10 ayPsikolojik aslında... Duygu boşalması diyebiliriz... Gülümseyerek zevkle orgazm olduktan sonra sinirler o kadar gevşemiş oluyorki insan duygu yükünden bir anda ağlamaya başlıyor... Bunu bende yaşadım 1-2 kez...
33 Yorumla
Soran10 ayGeçti mi sonradan peki?
- 10 ay
Tek başımayken olmadı 🙃 belkide karşı taraftan kaynaklıydı bilmiyorum... Geçmiş şeyler işte...
Soran10 ayAnladım canım 🙃
En İyi Cevaplar
İki sebebi var 🙃
Bir tanesi o anda fiziksel boşalım yerine duygusal boşalım da olur bu nedensiz bir salınım yaratır. Yani kahkaha da atabilir ağlayabilir de bu ikisinden hangisi olduğu seçilemez.
Diğeri daha önce cinsellik yaşamasına rağmen orgazm olamadıysa, olduğunda gelen hissin sebep olduğu ağlamadır. O anda orgazm eden erkek için çok güzel ama kadin için o kadar da güzel olmayan bir deneyimdir.
Çünkü o zamana kadar olanlar için keşke oluşturur...
311 Yorumla
Soran10 ayDuygusal boşalım sebepliyse her seferinde yine böyle mi olur acaba? 🙃
Soran10 ayAhaha güldürdü son cümle 😂
Bununla da yaşamaya alışmak lazım o zaman 🙃
Soran10 ayHazzın fazla olması tetiklemiş olabilir mi ki?
Umarım alışmaya gerek kalmaz 😀
Soran10 ayTravma gibi bu da yani öyle mi? 😀
Soran10 ayAnladım sanırım 😀
Soran10 ayAhaha 🙏😂
Kadınların duygu dünyası çok karmaşık bir kadın olarak bazen ben bile kendimi anlayamayabiliyorum. hormonal durumlar, stres, heyecan vs birçok duyguyu aynı anda yaşayabilen canlı kadındır ve orgazm anında istemsizce bastırılmış bir duyguyu günyüzüne çıkarıp rahatlayabilir.
314 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle ben de çözümleyemiyorum bazen kendimi 😀
Soran10 ay@OrganIQ kabul ediyoruz zaten. Biz karmaşık olucaz erkekler de çözmeye uğraşacak. Yok öyle emeksiz yemek 🤣🤣
Soran10 ay@OrganIQ olmazsın olmazsın sıcak hava muhalefeti yüzünden hep 😂
Soran10 ayEğitim zayiatı oluyorlar tek tek 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)10 ayO anda vücut hem fiziksel hem de duygusal olarak çok yoğun bir şey yaşar. Orgazm sadece fiziksel değil aynı zamanda duygusal bir deneyimdir. Yani duyguların boşalmasıdır, mutluluktan, rahatlamadan, bağlanmadan…
31 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayDuygusal patlama bir nevi, içinde kopan fırtınaların, zevkle bir anda dışarıya çıkması diyebiliriz.
00 Yorumla
10 ayOradaki durum fiziksel boşalmanın duygu yükünü de hafifletmesidir bir manada.
15 Yorumla
Soran10 ayHafifleme değil de tam tersi olduysa?
- 10 ay
Gülmek veya ağlamak hiç fark etmez, ikisi de boşaltır duyguları. O an yaşadığı her neyse tarifini bir kadından dinlemeli. Kadınlar bütünlüğe ulaşabilen duygusal varlıklar, bizim gibi üstünkörü bakıp öyle yaşamıyorlar bu durumları. Zira ağlayan veya gülen erkek görmedim hiç.
Soran10 ayBütün erkekler aynı değil ki. Kendinizi gömmeyin bu kadar 😀
- 10 ay
''Hepiniz aynısınız'' cümlesini o kadar çok duyduk ki :D
Soran10 ay🙃
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir kadın orgazm olurken ağlayabilir çünkü orgazm sadece fiziksel değil, aynı zamanda yoğun bir duygusal boşalmadır. Bastırılmış duygular, stres, özlem, sevgi ya da geçmişte yaşanan deneyimlerin etkisiyle bu anlarda gözyaşı gelebilir.
11 Yorumla
Soran10 ayAma böyle cevap vermek yerine yorum silerseniz ilerleyemeyiz mod bey. Eleştiriye açık olun biraz lütfen 😀
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Haddinden fazla zevk aldığı için olabılır her kadın farklı tarzda ve farklı şekilde boşalır tepkıler olarak
20 YorumlaMutluluktan, hazzın yüksekliğinden, belki acıdan ya da yapmaması gereken bi şeyse o an, yaptığı için.. kişiden kişiye değişir cevap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayÇok sevdiğin bir şey gerçekleşirse mutluluktan ağlarsın belki ondandr belkide her şeye ağlayanlardandır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Neden aglasin ilk defa duydum bunu 😅 ohhh bee sonunda rahatladım diye ağlarsa o başka tabi ki 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayhormonal duygular tavan yapınca mutluluk hormonu fazla geliyor
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayfarklı bünyelerin farklı reaksiyonları olması çok doğal
11 Yorumla- 10 ay
ya da=Bu tepki, vücudunuzun ve zihninizin doğal olarak teslim olmasıyla açıklanabilir. Bazı durumlarda, orgazm sırasında veya sonrasında ağlama, bilinçaltında gömülü bir travmanın yankısıyla da ilişkilidir ne dersin?
Vücudun, içinde dolaşan elektriklendirici hislere verdiği tepkinin bir yolu , sinirlerin ve kasların coşkunun ritmine verdiği çılgın bir danstır. Çığlık, duyusal bir tepki olmasının yanı sıra, aşıklar arasında bir bağ, dil engellerini aşan bir iletişim de olabilir.
araştırınca neler buluyor insan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayZevkten ağlar. Başıma çok geldi. Kimi de öyle kasılır titrer ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayDeğişik çeşitlere girenler var ağlaysn gülen gıdıklanan
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir ask evliligi vardir. esi cinsel anlamda yetmiyordur birini bulmustur ama pismandirda aldigi zevki kocasinda ararken bu sacma adamda bulmustur ikilemfe kalmistir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
10 ayKadınlar karmaşık yapılılar, sorun etmiyorsa sorgulamaya gerek yok:) Hazza odaklanmak iyidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKadın bilinçli yapmıyor bunu istemsizce olan bir durum, bazı kadınlar ağlarken bazıları kahkaha atar mesela
10 Yorumla
10 aySinir bosalmasiyla yasiyor demek ki, double bosalma 😂
11 Yorumla
Soran10 ayIyiydi bu 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yani hr kadının orgazmı farklı , bu tadı farklı şekilde dışarı atarız. birde klitorisin orgazm sonrası aşırı hassasiyeti ağlatabilir
00 Yorumla
10 ayAğlamaz her kadın, sen mi ağlıyorsun orgazmda? Peki hangisinde?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayBazilarinda olabiliyor
10 Yorumla Umarım mutluluktandır. Bilmiyorum lakin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Enteresan bir şey hic böyle bir şey duymadım
10 Yorumla
10 ayİlk defa duydum öyle miymiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Duygusal boşalma yaşadığı için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Psikolojik kafada tramva
10 Yorumla
10 ayZevkten ve acıya dayanamamasindan
10 Yorumla
10 ayDuygulu seç ise ağlar uzun zaman olmamıştır ağlar vsvs
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiç duymadım görmedim de. İlk defa duyuyorum
10 YorumlaPsikolojik deli manyaktır
00 YorumlaAğladığını görmedim hiç bu nasıl bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayAglayanini hiç gormedim
10 Yorumla
10 ayHiç karşılaşmadım bilgim yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zevkten amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aykeyiften
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayMutluluktan olmasın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlginç duymadım hiç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAnlamaması lazim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayHeyecan ağlatır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAğlamıyor gözünden yaş geliyor zevk aldığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKadın o an her duyguyu yaşadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayZevkten o
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayCidden neden?
11 Yorumla
Cevap sahibi10 aySence?
Ağladın mı yoksa