Bazı kadınlar orgazmdan sonra neden ağlar ?

Beraber olduğum sevgililerimden birkaçı orgazm olduktan sonra ağlıyordu.Tabii ki anlayışlı olduğum için asla tepki vs vermedim fakat düşündüğümde hep aklımı kemiren şeyler oluyordu.Ben bunu eskileri-eski sevgiliyi düşünme olarak algıladım hep ve bu tarz orgazm dan sonra ağlayan birisi ile uzun süreli bir ilişki hiç yaşayamadım.Sorduğumda hep aynı cevap.Çok mutlu olduğu için ağlamış.

Acaba gerçekten bu ağlamanın sebebini söyleyebilecek birisi var mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ben bu konuyu ozellikle durum hakkinda tecrube edinmis bayanlar belki cevaplar diye actim.Fakat anlasilan o ki cinselligi yasayan kisi sayisi az olunca bu durumla karsilasan kisi sayisi da az oluyor site de.

Cok kotuymusum de o yuzden agliyormus diyenlere de tek lafim kac kere vajinal orgazm oldunuz veya olacaksiniz ileride bir erkek tarafindan merak ediyorum.Bu iliskiden sonra aglayan birkac kisi cok kotu olsam herhalde tekrar beraber olmak istemezlerdi.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu aglama konusunun nedeni olarak cogu zaman eski sevgiliye verilen sozler,anilarin goz onune gelmesi olarak gordum.Cunku o an duygusal yogunlugun en cok yasandigi anlardan bir tanesi bir bayan icin.

Cogu bayan da ( hatta erkek ) bir kisiyi cok severse soz verir hayatimda ki tek erkek sen olacaksin vs diye.Buyuk ihtimal bu sozler akillarina geliyordu.
Bazı kadınlar orgazmdan sonra neden ağlar ?