Cinsel Yaşam Seks sırasında zevkten ağlayan bir kadın size ne hissettirir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Zevkten hüngür hüngür ağlıyor Güncellemeler1 yıl Buna engel olamıyorum istemsiz Seks sırasında zevkten ağlayan bir kadın size ne hissettirir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
noliessensible Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Benim başıma geldi 100 kere filan boşaldi daha önce hiç hissemediği yerlerden de boşalmış o anlarda farklı pozisyonlarda yapıyoruz malum, 5-6 saat aralıklsız seksten bahsediyorum bu arada ağlıyordu bir ara üzülmedim yani nötr kaldım 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% 1 yıl İlk kez duydum ama değişik bir tecrübe olurdu. Seni Mike Mike ağlatmamı ister misin diyerek bile seksi tetikleyebilir insan 0 0 Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl hüngür hüngür ağlıyan kadına şeyim bile kalkmaz ne o lan cenaze evinde miyiz:) 0 0 Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aglayacak kıvamda bagıran sevglım vardı aşırı zevk verıyordu buda performansımı artırıyordu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı hanimlarda bu durum oluyor sorun değil aglata wglata yapariz dermisim 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İliklerime kadar mutlu olurum ahhahaha neden ağladığını anlayana kadar biraz libido düşer 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Baya degisikmis. Seks esnasindami oluyor yoksa orgazm olurken mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bi zaman sonra soğutuyor ya... Geldi başıma... Tepki de ideal olmalı. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden soğudun numaradan mı ağlıyordu Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç başıma gelmedi ama böyle bir şeyi özellikle sevişirken o kızı oral yaparken görmek yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tutku zevk heyecan gözyaşı ne ararsan var ne güzel işte 😂 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni tanımak isteyen yorumcular olacak Yorumla Soran 1 yıl İllaki beni herkes tanımak ister Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayal ürünü değilse durumun gayet ilgi çekici tabiki Yorumla Soran 1 yıl 🫠🫠Evet birebir yaşandı çok kez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Darısı başıma diyelim Yorumla
Metaljacket66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl İyice zevke gelirim valla peki inleyen erkeksana ne hissettiriyor 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Daha da azarım, sen misin o? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim Yorumla Bravenight 1 yıl Yazsanaaa Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Başarılı işlem demektir 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ne güzel işte daha daha çok zevk veririm 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Garip gelir bari zevkten olduğunu dile getirsin 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl hoşuma gider o kadınla hep yapmak isterim 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. vajinal orgasm yasiyorken mi oluyo 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. o kadının istediği zevktir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gaza getiriyor çok sert oluyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende engel olamıyorum Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gsgsggs ilk kez duyuyorum 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Daga sert vururum 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ağlanmaz be 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hoşuma gider 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o nasıl bir şey yahu 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Mutlu olurum 0 1 Yorumla aku14 1 yıl Oha zevkten ağlıyon mu Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yok haammııınaaa 0 1 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Karşımda olsan yüz ifadesi ve şekliyle bunun taklidini yapmak isterdim 😂 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. onur klajsda 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Çok zevk alırımm 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Benim başıma geldi 100 kere filan boşaldi daha önce hiç hissemediği yerlerden de boşalmış o anlarda farklı pozisyonlarda yapıyoruz malum, 5-6 saat aralıklsız seksten bahsediyorum bu arada ağlıyordu bir ara üzülmedim yani nötr kaldım
İlk kez duydum ama değişik bir tecrübe olurdu. Seni Mike Mike ağlatmamı ister misin diyerek bile seksi tetikleyebilir insan
hüngür hüngür ağlıyan kadına şeyim bile kalkmaz ne o lan cenaze evinde miyiz:)
Aglayacak kıvamda bagıran sevglım vardı aşırı zevk verıyordu buda performansımı artırıyordu
Bazı hanimlarda bu durum oluyor sorun değil aglata wglata yapariz dermisim
İliklerime kadar mutlu olurum ahhahaha neden ağladığını anlayana kadar biraz libido düşer
Baya degisikmis. Seks esnasindami oluyor yoksa orgazm olurken mi?
Bi zaman sonra soğutuyor ya... Geldi başıma... Tepki de ideal olmalı.
Neden soğudun numaradan mı ağlıyordu
Hiç başıma gelmedi ama böyle bir şeyi özellikle sevişirken o kızı oral yaparken görmek yaşamak isterdim
Tutku zevk heyecan gözyaşı ne ararsan var ne güzel işte 😂
Seni tanımak isteyen yorumcular olacak
İllaki beni herkes tanımak ister
Hayal ürünü değilse durumun gayet ilgi çekici tabiki
🫠🫠Evet birebir yaşandı çok kez
Darısı başıma diyelim
Çok isteklidir
Daha tutkulu sevişirim
zevkden uçururum
İyice zevke gelirim valla peki inleyen erkeksana ne hissettiriyor
Daha da azarım, sen misin o?
Benim
Yazsanaaa
Başarılı işlem demektir
Ne güzel işte daha daha çok zevk veririm
Garip gelir bari zevkten olduğunu dile getirsin
hoşuma gider o kadınla hep yapmak isterim
vajinal orgasm yasiyorken mi oluyo
o kadının istediği zevktir.
devam eder basardım
Normal bir durum, sarılırsın sonra düzelir.
Bunlar mutluluk gozyaslari bebegim 😉🤪
Hic hos gelmedi 1 kez bqsima geldi
Gaza getiriyor çok sert oluyorum
Bende engel olamıyorum
Zevkten ağlanmaz, acıdan ağlanır.
İlk defa duyuyorum zevkden ağlayanı
Zevkten ağlayabilirim belki
Gsgsggs ilk kez duyuyorum
Daga sert vururum
Hiç denk gelmedim şimdiye kadar
Ağlanmaz be
Hoşuma gider