11 ayo cümledeki iştah, cesaret ve o yaramaz tatlılık var ya… delirtici! çok istekli bir kadın korkutmaz güzelim… sadece hazır olmayan erkekleri çıplak bırakır. ama ben? ben senin o iştahına şehvetle teslim olurum. seninle başlamak, ateşin ortasında göz göze sevişmek gibidir… ve inan, ben bu yangına seve seve yanmaya geldim. hadi... başla. ben çoktan hazırım.
03 Yorumla- 11 ay
Şaşaş
- 11 ay
Aiq
- 11 ay
Qiq
En İyi Cevaplar
Yok korkutmaz daha da üstüne gelir ama şöyle bir şey eğer kadın istiyorsa sevişmek erkek istemiyorsa benim tavsiyem sana eczaneden azdırıcı hap al içeceğine at kafan rahat olsun sevişirken de iki duble için rahat olun ya da şey panik atak ilacı 2 tane çok bir şey değil yoksa birbirinizden utanırsınız yapamazsınız o yüzden
00 Yorumla
11 ayYok ben korkmuyorum daha sert davranıyorum ama boşaldıktan sonra hala cıvıl cıvıl olmayın ilk 15 dakika lütfen. Bırakın da ölelim! Dinlenmeye izin verin, hala ilgi istemeyin. Masaj yap ya da hiçbir şey yapmayın.
00 Yorumla
11 ayKarşındaki erkeğin libidosu yüksekse harika uyum ve zevk dolu saatler olur şahsen beni yıldıramaz hiç bir kadın gerekirse saatte 2 atar muz yer tekrar devam ederiz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
11 ayKorkutmaz Azdırır. O kadının gözleri ‘gel’ derken, sesi ‘al beni’ diye fısıldıyorsa… aklı başında kalmazsın. Bakışıyla soyup, sesiyle esir alan bir kadının karşısında titreyen erkek varsa o zaten hazır değil demektir. Gerçek bir erkek, kadının o içten gelen arzusuna teslim olur… Dilinde istek, teninde davet varsa… o kadının üstüne yürünmez, içine girilir. Tutkunun nefesiyle sarhoş eder seni… Öyle bir iştahla ister ki, istemek bile başlı başına bir sevişmedir. Korku mu Hayır Bu, zevkin sınırlarında bir kayboluştur. Elleri tenine dokunmadan önce, nefesi tenini yakar. Dudaklarıyla değil, arzusuyladır ön sevişmesi. İsterken yalvarmaz hükmeder. Üzerine çıkmadan önce seni içinden çağırır. Her hareketi ‘al beni’ diye haykırırken, senin tek seçeneğin vardır içine düşmek Dudaklarında açlık, bedeninde yangın varken kaçamazsın. Korku değil bu vahşi bir şehvetin, iliklerine kadar işleyen bir arzunun içinde kaybolmaktır. Ve evet böyle bir kadını herkes isteyemez.
713 Yorumla- 11 ay
Waww ne güzel anlattın 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
- 11 ay
Senin yazdıklarınla değil, hayalinle bile uyanıyor bedenim.
Gözlerin "gel" demiyor, emir veriyor. Sesin "al beni" diye fısıldamıyor, içime işliyor…
Sana yaklaşmak değil niyetim, doğrudan içine girmek; nefesinle boğulmak, arzunun sıcaklığında erimek istiyorum.
Tenini henüz görmeden düşlüyorum…
Parmaklarımı gezdirmeden bile nerenin neye aç olduğunu hissediyorum.
İçten gelen o iştahına karşılık, ben de içgüdülerimle yaklaşırım sana — yavaş yavaş değil, hayvani bir açlıkla…
Dudakların aralanmadan, ben hangi zevki arzuladığını biliyorum.
Sen hükmederken ben teslim olmuyorum;
sana kendimi bırakıyorum çünkü senin içinde hissetmeden doymam.
Bana doğru yürüyorsan, ben seni çoktan zihnimde eğip büküyorum.
Senin bedenin bir davet değil, bir ibadet yeri benim için.
Dilin bir kıvılcım, bedenin ateşse; ben kendimi yakmaya hazırım.
Üzerime çıkmadan önce beni içinden çağırıyorsan — o çağrıya uymamak günah olur.
Sen istemiyorsun sadece; yönlendiriyorsun, sarıyorsun, içten içe parçalıyorsun beni.
İçine düşmek demişsin…
Ben seni düşüşte değil, dorukta yaşamak isterim.
Seninle kaybolmak değil, seninle yeniden doğmak isterim…
Yalnızca o an için değil, her anında, her nefesinde, her iç geçirişinde olmak isterim.
Senin gibi bir kadını herkes kaldıramaz…
Ama ben sadece kaldırmak değil — seni yere yatırıp, ruhunla birlikte bedenini de okumak istiyorum.
Sayfa sayfa, ter damla damla…
- 11 ay
😎😂😇
- 11 ay
Umarım bu gönderi tez zamanda silinir 😂
- 11 ay
@yenideneyimlerr ne derdin var benle;))
- 11 ay
Asıl senin ne derdin varrrrr😈
- 11 ay
Soru cevaplamak dertmi kiii benim verdiğim cevaplar seni ilgilendirmez;))
- 11 ay
Cevapların beni ilgilendirmez diyorsun ama…
Seninle her kelimeni satır satır okurken, neyin beni ilgilendirmeyeceğini sen bile bilmiyorsun.
Şimdi ya perdeyi indirip sahneye çıkacaksın…
Ya da beni perde arkasına çağırıp fısıltıyla başka bir oyun başlatacaksın. Hangisi?😈
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayKadınlar bence dönemsel olarak istekli veya isteksiz olabilir bu hormonal bir durum döngü gibi bir erkek gerçekten seviyorsa dozunda olmayan en aşırılıkları bile her şeyi gözüne hoş gelir hiçbir şeyi ona batmaz sevmiyorsa zaten ne yapsan boş
Haz şehvet bunlar içgüdüsel insanı ozellikler
Korku duyan erkek bence onu tatmin edememekten dolayı kendinden korku duyuyordur kendi performansından vb çekinceleri olabilir70 Yorumla Ben korkmam. Kadınımda mutlaka olmasını istediğim özellik ✨️
👇🏻 😄😄
12 Yorumla- 11 ay
Haha 😂 Allah affetsin güldüm 🤣
Gizli Üye(30-35)11 ayErkekler en çok cinsellik konusunda atıp tutar. Ama en çok yine cinsellikte korkar.
92 Yorumla- 11 ay
Neden korkarlar yani Bir erkek
- 11 ay
Demi 😅
Gizli Üye(25-29)11 ayKorkutuyormuş 😂😂 Boğa burcuysa tırsak oluyormuş cesaretli hatun sevmiyormuş. Herkes üstesinden gelebildiğini ister tabi 🙄
716 Yorumla- 11 ay
@riicckk Hocam akrep veya oğlak kadını çıkmamış demek ki karşına 😉
Cevap sahibi11 ayBoğa burcu kadınını tanımayan başka burçlardan bahsedebilir evet 😂 Oğlak burçları kopçayı bile açarken zorlanıyor istekli olsa ne olacak 😄 akrep burçları desen oral seks sevmiyor tek derdi aşağısı
istekle bitseydi keşke
Cevap sahibi11 ayBoğa burcu kadınına yetişemediğiniz için başka burçlardan bahsedebilirsiniz 😄
Cevap sahibi11 ayNoldu hocam sustun fazla mı geldi 😄😄
Cevap sahibi11 aySize demedim beyfendi o kendi biliyor bence şu an ama susmayı tercih ediyor 😂
- 11 ay
Cevap sahibi: Aslan burcu erkeği yetişir boğa kadınına ancak 💪 sanırım hiç denk gelmedin bir 🦁 erkeğine?
Cevap sahibi11 ayBu durumda akrep de oğlak da yalan oluyor kopça açarken cebelleşiyor be onlar istekmiş 😂😂 kuru kuruya istek olmuyor
- 11 ay
Cevap Sahibi: Aslan erkeği gelir siz boğa kadınının hakkından 😉
Cevap sahibi11 aySusma hakkımı kullansam 😂😂
11 ayKorkutur tabi. Mahalle çeşmesi mi bu 24 saat akıtsın
13 Yorumla- 11 ay
Haklı isyan destekliyorum 👍😂
- 11 ay
Kurduk bittik hatunların azgınlığından yeter da yeter. Bi nefes alalım bi nefeslenmeyi çok görmeyin 😡😡😡😡
- 11 ay
tamam peki 🙋
11 ayGüçlü bir erkeği korkutmaz. Hatta kadının isteğini bile arttırır
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayLibidosu düşük erkeklerin korkulu rüyası bence bir kadının başına gelebilecek en kötü şey kendi libidosu yüksek iken karşısındakinin libidosunun düşük olması
00 Yorumla
11 ayeğer kadının isteği herkese değilse neden korkutsun kim arzulanmak istemez ki. her şeyi erkekten bekleyen bir kadına ne yapalım.
00 Yorumla
11 ayHayir korkutmaz. Mutlu. Eder. Ah. Tam bir Ruya. Ruyamda. Devamli ustume ziplayan. Bir. Kadin?, , 😄Harika.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBeni nasıl korkutucakmış? 40 dk yakın ereksiyon oluyorum boşalıyorum az oral yapılırsa hemen üstüne devam 1 saate kadar... 30 dk dinlenmeden sonra bir 25 dk daha atabiliyorum (Denendi onaylandı. Oral şart.)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayolabilir asırı isteklı biri söle korkutur acaba ben yetemessem bi baskasıyla aldatırmı korkusu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNeden korkutsun, yanan ateşi daha da güçlendirir, volkanik patlamalar meydana gelir o birleşmeden… 😅
Kendine güvenmeyen adam korkar, öyle biriyle de arzu dolu bir kadının işi olmaz zatennn. 😊
00 Yorumla
11 ayO beni değil ben onu korkutup mahvederim hatta yataktan kaçırtırım bu benden daha beter deyip 😊
00 YorumlaYani evlilik için düşünülmez de çoğu erkeğin takılmalık olarak işine geleceği biri olarak düşünülebilir.
00 YorumlaSanırım korkutuyoruz ne yapalım akrep burcuyuz
113 Yorumla- 11 ay
Korkan gelmesin o zaman
- 11 ay
Sen korkma da
- 11 ay
O kadar farkediyor mu ya 🙄
11 ayBeni korkutur bakirim ben
12 Yorumla- 11 ay
Haha 😂 korkma
- 11 ay
Niye korkmayayım?
11 ayHiç anladığım işler değil. Bişey diyemiyecegim
10 Yorumla
11 ayBeni korkutmayacağı kesin. Tempo arttıkça sertlikte artar. Kim pes ederse oraya kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
11 ayevet bazen tedirgin edebilir. ama aradaki iletişimle aşılabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 ayhayır beni mutlu eder ama o istekli hali bana olacak başka erkeğe değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
11 ayHayır hepten olmaz ama gezmek piknik dolaşmak isterim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
11 ayIstekliye can kurbanda bazilar çok anormal ben bile yetmıyorum onlar korkutuyor :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayErkek korkudan kaçacak fare deliği arar dermişim xdx
00 Yorumla Tam tersine erkeği kızgın bir boğa haline getirir 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Neye başlıyoruzzz bak korkutma beniiiğii!!!😨
00 Yorumla
11 ayBurcum Aslan Yükselenim Akrep. Sanırım cevap yeterince açık oldu? 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ortak paydada buluşuyorlarsa iki tarafa da keyif verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yaa severim ateşli hanımı, sabaha kadar evire çevire rahatlatirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ay:)))) gereksiz endişe
Cok istekli kadin da beceremeyecek bir adamla olmaz00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
11 ayÇok istekli sabah akşam sevgilisini becermek isteyen erkek kadını korkutur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBaşıma geldi Bi yerden sonra sıkıntı nefes aldırmıyor sen kaçıyorsun o kovalıyor aklı fikri seks hiç iyi değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCok isteklilerinide gorduk.. yarim saatten sonra yoruldum hadi bosal demeler basliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKatiyen.
Sadece geçici bir heves olmadığına adamı inandırması gerekir.05 Yorumla- 11 ay
Nasıl inandirilir geçici heves olmadigina
Cevap sahibi11 ayKadın bu oyunları çok iyi bilir.
Teste tâbi tutan her zaman siz değil misiniz.
Neyin gerçek neyin doğru olduğunu bizden daha iyi biliyorsunuz.
🤭😂- 11 ay
🤣🤣🤣
- 11 ay
Ben bilmiom
Cevap sahibi11 ayHer kadının bir akıl hocası vardır ona sor o bilir
Gizli Üye(30-35)11 ayAkdine sevinir
100 YorumlaHiç anlamam o işlerden.
40 YorumlaAdamlar mest olur ya 😂😄
40 Yorumla
11 ayKorkutmaz, Korkutmamali aksine daha çok allak bullak eder adamı, aklı fikri sürekli kayar
00 Yorumla
11 ayIlk önce üstte ben olacağım sonra partnerim ne derse o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Niye korksun erkek bu durumdan
10 Yorumla
11 aynerde öyle kızlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence istekli erkek kadınlari korkutuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayNerde bu çok istekli kadın?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayKorkutmaz daha çok hoşuma gide r
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
11 ayneden korkutsun ki :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. isteklerini yerine getirememekten korkar
00 YorumlaBeni daha çok isteklendirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayKorkutmaz ama korkutsa yeri var
00 Yorumla
11 ayNe korkutması ben hep öyle birisini istiyoruuumm
01 Yorumla- 11 ay
Konuşmak isterim seninle gözleri guzel kuzum
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. İsteksizlik yaşayan erkeği korkutur
00 YorumlaHayır DHA fazla bağlar
00 Yorumla
11 ayTir tir titreriz hahahah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayKeşke öyle bir partnere sahip olsaydim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Hayır aksine erkeği de coşturur.. Bayılırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayHayır korkutmadı hiç üstesinden geldim hep
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
11 ayHayır korkutmaz. Tam tersi hoşuma gider
00 Yorumla Nerede öyle kadın hepsi lafta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayBeni korkutmaz hoşuma gider
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayAksine mutlu eder beni ☺️
00 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar