Cinsel Yaşam Evleneceğiniz adamın penisi küçükse ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 12 cm olduğunu düşünün Evleneceğiniz adamın penisi küçükse ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Küçük geliyorsa damat dolgusu yaptir büyüyor boş ver takma buna 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Benim değil ya hocam 14 15 vardır benim yeter oda bence Yorumla Soran 1 yıl Damat dolgusu nedri Yorumla CaptainVenture 1 yıl Araştır dostum damat dolgusu die Google amcaya sor daha detaylı anlatır bende çok bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır sağolasın Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önemli değil diyen yalancı kızlara bakmaya geldim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama bi yandan doğru işlevi önemli Yorumla Aristokratımsı 1 yıl İşlevi nedir falsolu mu sokacak Yorumla
MasumiyetveKader Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl 12 cm küçük değil kardeşim takma kafana. Küçük 8 cm 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Benim değil ya öyle genel sordum Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl 12 cm normal Türk standartı Yorumla Soran 1 yıl Doğru ama baksana kızlara boşarım diyor Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Onlardaki de dar olmalı. Bir karış şeyi vardır onu diyenin Yorumla Soran 1 yıl Sjsjjd oda doğru Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ona göre evlenmiyorum ki zaten. bir şey olmaz 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım iyi bakalım Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Büyük konuşmayım ama boşarım galiba 3 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Yildizkos3 1 yıl Boyuna değil işlevine bak lafı yalan Yorumla Soran 1 yıl Doğrudur Yorumla Yildizkos3 1 yıl @Deneyimsizerkek007 yapmadım o söylediğim şeyi yapan arkadaşlarım diyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok düşünceli bi soru😂😂 3 9 Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaani bir şey yapmam sanırım. İnce olmasın bari Yorumla Soran 1 yıl Çay bardağı gibi düşün😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çay bardağınında değişik boyutları var 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl İşte 3 parmağını yanyana birleştir o kalınlıkta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yeter bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 12 kimin ki sormuşsun Yorumla Soran 1 yıl Öylesine sordum ya meraktan Yorumla
bıseysorupcıkıyom Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ayrılırız ya 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yuh insan penis için ayrılır mı Yorumla bıseysorupcıkıyom 1 yıl Niye ayrılmasın Yorumla
Sonşans11 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl sanırım öyle kral senin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır değil öyle kızların şeyini merak ettim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evlenmem tabiki 3 3 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki evlenmem Yorumla Soran 1 yıl Anladım iyi bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Küçük geliyorsa damat dolgusu yaptir büyüyor boş ver takma buna
Benim değil ya hocam 14 15 vardır benim yeter oda bence
Damat dolgusu nedri
Araştır dostum damat dolgusu die Google amcaya sor daha detaylı anlatır bende çok bilmiyorum
Tamamdır sağolasın
Önemli değil diyen yalancı kızlara bakmaya geldim
Ama bi yandan doğru işlevi önemli
İşlevi nedir falsolu mu sokacak
12 cm küçük değil kardeşim takma kafana. Küçük 8 cm
Benim değil ya öyle genel sordum
12 cm normal Türk standartı
Doğru ama baksana kızlara boşarım diyor
Onlardaki de dar olmalı. Bir karış şeyi vardır onu diyenin
Sjsjjd oda doğru
Ona göre evlenmiyorum ki zaten. bir şey olmaz
Anladım iyi bakalım