yüzden belli etmemeye çalışırım hep
Korkutur demeyen erkek yalan söyler de öyle kadın nadir var zaten
Libidom yüksek olan diyen gezen tipler bana göre düşük olanlar
Ben korkmam daha çok hoşuma gider
Hayır tam aksine mutlu olur
40 ı geçince ayda bir iki anca yapıyor diyenler yanılıyor
Önden arkadan dağdarım istediği kadar libidolasın işime gelir giren karşı tarafa giriyor 😎
Erkeğin libidosu düşükse korkutur elbette
Beni korkutmaz. Bende öyleyim. Çatır çatır düzerim saatler sonrası bidaha derim
Valla şu zamana kadar beni doyuran ki kadın olmadı
Korkutuyorsa ben kaybettim 🥲
korkutmaz aksine onu heycanlandirir
Karşı taraf nemfomani olmadığı sürece sorun yok
O ne?
@isabella181919 Nemfomani kadınlarda kontrol edilemeyen aşırı cinsel istek, aşırı seks yapma eylemi ve cinsel dürtülere direnememe durumlarında kullanılan bir terimdir.
Yani aşırı doyumsuzluk. Öyle ki bu hastalıklı ruh halinde olanların aldatma olasılığı çok yüksek.
Heee tamamda ben erkeklerin hiiiç şikayetci olacağini düşünmüyorum nedense sfsgsgs
@isabella181919 mesele o değil ki :d mesele aldatılma potansiyelinin her daim var oluşu. Hırsızlık için de böyle bir hastalıklı durum var. Çok zengin olmasına rağmen minik şeyler çalarak hırsızlık yapan insanlar var.. Zevk alıyorlar bundan
Hm biliyordum onu, amannn neyseee aldamasinlar bir zahmet😂
@isabella181919 inşallah fjdjd
Sanmıyorum ama yorucu olabilir..
Korkutmaz ama ürkütür