Kadınlar seks sırasında neden ağlar? Ağlamak dediysem öyle hüngür hüngür değil 🤦🏻♀️ İnlemenin bir tık üstü gibi düşünülebilir. Tüm ağlamaların olumsuz sebepleri de olmaz. Bazı ağlamalar partnerin hoşuna gittiği, hatta bunu bizzat istediği ve onu daha da çok tahrik ettiği için olabilir! 'Yeter' nidaları da zevkten ve aslında çok daha fazlasını istediği için olabilir! Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Öylesine bir seks değilse, tamamen karşılıklı Haz vermeye odaklıysa iki tarafta, orada bir yarış oluşabiliyor. Haliyle bu yarışta alınan hazzı üçe beşe katlamaya sebep oluyor. Ağlamak değil fakat alınan hazdan kendini kaybetmek mümkün olabiliyor.
Selam Alınan hazdan dolayı Şehvet duygusunu yoğunluğundan dolayı Fazla tutku aidiyet hissinden dolayı da olabilir Sert becerilmekten olabilir hızlı becerilmekten olabilir Zevkten artık konuşamayacak hale geldiğinde gözlerin arka arka kaymaya başladığında ağzımdan kelimeler çıkamayacak evreye geldiğinde gözyaşların yardıma koşabilir. Karşı tarafa duyduğun bağlılık duygusu ağır basabilir onu senle olma fikri senin bunu hissetmen o an duygusallaşmaya neden olabilir duygusallıktan ağlayabilirsin. Kısacası sevdiğin insanla haz dolu bir birliktelik yaşamak onunla birlikte olmak ten tene olmak onun seni becermesi sana tutku şehvet ve haz vermesi gözyaşının gelmesi için gayet yeterli bir sebep ben de şu an sadece düşündüm sevdiğim insanla birlikte olsam ben de ağlardım.😂😂 Oldukça güzel bir yazı oldu bence sizce? #perso
Zevk+duygusallık modunda ise, ağlayabilir. Uzun süre gerginlik, baskı gibi bir durum yaşadıysa ve kendini güvenle sevdiğine teslim etmişse falan, o anki rahatlama ile de ağlayabilir, gözlerinden yaş süzülebilir. Bir de Asyalılar seks değil de sanki acıyla kıvranıyormuş gibi sesler çıkartıyorlar şeylerde, filmlerde)))) neden acep. Küçük penisli adamım yatakta kendini kocamaaaan, güçlü hissetsin falan mıdır))))
6
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aaa son dediğiniz ağlama için de geçerli olabilir. Yani partnerinin öz güveni artsın, çok iyi olduğunu düşünsün diye. Çok mantıklı ☺️
Göz yaşı zevk belirtisidir, yeter diyebilir ama ben bitti demeden bitmez, yavaş derse daha hızlı daha sert olmalı, yani kısacası seks bittiği zaman kadın kendinden geçmiş yarı baygın olmalı her dediğine kulak asmamak gerekiyo. Kendi ritmine göre birini arıyosa vibratör kullansın.😃
Kadınlarda buna sıkça şahit oldum. Bunun cevabını kendileri bile veremiyorlar. Benim yorumum hormonların bazı kadınlara kırbaç darbesi yaptığı. Genelde ağlama olayı doruğa çıktıkları zaman gerçekleşiyor.
Kadın bu ne yapsa yeridir. Tahminim acı çekiyorsa ve partnerini üzmek istemiyorsa o tarz sesler çıkarabilir. Gerçek anlamda zevk alan kadın ağlamaz herhalde
Tecrübeyle sabit zevkin doruğuna çıkmadan bir tık önce gözyaşı orgazm belirtisi olabiliyor. Bir de cinsel birleşme öncesi zorlanma ve zorlanmaya bağlı alınan zevk de gözyaşı sebebi olabiliyor.
Seks sırasında ağlayan kadına denk gelmedim de seksten sonra , özellikle geceleri sarılıp ağlayanlar oldu, bir şey anlamadım. Saçını okşayıp ağlama diye geçiştirdim.
Seks sırasında oluşan bu durumun tamamen fiziksel oldugunu düşünüyorum. Ne zevkten ne de acıdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben istemem partnerimden göz yaşı aksın ( :
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fazla zevk almış orgazma ulaşmış gevşemiş doymuş kadında oluyor o
Kendimden düşünürsem bende istemsiz oluyor ama her zaman olan bişey değil belki 1-2 dk sürüyor ağlamak değilde ağlamak gibi inlemek oluyor yoksa hüngür hüngür ağlamıyorsun yani belki gözlerim dolar gibi oluyor. Sonra kuzu gibi oluyorsun uyuyorsun ama başkalarını bilemem istemli mi ağlıyorlar Bilimsel olarak da uzmanlar şu yorumu yapmış
Araştırmalar kadınların yüzde 32 ila 46'sının “cinsel ilişki sonrası üzüntü” yaşadığını gösteriyor. Ancak sebebi kesin olarak belirlenemiyor. Uzmanlar kadınların seks sırasında yaşadıkları hormonal değişimlerin ağlamalarına sebep olabileceğini söylüyor.
Seks sonrası ağlamak kadınlarda oldukça yaygındır ve genellikle orgazm sırasında çok hızlı bir gerginlik boşaldığında ortaya çıkar. Bu ağlama, en büyük cinsel uyarılma anında ortaya çıkabilir. ve süresi kadına ve duyguların yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilir ancak genellikle 10 saniye ile birkaç dakika arasında sürer.
AGLANMAZ AMA şiddetli izlemeler ilişkide aşırı zevk alındığı içindir... tutkulu bir birliktelikte inlemeler olur acı ve zevk bir arada olduğundada ağlanır...
Her kadın degilde bazıları ağlıyor bazıları ucunca kacıyor daha elini surdurmuyor bazıları midesi bulanıyor oğuruyor kusar gibi bazıları ıkı sat sevmeyle hastanelık oluyor kadınlarıda mutlu etmek zor ya🙂🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazen ben seks sonrası istemsiz bir şekilde ağlıyorum.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kadın ağlıyorsa bence mutsuzdur. Zevkten ağlayacağını sanmam