Beyler, kız arkadaşınız istekli bir olsa ondan soğur musunuz? Erkek arkadaşım kuduruk diyo bana libidomun yüksek olduğunu fark etti, benden sogur diye bazen tam tersini yapıyorum isteksizmisim gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsadece kendim için konuşacağım sevmiyorum, çünkü ne azı ne fazlası hiç bir şekilde sağlıklı değil, her şeyin fazlası da azı da zararlı, ayrıca libidosu yüksek kadınlar seks bağımlısı olmaya yatkın oluyor ve ben hiç bir şekilde her hangi bir bağımlılığa sahip biriyle olmak istemiyorum kendim hiç bir şeye bağımlı değilim 14 yaşından beri içiyorum ama bağımlılıkla uzaktan yakından alakam yok, sigara zaten otlakçıydım bu güne kadar bir kere bile paket almadım, bağımlılık yapabildiğini öğrendiğimden beri p*rno işini de ciddi şekilde azalttım, hiç bir şeye kesinlikle bağımlı olmak istemiyorum olanlardan da hoşlanmıyorum bu bir zayıflık ve acizlik, seks bağımlısı insanlar (libido yüksekliği) cinsel açıdan iradesiz olmaya eğilimli oluyor ve istersen dünyanın 1 numaralı aygırı veya divası ol doymazlar (çünkü sorun partnerler de değil kişinin kendisinde) ve ben ne bu şekilde sorunları olan birini ne de sürekli beklenti içinde olan birini normal arkadaş olarak bile hayatımda istemiyorum, dürüst olayım ben küçük çocukken bile benden bir şey beklenmesini sevmezdim bu biraz da benim kişiliğimle alakalı bir şeyi kendi isteğimle yapıyorsam tamam ama bu benden bekleniyorsa zerre kadar yapasım gelmiyor (mesela animasyon okumaktan vazgeçme sebebim de buydu hobi olarak çizim yapınca saatlerce durmadan eğlenerek çiziyorum ama benden bir iş olarak beklenince kalemi bile görmek istemiyorum)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında itici değilde toplum içinde insanları rahatsız edecek seviyede yakınlaşmıyorsa, yani dışarıda nasıl duracağını biliyorsa evde seksomanyak olsun problem olmaz.
Birde şey kısmı var eğer sadık değilse tek senle doymayabilir gidip başka erkeklerle birlikte de olabilir işin bu kısmıda var.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonradan şaşırtmak yerine kendin ol
Öyle mutlu olamazsın kendin olunca mutlu olursun
Neden itici. olsun ki
Karşılayamayan erkekler düşünsün
Hem spor yapma hem. libido. dusuk. olsin hem. kendine. bakma
Seks diye 5 dakikalık git gelleri yutturmaya çalışan lar düşünsün00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence itici değil.. hatta istekli olması benim daha çok hoşuma gider. Ama bazı erkekler kadın daha istekliyse kendilerine güvenleri olmadığından ben bu kızı doyuramam başkasıyla da beraber olur beni aldatır diye düşünüp soğuyabiliyorlar..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
37Cevap
Önemli olan uyum
Eğer evllikte düşük libidosu erkek ile evlenirsen senin için sorun olur. Az ile az
Orta ile orta yüksek ile yüksek eş seçimi önemli00 Yorumla
+1 yılkuduruk ne demek ya manyak mı bu gerçekten de bunlara yaranılmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle dedin
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır degıl ama yersiz davranısı itici olur mesela
baska bi erkekle kavga ederken araya girmesi vs00 Yorumla
+1 yılBöyle kadınların endemik bir tür olarak biliniyor. Soğuyacağını sanmam. Ama erkek istekli olunca kadın soğur. Böyle bir zıtlıkta var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cekicidir. Cünkü beni istedigini düşünürüm bu da zevk ve mutluluk verir
00 YorumlaÖyle bir kız candır. Tam tersi onu yapma bunu yapma! Ay dur canım acıyor diyor. Diyen kız çok iticidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstekli kadınlar her zaman başımızın üstünde yeri var 😉
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek biri erkeğin de hoşuna gider partneriniz libidosu yüksek mu
00 YorumlaBence ağırdan alıyor kendini libidosu Yüksek kız iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlakası yok sogursada kendi bilir ne takiyosun kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarımın libidosu yüksek olsa keşke ona olan aşkım katlanır 😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılaldatmaya meyillidir evet itici gibi bazen de çekici
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen partnerimin libdosunun yüksek olması benim için çok iyi çünkü benimde libidom yüksek lakin libidosu düşük olan insanların yüksek libidodan soğuduğu söylenir.
00 Yorumla
+1 yılGayir aslinda severiz bizfe libidon yukset olmasi onun hoduna gitmistir seninde hep yüksekmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen doğal davran kendini kasma. doyuramıyorsa onun sorunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYoo son derece normal ne alaka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. soğumam. hoşuma gider
00 YorumlaNe sansli erkekler var
00 YorumlaAbazayi abzadan başka seven olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şaka yapmıştır, hoşuna gitmeyecek erkek yoktur
00 YorumlaHayır daha çok hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılgünde kaç posta istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılEvet itici herkese karşı öyle olduğunu düşünür
00 Yorumla
+1 yılAksine bence cokta iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçte bile. Tam benim dengimdir derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok şahane ve tam sevişmelik bence
00 Yorumla
+1 yılHani nerde öyle kadın 😈
00 YorumlaTam aksine daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır soğumam
00 Yorumlaİtici.
00 Yorumlaİtici değil tersine hoşuma gider
00 YorumlaBazen çok iyi olsa da bazen bunaltıcı olabilir
00 Yorumlakeşke her kız öyle olsa :P bence güzel bu gızz