çok kasıyor ne yapabilirim bilgisi olan var mı bu konuda bırakmak mı lazım o anda acaba durmalı mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fazla kasıldıgı ve titreyerek boşaldığı için.. Az daha zorlaması gözlerinin kaymasına ve şiddetli kasılmalara neden olur..
Yapamıyor hanımefendi sorun orada ben ne yapabilirim bırak digor dur diyor kendini geri itiyor
Beyefendi yapamadığı bişey yok.. Kadının boşalma tarzı bu.. Titreyerek ve kasılarak boşalıyor.. Bı iki saniye şal kadini dinlensin.. Kasılmalar sonrası hemen sekse devam edemez ki..
Deniyorum zaten ama dur diyor orgazm yarım kalıyor olmuyor dayanamadığı için çünkü acaba tutsam sabitlesem onu kaçamaz öyle. i denesem
Orgazmının yarım kaldığını nerden biliyosun..
Kadın sen gibi fışkırtmak zorunda değil.. Kadının boşalması dümdüz ıslanma şeklinde bile olabiliyor.. Kadın kendi rahatladığını hisseder..
Ağzı yok mu bunun, konuşarak iletisim kurarak anlaşamiyor musunuz
Yok konusuyoruz zaten kendi diyor niye bıraktın filan diye çok boşalma olmuyor sorun ords
O an durma devam et kasılıyor çünkü cok zevk aldigi an
tamam kanka
Ama nasıl devam edebilirim burdan yazamiyorum vaktin var mi
Var
Knk hassaslaşır kadın o titreyip boşalırken bekle sarıl öp
Anladım ama hiç durmuyor sürekli yapma diyor kendini geri itip ayaklarını çekip kapatıyor
Daha titreme çok olmadan yapıyor bunu
Hassaslaşıyor işte dokunman bile acıtır boşalmasına engel olur sen çekil rahatlasın xaten sana hemen nasıl zevkle saldırcak
Olmuyor kanka o dediğin işte daha ilk başlarda yapıyor bunu bir türlü anlamıyorum acaba tutup devam mı etmeliyim engel mi olsam kaçmasına nasıl olur acaba bilemedim
Hazırlayamıyor olabilirmisin
Kanka bilmiyorum ne yapabilirim az önceki diğer soru sahibide benim vaktin var mı biraz burdsn olmaz ama dediğin gibi
Yz knk
Kapatınca napiyor kardeşim
Zevk almıyor yani
Yok zevk alıyor zaten ondan yapıyor dayanamıyor kaçıyor
Sonra geri devam etmesi gerekir zevk alsa
Kanka olmuyor işte bacakları kapatıp geri itiyor kendisini
Sen üstten olursan kaçırmazsın kanka tam titredi anda öpmye başla boynundsn tutup kaçamaz hemde dikati dağılırr
Üstte oluyorum zaten ben ama yalarken sorun yaparsam kaçıyor
Yala yala sende titreyince girmeye baila ya da parmakla
Anladım kanka da turip devam etsem bacakları nasıl olur sabitlesem
Soğutursun canı acır
Sen yalanyala orgazım yaklaşınca parmağa geç öpüş aynı zamanında kaçırmazsın hem öyle
Hm anladım kanka o şekilde denerim birde orgazm olduğu nasıl anlaşılır kadının bana oldum diyor ama tepki vermiyor inanmıyorum çok
Nefes nefes sesini fuyarsın titremeye başlar
Anladım kanka orgazm olmuyor eşim o zaman bunlar yok bizde
Olmuyor demekki banada zevk almıyor gibi geldi
Anladım kanka zevk alması için ne yapabilirim peki
Bazı kadınlar oraldan zevk almaz seksten zevk alır seks ile boşaltacan denye öğrenicen zaten eğer zevk alırsa bakışı bşle değişir kadının
Hm anladım kanka seks ile denerim o zaman
Önce biraz yala ıslat sonra baya bi sk zaten senin seks ile orgazm ettirmen gerek evlisiniz
Evet kanka o şekilde yaparım vaktin var ki burdan yazamiyorim
Var
tamam
Anlık bir şey bu çoğu kadın o an utanır
E ne yapabilirim kanka peki
Devam et durma daha güzel olur
Peki nasıl yapabilirim çok kaçıyor ayaklarını kapatıyor itiyor kendisini
Öpeceksin kanka o durumda
Erkek olduğunu unutma ağırlığını sen koy
@ThisisBad anladım ama kapatıyor bacakları kaçıyor çok orgazm yarıda kalıyor
Nasıl yapabilirim peki
Kapatınca napıyor
Kendin yorum yapsan dostum beni rahat bıraksan nasıl olur
Anlamadım
@ThisisBad kaçıyor kendini geri itiyor dur diyor engel oluyor yarım kalıyor orgazm
Sana demedim dostum arkadaş umarım anlar
Anladım kanka ne yapayım peki fikrin var mi
Vücudunu kullan onu sırt üstü yatırıp bacaklarını beline sar
Hm anladım kankada biraz daha detaylı şu pozisyonu
Nasıl anlatayım ki
Anlatırsan sevinirim kanka önemli bu benim için
Karını 10 saniye rahat bırak sonra devam et
Hm anladım peki tutsam filan nasıl olur acaba
Beni yanlış anlama ama burdan karını nasıl s.. keceğini burdan nasıl anlatayım ki 🤷
Anladım haklısın ne diyim ki birdsn yazmak zor zaten
Dm yazayım mi rahat olur
Aynen öyle maalesef
Olur
Doğal olan bu zaten vucut kaçmak istiyor
Anladım peki ben ne yapmalıyım bırakmalıyız mi o an kaçmasına müsade etmek mi lazım
Evet bırakman lazım oda tadını çıkarsın
Anladım peki tutip devam etsem iyice orgazm olsa kacamasa filan nasıl olur sonra diyor orgazm olamadım yarın kaldı digor
Hmmm orgazm olamadım yarıda kaldı diyorsa eğer gözlerini kapatıp kendini rahat bırakmasını söyle kaçmaması lazım boşalırken zaten kendisi anlar kasılmalarından bu durumda eşin boşalamıyor herhalde bosalmaya yakın gelen o uyuşma hissi endişelendiriyor onu eşine bu uyuşma hissinden hemen sonra boşalacağını beklemesini söyle
Evet çok haklısınız durumu çok iyi anladınız kaç kişiye sordum anlamadı şu zamana kadar teşekkür ederim gerçekten çişim var diyor sanki az bir şey yalamada tam orgazma yaklaşacak bırak diyor ayaklarını kapatıp kendini geri itiyor tamam dayanacam diyor her sefer sonra ise elimde değil duramıyorum kendim yapamıyorum o an diyor niye bıraktın diyor bozuluyor sonrada
Çişi varmış gibi de hisseder çünkü orgazm bölgesi idrar torbasıyla bitişik. Ama aslında çişi felan yok ilişki öncesi çişini yapsın güven bana kendisi de çişinin olmadıgına ikna olacak.
Aynen öyle haklısın yapıyor çişini ama o bölge hassas olduğu için dayanamıyor kendisini tutamiyor çok kasıyor ayaklarını itiyor geri çekiyor kendisini bu yüzden mutsusuz o orgazm olamıyor bende üzülüyorum yetersizim diyr
Rahatsızlık duydugu bölge yerine farklı yerlerden bosaltmaya calıs kimi kadın vajen içerisinde en dipte üst kısmın parmaklarla oynanması suretiyle bosalır, kimisi vajen deliği kenarlarında parmakların gezinmesinden hoşlanır onun bosaldıgı baska yerlerini kesfetmelisiniz
Anladım bir sorum daha var müsait iseniz
Eşim ile çocuk deniyoruz ama 8 aydır olmuyor
Eğer 1 yıl olursa infertilite pol. Başvurun. 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalınamıyorsa ancak araştırılır. İlk olarak eşinden smear testi alınır ultrosonla genel durumuna bakılır senden de spermıypgram isterler kadının amh değerine bakarlar vs vs etkileyen çok faktör var
Anladım sperme bakıldı yumurta rezervine bakıldı sorun yok dedi
Bide eşin adet takvimi uygulamaları var ondan indirsin onlarda hangi gün gebelik için uygun çıkıyor sende sperm bırıktırıp ozellıkle o gün yap
Denedik onu yapıyoruz sms geri akıyor sperm
Normal orgazm oluyor iste
E ne yapabilirim olmuyor işte kacayir bacakları kapatıyor
Tut abicim ne diyim
Nasıl tutabilirim peki
Pozisyon olarak yani
Elinle
Anladım el ile ama nasıl onu anlamadım
Ya nasıl anlatiyim ki benim bir tecrubem olmadı bastırın elinizle bacağına eşinizin tutun
Hm anladım teşekkür ederim yinede bacakları tutmam lazım problem o zaten
Vajinusmus büyük ihtimal.
Yok değil
Bilemiyorum.
Anladım peki sağolun
Eşinin mahremine girmekte doğru gelmiyor.
O yüzden gizli sordum ya bu sorunu çözemiyorum mecburen sordum
Belki gençlikte mb yaparkenki alışkanlığı. Belki hala korkuyor. Ne bileyim.
Neyse artık inşallah düzeliriz sağol