Çok dikkatimi çekmiştir özellikle türk kadınlar orgazm sırasında ağlar hala bunu anlamış değilim çok fazla deneyimim var bir türlü sormakta olmadı o esnada sebebini bilen varmı? zevkten ağlanmaz acıda değil peki neden?
Cevabın nedir?
Orgazmı bütün iliklerine kadar nirvanada yaşayan kadının çıldırtacak boyutta aldığı zevkin istemsiz tepkimesidir. Piyango biliteni tutturanın mutluluktan aklını yitirmesi gibi düşün.
33 Yorumla
Soran+1 yılyani o ağlama olağanüstü zevkten mi kaynaklanıyor?
Soran+1 yılbu daha mantık lı çünkü duygu patlaması veya yoğunluğu fikri mantıksız geldi yani duygu ve patlaması yaşayan biri bir sonrakini istemez teşekkür ederim tecrübe ve bilgi ayrı şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkten aglanmaz mi? Emin misin? Duygu yogunlugu olunca aglanabiliyor siddetli bir tatmin sonrasi aglamak da kahkaha atmak da olabilen seyler...
616 Yorumla
Soran+1 yılyaş aralığın 18-24 bence bu konuya çok yabancısın ilk ilişkide senin dediğin olsun peki sonrasında iki günde bir iki kere birlikte olduğum oldu her defasında duygu yoğunluğu mu ya da patlaması mı yalnış anlaşılmamak adına hiç sormadım zevkten ve isteyerek olan bişey ağlamak cevabın mantıksız geldi
Soran+1 yıl@Okan3442 dayı sen kendi düşünceni yaz başkasının yorumuna salça olma ben aynı tepki demiyorum okusan anlarsın bazıları dedim bazıları nedemek? ben öyle bişey olduğumuda iddaa etmiyorum burası bilgilenme platformu kendi görüşünü görüş olarak paylaş burası sosyal tanışma sulanma platformu değil denk geldiğim için soruyorum ve sen kadın değilsin bunu senin anlaman imkansız görüş paylaşan hanım efendi ise bu konuda fazla tecrübeli olmadığı için cevabı mantıklı gelmedi çünkü onun deneyimleyeceği bir sürü şey var daha anlamışsındır umarım
Soran+1 yıl@Okan3442 yahu hayatında fazla tecrübem var bilgim olmayan konuda yazdım ve bilen varsa cevaplamasını umuyorum bu yaşa gelmişsin daha yazmayı öğrenememişsin bilgin varsa yaz yoksa işine bak daha mantıklı olur senin çoluk çocuğun yok mu utanmıyormusun bu sitelerde dolaşmaya
Soran+1 yıl@Okan3442 yaz ozaman kendi görüşünü yaz başkasının görüşüne salça olma başka muhabbete maydanoz olma tamam ben ergenim ergenlerin olduğu yerde senin ne işin var sapıkmısın
Soran+1 yıl@Okan3442 ya bisiktirgitamk
Cevap sahibi+1 yılTecrubem olmasa bu kadar net konusmam emin ol evliyim iki de cocugum var yeterli bir tecrube midir sence?
Cevap sahibi+1 yılDiger goruste duygu yogunlugu mantiksiz geldi demissiniz zevk duygu degil mi😂😂😂😂😂
Soran+1 yılsizin neslin sorunu nedir biliyormusun? ukalalık sadece
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha birincisi ben 24 degilim ikincisi ben zevkten aglanir diyorum bana mantiksiz diyorsun baskasi yaziyor cok mantikli diyorsun bence sorunu kendinde ara... Insan gibi tecrubemizi yazdik yok yasin su tecruben bu muneccim misin nesin ner biliyosun belki 16 yasimda evlendim sekiz senedir de cinsel hayatim var? Ukala olan sensin bir halt bilmeden konusuyorsun goruse destek yazana da kufur edip saygisizlik ediyorsun
Soran+1 yılkuzum bak birisi açıklamalı izah etti oku anlarsın ukalalığın mantığı yok 16 yaşında evlenmekle tecrübeli olunmuyor ;) anladın mı ve yazdığınıda iyi oku
Cevap sahibi+1 yılSen yorumlarla tatmin olmak istedin heralde😂😂😂 neyse
Soran+1 yılallah ergenlikten çıkmayı nasip etsin :D
Her kadının aldığı zevk ve verdiği tepki değişik olur. Herkes çığlık atmak inlemek zorunda mı? 30/35 aralığındasın ama sanırım bu yaşa kadar denk gelmemişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes çığlık atmaz zaten ya da inlemez kimisi put gibide olur zevk konusu ayrı bişey ben ağlamayı soruyorum
Soran+1 yılevet sen haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeldimm bir anormal olarak konusucam
Bende orgazm olduktan sonra kendime gelince kahkahalar atarim şimdi bu sacma gelebilir ama elimde değil o kadar çok mutluluk sargiliyorum ki orgazm olur biter ve ben onun gözlerinin içine 32 dış sırıtarak bakarim.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç deneyimim yok ama galiba çok fazla alınan zevk yüzünden
20 Yorumla
+1 yılPişmanlık ve duygu patlaması
16 Yorumla
Soran+1 yılpişmanlık olduğunu sanmıyorum çünkü arkasıda geliyor duygu patlaması olabilir belki ama her defasındada olmazki
- +1 yıl
Bence pişmanlık kesinlikle orgazm dan sonra aklı başına geliyor ne yaptım ben oluyor
Soran+1 yılpişman olan sürekli aynı hatayı yaparmı?
- +1 yıl
Yapar nefis
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
Nefsine hakim olamıyor ve yaptığının yanlış olduğunu bilsede kendini tutamıyor rahatlayın ca aklı başına geliyor. Ve bu tahmin ara sıra o istediği için yatıyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç ağlayanı denk gelmedi lan. Çok şekermiş ama :D
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi sana ne yazsamki ona karar veremedim lan
- +1 yıl
:D :D :D Masum bir şey miş. Bilmem özel hissettirir gibi geldi bana insana kendisini.. Yani insan özeniyorsun ister istermez. Kötü bir şey değil ya sonuçta canı yanmamış veya hırpalanmamışsa, içten gelen göz yaşı çok tatlı bence :)
Soran+1 yılişte tamda öyle düşünüyordum ilk başta aradan yarım saat sonra yine beraber oluyorsun ve yine aynı şey o esnadada sormak abes olur yani hüngür hüngür ağlamak anlam veremedim
+1 yılZevkten
31 Yorumla- +1 yıl
Sende ağlar mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası