Dün biriyle telefonda sohbet ettik, gülüştük. Konuşma ilerledi ve istemsizce birbirimizi tahrik ettik. Fazla detay veremiyorum. Kızla beraber orgazm olduk ve bittikten sonra o ağlamaya başladı. Nedenini söylemedi. 5 dakika boyunca ağladı sonra yine muhabbet edip gülüşüp kapadık telefonu. Niye ağlamıştır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle ciddi ciddi abartılı bir şekilde ağlamışsa psikolojisi bozuktur. Ama hafif hafif ağlamışsa bu normal çünkü orgazm anında zevkten dolayı kadınlar göz yaşı dökebiliyor
31 Yorumla
Soran+1 yılOrgazmı şiddetli, ağlaması usul usuldu..
En İyi Cevaplar
İki sebebi olabilir.
İlki boşalma sebepli, çünkü boşalma dediğimiz şey sadece fiziksel olmaz. Psikolojik ve kimyasal olarak da tam anlamıyla boşalma olur. Hani sinirlerim boşaldı denir ya onun gibi. Onun etkisi ile ağlamış olabilir.
İkincisi ise aklına daha önce onun için özel birisi ile yaşadığı özel şeyler gelmiştir, onun dışavurumudur.
13 Yorumla
Soran+1 yılDuygu karmaşası içinde her ikisi de olabilir.
Daha önce yattığım başka bir kadın da, bağırarak orgazm olduktan sonra gözlerinden iki damla yaş, teşekkürler demişti. Halbuki vasatım. Sadece iyi davranıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hem fiziksel hemde duygusal bosalmanin etkisi gibime geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle bir şey oldu
+1 yılpişman oluyorlar hemen benim de garibime gidiyor bu durum
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet, yapmamalıydık dedi. İyi fakat yanlıştı gibisinden konuştu. Sorumluluğu üstüme aldım
- +1 yıl
akıllı adamsın
Soran+1 yılEyvallah :))
- +1 yıl
:::::::)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cok sevdigim sevgilim beni terk ettikten sonra ondan sonraki erkeklerle her sevismem de aglamam gelirdi… rezalet bisey
25 Yorumla
Soran+1 yılO yapamadı, herkes yapıyor gibi bir psikoloji sanırım
Cevap sahibi+1 yılGaliba icim yaniodu cok fazla hala bazen durgunken suruyor
Soran+1 yılFakat şehvet, kalpten gelen saf sevgiyi bastırıyor. Kızın sözlüsü var ve onu seviyor. Fakat bana gelince sırılsıklam oluyor
Cevap sahibi+1 yılGercekten o baska bisey ve her insana nasip olmaz ama kiz yanlis yapior hos degil
Soran+1 yılOnun pişmanlığı da olabilir, daha önce de yaptığımızda hislenmişti. O zaman yalnızdı
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Seninki iyi.. biri beni tokatladı ellerini tuttum kendisini duvara vurmaya başladı. Kendinden geçiyor ne yaptığının farkında değil.
00 YorumlaDuygu boşalması yaşamış. Kadınlarda bu normal
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten epey şiddetli oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerhaba kızı nereden buldun kanka
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradan buldum
Cevap sahibi+1 yılkankası var mı
Soran+1 yılYok, kimseyle pek muhatap olmuyor.
+1 yılPsikolojisi bozuktur
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında gayet sağlıklı her anlamda
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil, onun sözlüsü var.
Cevap sahibi+1 yılOhaa
Cevap sahibi+1 yılSözlüsü varsa neden yaptınız
Soran+1 yılİyi bir uyumumuz var. Zaten sanırım bu son yapışımız oldu.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne