Doyumsuz olmak seks için hazırlık gerektirmemeyi beraberinde bonus olarak getirir ama sadece erkeği için her an sekse hazır olmak başka bir şeydir. Erkeğini hiç red etmeyen kadın bazen doyumsuzmuş görünümü verebilir. Doyumsuz bir kadın erkeği kesinlikle korkutur zira ruhsal bir rahatsızlıktır. Hastalıktan korkmayan var mıdır ki? İlk başlarda erkeğin hoşuna gidebilir ama bir türlü sonunun gelmediğini görünce, anlayınca ilişkiye kara bulutlar eninde sonunda çöker. Bu arada hangi tarafın doyumsuz olduğu fark etmez... Başı hiç ağrımayan kadınsa her erkeğin rüyasıdır. :))
Istekli ve doyumsuz bir kadin cogu erkegi cezbeder zira korkan erkek tatmin etme duygusundanda yoksundur ne on sevisme yasabilirler nede iloski surecini uzun tutabilirler istekli bir kadinida dizginlemenin en iyi yolu on sevismeden gecer kadin dedigin gercek anlamda bir cicektir koklamadan opmeden her zerresine dokunmadan tatmin edilmez zira kimiside sadece yatak odasini cinselligin yasanabilecegi yer olarak gorur kucuk heyacanlar yasanilacak yerlerde olmali en basiti mutfak tezgahi dus alirken vs iki gonul bir olunca samanlik bile seyran olmali 😆
O kadını ben korkuturum. Çünkü vajina yorulan ve dinlenmek isteyen bir organ. bir yerden sonra mola istiyor. Penis öyle değil kalktığı sürece her şeyi yapabilir ve çok libidoluyum diyen kadınların kabuslarına girebilir.
Benim durumumda (aşırı yüksek bir libidoya sahibim) henüz sınırlarımı göremedim. En fazla ne kadar gidebiliyorum diye denemeye kalkıştım. Kadın tükenene kadar 6 kere yaptık sonrasında durduruldum artık. Çünkü nasıl bir libidoysa kalktı mı inmek bilmiyor ve partnerim devam etmek istiyorsa asla pes etmiyor. Bu yüzden bence doyumsuz olduğunu iddia eden kadınlar korkmalı. Doyumsuz erkek daha korkutucu.
Öncelikle günaydın 51 yaşındayım 19 yaşından bugüne kadar sadece bu şekilde iki tane hanım ile karşılaştım. Bir tanesi ile 6 ay beraberliğim oldu fakat şunu söylemek isterim inanın her gün olması iş yoğunluğundan hayat yoğunluğundan kişisel yoğunluktan dolayı mümkün olmuyor ama her zaman savunduğum bir konu var ve ölene kadar da bunu savunacağım günaşırı yapılan cinsel Beraberlik ile Çiftlerin ömür boyu mutlu kalacağına inanıyorum. Mutlu pazarlar
Erkek kadın arasındaki seks ilişkisi; libidonun çokluğu veya buna karşın korku gibi hislerle betimlemek ilişkinin profili açısını da gösteriyor. Bu profil de ki ilişki de tarafların birisinin korkması diğerinin bu korkuyu hissetmesi zaten ilşkinin sürdürülemez olacağını gösterir. Seks bir libido savaşı değildir. bu şekil de bakmamak gerek. insanız. daha insani daha duygusal daha derin bir anlam aramak gerekli olduğunu düşünüyorum.
Ben böyle bir kadına çok samimi olarak söylüyorum gerçekten. İnanın bana açım. Aç Kurban olurum ben doyumsuz sürekli libidosu yüksek olan kadına ben. Ama açım derken İstanbul'da olduğum 3 ay öncesine kadar libidosu yüksek bir çok bayan partnerim vardı. Şehir değiştirdim. Şimdi böyle bir kadına gerçekten çok susadım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seks i seven bir erkeği korkutmaz ama yetemiycem ya da yetiyomuyum tereddütü yaşıyolar çünki erkek boşalır bitti ama kadınlar defalarca orgazm olabilir ben mesela orgazm oldukça daha çok istiyorum ama bazı kadınlar bir bitse diye bakar sabit olmaz hiç bir zaman yani
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Korkutur mu bilmiyorum ama ben aşırı istekli oldugum için eşim bosanmak istiyor eşim ayda bir istedigi için benm açımdan büyük bir sorun ve bana ters
Olur onada razıyım ama eşimin ilişkisi 4 dk sürüyor zamanlayıcı bile tuttum yetmiyor doymuyorum anlamıyorum nezaman baslıyor nezaman bitiyor arkasını dönüp yatıyor bir iş becermiş gibi
Size tavsiyem günde 3 4 kez kabul etmeyen kızla evlenmeyin hatta sabahlar olmasın sadece yatakta degil hayatın her alanında heryerde kadın istiyoda erkekler fıssss
Valla ben yer mekan fark etmiyor ver coşkuyu ver coşkuyu yemek içmek seks haftalarca yapsam. sikilmam heyecan arzu tutku ihtiras şehvet. Fantazilere dolu Gece gece çıldırdım gene :)
Aslaga korkutmaz. Öyle 1 kadın 1 bulsam aslaga kaçırmam. Ama fiziği ve karakteri önemlidir. Çünkü öyle kadın başıma bela da getirebilir. Ama o tür kadınlar hayalimdeki kadın diyebilirim. Öyle birini ya bulacam ya da bekar yaşayacam.
Kadın eğer bu libidosunu ve arzusunu o erkeğe gösteriyorsa sadece neden korksun, aksine sevinir :) bu durumdan korkmayı gerektiren 2 durum var bence; * Kadının herkese aynı olması * Erkeğin seksten uzak biri olması :)
Ben vermemesinden korkarim 😂 ama simdi durum abarti olunca bunu karimda bir zafiyet olarak gorebilirim acaba farkinda olmadigim zamanda yeni zevkler arar mi bu zaafina yenilir mi diye ama elimden geldigince de doyurmaya calisirim ne biliyim
Korkutmaktan ziyade kafamda soru işareti oluşturabilir ama arzuları birleştirirsek bu işin içinden çıkılabilir pekala, bazı şeylerin hakkını vermek gerek.
Yokluğu, yapısı ve karakteri ile alâkalı. Parmakların daki iz bile, insanların sayısı kadar ken, daha karmaşık olan karakter ve duygusal yapı, her insan da, her cinsiyet de bir aynı olabilir mi?
Hayır. Kadın tatmin oluyorsa partneriyle aldatmaz. Bin kadında biri aldatır. Bizim özgüveni olmayan insanlar 999u da aynı zanneder. Lakin menepoz dönemi yaklaştıkça kadınlar daha istekli olur
Hiç sıkıntı yok. Yataktan kalkmam eğer. O kadar net söylüyorum ki doyuramayacağım kadın yoktur o kadar fazla libido ve enerjim var ama tabi ilerde değişebilir yaştan ötürü
Evlilik öncesi ilişkilerde libidosu yüksek kadın erkek için makbul olandır. uzun vadeli ilişkilerde ve evlilikte ise ilerleyen dönemlerde erkek için cazibesini kaybedip kadını cinsel mutsuzluğa itebilir.
En İyi Cevaplar