Düzgünce yorum bulunanlara teşekkür ederm
Evleneceğim erkeğin penisi çok küçük geldi acaba ilerde sorun yaşar mıyım zevk açısından?
Düzgünce yorum bulunanlara teşekkür ederm
peniste 10 12 cmlik boy ve 1.5-2 cmlik kalınlık partnere cinsel haz vermek için yeterlidir ancak orgazm beyinde gelişen bir olay yani kişinin psikolojisi ile yakından ilgili. uzun ve kalın bir penis görmek kadını heyecanlandırıp ilişkiye yönlendirebilir. bir kadın büyük bir penisin kendisine daha fazla haz vereceği düşüncesine saplanmış ve bu saplantıdan ötürü nispeten küçük penisler kendisine psikolojik haz vermiyorsa sorun organ büyüklüğünden değil kadının psikolojik koşullandırmasından kaynaklanmaktadır. erkek arkadaşının penis boyu 10 cm den küçük ise bir üroloji uzmanına görünmesinde fayda var diye düşünüyorum
kim ne derse desin cinsellik önemli bir evlilikte. Onun penisi seni tatmin eder mi etmez mi bilmem ama büyük bir penisin de seni tatmin edeceği mechul. cinsellik sadece gir çık değildir, sevişmek, tenlerin uyumu, fantezilerin örtüşmesi... Bunlar penis boyuyla anlaşılmaz. Sen ondan soğuduysan bu sebepten dolayı, zaten aşık değilsin demektir ve bu da tatmin olamayacaksın anlamına gelir. İyi düşün, öyle bir adım at, sonuç aldatma ve mutsuzluk olur.
Evet aşık değilim. Cinsellik benim için önemli. Evlendigim zaman eşim beni tatmin edebilmeli. Bundan dolayı endişe yaşadım.
Seviyorum ama o beni pek etkileyecek şeyler yapmıyor. Beni başka şeylerle etkilese bu şeyi sorun etmezdim sanırım.
Cinsellik konusunda değil. Beni normal sevgililik konusunda pek etkilemeyi bilmiyor pek düşündüğünü göstermiyor.
Evleneceğin adam senin performansını beğenmezse seni aldatırsa? Hamileyken başkalarıyla beraber olsa . Büyüğünü alacakg*tvar mı sende pardon. Fuckbody istiyorsan penis boyu önemli olacaktır. Ama evlilik sadece cinsellikten ibaret değil.
Performansımı begenmemesine imkan yok. O konuda kendime güveniyorum.
Hiç cinsel ilişkiye girmemişsin nasıl güveniyorsun
ölçtüğün metre hatalı ya da sen yanlış ölçüyorsun bence, bu kadar küçük olabileceğini sanmıyorum
Mesajiniz var :)
Bilmiyorum emin değilim ama tam avuç içim kadar.
o zaman sana yeter zaten avuç için de küçükmüş üzülmene gerek yok
Cevap
31Cevap
kaedesim onu seviyosan ki sevmesen evlenmezsin heralde,boyle birseyi dusunmen yersiz arti buyuk olan daha iyi becerir diye bir kural yoktur.mesala benim sevgilim kocasinin aletinin benimkinden iki kat buyuk oldugunu soyluyo ama benim icin cildiriyo.senin verdigin hazzin onda birini bana veremiyo diyo.yani bu isler oyle buyuk kucukle alakali degil.hem ask hemde ustalik ister.
Olcmedim. Tam avuç içim kadar.
harbi malmısın yoksaolmak için büyük çaba içerisindemisin.sevgi saygı fikir uyuşmazluğı kültür farkı eğitim farkı ya da sana bakabilecekmi gibi onlarca kriter var evet sekste bir kriter ve önemli ancak tek kreiter değil evlenmek ya da evlenmemek için.
Cinsellik benim için önemli . Evlendigim zaman eşim beni tatmin edebilmeli.
oralla bile boşalırsın kol gibi olcana iş gören bişey olsun ya da işi bilen biri.
waybe profosyonel oldun senin gördüğün yarakları sünnetçi görmedi bu yaşta maşallah bakireyim diye övünüyorsundur birde :) yzık seninle evlenecek adama neyse soruna gelince ayrıl derim öyle küçük pipili erkekler ilerde sana sorun yaratabilir canım :)
ablacım sen o adamla evlenip hayallerini yıkma adamın. İlişkiye girmedim diyorsun penisin anatomisini öğrenmişsin bence sen yolunu bulmuşsun penis seçiciliğine de başlayarak zaman kaybetme
ablacım sen daha evlenmeden cük büyüklüğü derdine düşmüşsün senin amacın çükmü adam mı? bunu bulman lazım işine gelmeyince milleti küçük görmek hiç yakışmıyor küçük görülecek birisi varsa o da sensin nedeni ise daha evli değilsin bişey değilsin şimdiden çüke göre adam seçiyorsun olduki adam evlendikten sonra cükünde problem yaşadı boynuzlayacaksın o zaman kocanı bunlar ince işler beyninizi seksten alın dünyaya bir bakın bence...
gırmemıssın ama:) arkadasım sıkıntı olmaz. yanı erekte oluyorsa. onemlı olan sevgıdır. senı sahıplenmesıdır.
Oha yuh püfff çuşşşşş :D la yazık sana la derd ettiğin şeye bak
Ama ya beni tatmin edemezse?
kız haklı ya tatmin olmazsa!
söyledinmi daha önceki sevgilini ona hem diyorsunki hiç cinsel ilişkiye girmedim hemde önceki daha büyüktü diyorsun ne yaptı gösterdi yerinemi koydu önceki sevgilin cinsellik sadece son bieleşmemi sanıyorsun
Burada benim soruma cevap yazarken, yorum yaparken düzgün kelimeler kullan. Yoksa silinir cevap ve yorumların.
aman çok korktum:) ne yazmışım ki seni sinirlendirecek seninle evlenmek isteyen adama yazık sen samimiyetsiz birisin
belliki komplekslerinde var
Kompleksi olanın kimin olduğu belli ;)
ya kızım ben sana kötü bir şey yazmadım sadece yorum yaptım sen sinirlendin :) sadece evlilik cinsellikten ibaret değil daha önce deneyimin olmadıysa nereden biliyorsun yetmeyeceğini kızma bak
İlişkiye girdikten sonra tatminsizlik olabilir. Daha irinin tadına bakma isteği olabilir. Bu adam sana yetmez.
kafana takma sen zaten 1 taneyle idare edemezsim.büyükte olsa belli zaman sonra yenisini ararsın.cinsel ilişkiye girmediysen bu yargıya varamazsın.hiç değilse bir kaç anal çalışmışsındır.
Anal ilişkiye karşıyım.
Hayir benim hayatımda sadece bir erkek olabilir ancak.
Bu konuda yorum yapmamam sadakatsiz olduğumu göstermez.
Penis yüzünden soğuma bunun çözümü var çünkü eğer seviyosan bırakma yani sen daraltma ameliyatı yaparsın sonra sevgilinde uzatma kalınlaştırma ameliyatına girer kilosu varsa verir al sana normal bir cinsel yaşam..
7 cm ne la? kurdela bağlarsan hello kitty gibi olur
Boyutunu tam bilmiyorum. Tam avuç içim kadar.
bunun ilerisiyle ne alakası var sorun yaşarsan şimdide yaşarsın
Cinsel ilişki yaşamadım dedim.
hım ok yaşarsın o zaman
7 cm olamaz. 9 cm'in altındaki penisler cinsel ilişkiye engeldir. Üstü için sorun yoktur. Ortalaması ise 12 ile 15 cmdir
Bilmiyorum ölçmedim ama tam avuç içim kadar. ne kadar vardır.
avcunun içini ölç bir ben erkeğim, benimkini avcumun içine alınca başı dışarda kalıyo. sen avcunu bir ölç
istersen ekle konuşabiliriz, korkma sır da çıkmaz benden
Hayır. Burdan cevap verirsen sevinirim.
benimkisi ortalama bir penis büyük ve ya küçük değil. ortalama bir penis ne kadar olması gerektiğini görebilirsin. ama dediğim gibi 7 cm olması sakıncalı bir durum. 9 cm'in altında olmamalı. İstersen gösterebilirim normal boyutun nasıl olduğunu.
büyük ihtimal ilerleyen dönemde daha büyük isteycen bu yetöediği için senin vereceğin bir karar ama cinsel mutsuzluk varsa bir evlilikte zor yürür özelikle kadın için .
7 cm ereksiyonlu hali mi? Oyleyse kisa gercktn iyi kullanmasi lazim
benimki uzun değil ama nadir kalınlıkta avucundan sonra bir 5 cm daha var 12 cm 4 parmak kalınlığında bune kadar 15 civarı kadınla oldum hiç sıkıntı olmadı boyundan önce kalınlık diyorlar hep bu sitede okudum kızlardan
Sevgiliminki tam avucumun içi kadar.
o çok küçük ameliyatla 5 cm büyütebilir ve kalınlaştırabilir sağlıklı bir penis bildiğim kadarıyla 10 cm altında olmaması gerek diye okumuştum
hepsi okadarmı iyice baktınmı saklamısın onu 7 cm pilmi ne bence ilişkiniz fazla sürmez
Pensi boyuna göre evleneceksen afrika da bir kabileye yerleşebilirsin bence
değiştir gitsin. internetede sipariş ver cm de belirt.
birsey olmaz buutucu alırsınız .. hem penıs*suyunda buyurmus oyle derler :)
hiç ilişkiye girmemiş hep arkadan hep arkadan huysuz virjin nin dediği gibi :)
Hayır. Arkadan ilişki bana göre değil.
:) aynen öyle
başka biriyle seks yapabilirmiyim diye bir sor belki kabul eder senin doyuma ulaşman için
sacmalama ya sen penisi icin mi birliktesin onlaaa
senin vajinan da 15-20 santim degil kizim
bana yakınmısın acaba ?
o ne öyle ya 7 cm penis mi olur
Olcmedim ama avuç içim kadar. Avuç içim kadarsa ne kadar vardır.
Helal, tecrübeli ve akıllı bayan.
kalınsa sorun olmaz...
Ne kadar saçma bir soru..
küçük derken ne kadar yani hiç denedinizmi...
ereksiyon halimi...?
Evet.
çok kucuk canim ilerde sorun yaşarsınız...
eger onu sevmiyorsan evet olusturabilir
Sana tam kac lazim
bence sen o küçük penisi bile haketmiyorsun
Kalkık hali mi 7 cm?
Kalkik hali. Yani tam olcmedim ama avucumun içi kadar sadece.
Avucuna sığıyorsa işini görmez derim.İncedirde zaten.Boy ve kilosu nasıl ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar