Aşığım ama bir ömür bu konuda mutsuz olmak istemiyorum evlenmek istemiyorum bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum bir şey diyiverin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle evlenme çünkü ne kadar idare ederim evlilik sadece cinsellik değil diyor olsanızda siz cinselliği önemseyen birisiniz belli ki. İlk başka tamam dersiniz ama baskıladığınız her şey büyür. Ve siz aseksüel değilseniz bu konuda seçim hakkınız yok çünkü siz cinsellik yaşamak istiyorsunuz.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayBenim şu insanlarda anlamadığım nokta
Aşk mı yoksa eğlence mi arıyorlar
Eğlence diyince kızıyorlar
ama sevgilimin mesleği bu şu evlenmelimiyim penisi kısa evlenmelimiyim
ben doktorum o hemşire evlenmelimiyim
bu aşk değil eğlence menfaat evliliği00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayO da senun a*ın kara diye evlenmesin o zaman? Kadınların cinsel organı erkeklerinkine göre çok daha çirkindir ve Türk kızlarının genelde kapkara ve bakımsız oluyor. Sen terk edilmiyorsan çok da takma adamın penisinin boyunu. Yeteri kadar girebiliyorsa dert etme.
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYa konuşma seninle mi muhattabım ben? Kadın gelmiş penisi kısa diye evlenmiyim diyor, gelmiş burada feministlik yapıyorsun. Sizinki gayet de pis bir organ. Kedi mi o kendini temizleyip mis gibi olsun? Kadınların çoğu kıllarını bile almıyor. Ayrıca ben durduk yere kimseye bir şey demedim, empati kursun diye bencilli soru soran kişiye farkındalık yaratmaya çalıştım. Yoksa sizinkiyle de bir işim yok yani 3. kişi olarak bana saldıracağına soran bencile laf et, yazma daha iyi günler.
Boy önemli değil eğer fantaziniz yoksa o konuda. Sizi uyarmak için yapabileceği 50 tane hareket var. Kulak memenizi emerek bile sizi tatmin edebilir sırf bu yüzden sevdiğin kişiyi bırakır mısın ya?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
129Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayYani ne kadar kısa? Mikropenis falan mı? Eğer çok çok kısa bir penis boyuna sahipse zaten seni hiç tatmin edemeyecektir.
00 Yorumla Evlenme ama santiminden dolayı değil bu zekayla evlenme abi Allah için böyle bir şey sorun edilir mi seviyorsan santimetrenin bir önemi yok Önemli olan boyutu değil işlevi azıcık beyin yahu
131 Yorumla- 9 ay
bunlar hep duyduklarına göre hareket ettikleri için böyleler
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yahu sen daha önce hiç ilişkiye girmemişsin. Bu bir avantaj. Ne yapacaksın büyük penisi. 13 cm penis sana yeter de artar bile. Ortalamanın bir cm altında. Vajina derinliği 8-10 cm kadar bir şey. Elinde olan seni tatmin eder. Sen bakma milletin atıp tuttuğuna. Belki de seninki performansıyla hepsini sollayabilir. Buradaki saçma sapan tiplere malzeme olma. Sen onu seviyorsan evlen.
20 YorumlaBence evlilik sadece cinsel ilişkiden kaynaklı olmamalı yani buna bakarak çok yanlışlar yapabilirsin sen o adamı seviyorsan bunlar vızıltı gelmeli sana küçükse çözümleri var büyütmek için araştırıp yardımcı olabilirler ama dediğim gibi evlilik aşk sevgi cinsellikten itibaren olmamali
21 Yorumla- 9 ay
Bis memeli canlılarız fark ediyor maalesef
Gizli Üye(18-24)9 ayBirkaç santimden sonrası fantezi zaten. Vajinada rugae denilen plikalar ile asıl zevki alırsın ve onlar da girişe yakın kısımda daha çok. Yani belli santimden sonrası zevk verir (belli bir kalınlık da tabi) Atalaımızın bir sözü var; İnce yaprak seyrek si*er ahaha (uzunluğa değinmemişler;)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı.
9 aySakın böyle bisey yapma lan Bi insan pnesi kısa diye terk edilir mi cinselligi dusunecegine çocuğun kalbine bak sevgisine sadakatine bak cinsellik olur ha uzun ha kısa sen ten uyumunuza bak seviyor musun?
00 Yorumla
9 ayYani ayıptır sorması çok mu kısa yapamayacak kadar mı
37 Yorumla
Soran9 ay13 santim abla 🥲
- 9 ay
Kalınsa sorun olmaz cok seviyorsan takılma buna. Gerçi çok sevsen takılmazdın da
Soran9 ayÇocukluk aşkım o benim çok seviyorum sevmez miyim sadece bu cinsellik konusu hayal kırıklığı olacak
- 9 ay
Tm işte kalınsa zevk alırsın uzunluk sorun olmaz o kadar yani bazı pozisyonlarda olur sadece
Neyle kıyasladığın önemli.
12 cm falansa kısadır evet, ama 17-18 varsa normaldir ve sen internetteki abartılı 25-30 gibi rakamlarla kıyaslıyorsan hata etmiş olursun.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aykısa derken ne kadar, yani 10 cm büyükse sorun yok, ayrıca zevk veren penisin sahibidir , birde kılıflar dildolar birsğrü şey var alternatif... herşeyi penise bağlama...
00 Yorumla
9 ayŞu an tanıdığım bir evlilik varr bu şekilde devam ediyorlar bir sorun yok umarım da olmaz...
Sen ÖNCELİKLERİNİ SORGULAMASIN
Önceliğin seks ise elbette olmaz hemen her gün istekli olacaksan sana yetmez küçük penis... Böyle istekli kadınlara bayılırım bu arada...
Önceliğin sevgi ise idare ederim der devam edersin...00 YorumlaBir ömür boyu da boyu uzun bulursun mutluluğu ararsın mantığıns göre kimin daha çok uzun sende ona kayarsın gibi bence sen hiç evlenme hiç
10 YorumlaVücudunun her hangi bir yerinde seni rahatsız eden bir şey varsa evlenmemelisin.
22 YorumlaAslında sen gayet net açıklamissin, bir ömür boyu bunu takıntı yapacaksan ki yaparsın tabiki evlenmemelisin
00 Yorumla
9 ayCinsel ihtiyacını başka bir erkekle giderceksin ozaman. o şanslı erkek olmak isterim. seni çok mutlu ederim
00 YorumlaBence boyu o kadar önemli değil çok küçük değilse onunla beraberken seviştiğinde vs zevk alıyorsan evlendiğinde de aynı zevki devam ettirebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boyutu sana yetmiyorsa bugün olmasa bile ileride arayış içine girebilirsin.. ama senin için yeterli ise devam et
00 YorumlaAblacığım p*rno efektinde kalma 13 cm gayet yeterli bir uzunluk. İstersen araştırabilirsin bunu vajina ne kadarlık kısımdan zevk alıyor diye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
9 ayKardeşim vaktin var mı bu konuda bilgilendirsen seni sende ona göre kararını versen daha sağlıklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHiç seks yapmadınız mı? Performansını görmedin mi? Yani çok küçük değilse sıkıntı değil bence.
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNe alaka yahu. Evlilşkle seks en alakasız şeyler. Bunun için evlilikten vaz mı geçilir. Sen zaten seks istemiyorsun ki evleniyorsun. Evlilik yuva kurmak aile olmak çocuk çocuk sahibi olmak için yapılır. Seks bekarken yaşanır
00 Yorumla
9 ayAgzina al yarısı disarda kaliyorsa evlen sana yeter ama hepsi agzinda ise yolla gitsin
02 Yorumla
Soran9 ay13 santim onunki
- 9 ay
Ufakmus gerçekten
9 ayKisalik görecelidir. Ne kadar kısa mesela, 10 cm altı tatmin etmez üstü ise eder
11 Yorumla- 9 ay
18 eder mi bence 15 ve altı sakıncalı
9 ayNişanlınınki kısaysa, yediğin daha büyük o Zaman
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir gün nişanlanırda nişanlım beni bu yüzden bırakırsa insanlığa dair umudum biter aw
10 YorumlaNe kadar kısa? Bana 17 kısadır sana 12 göreceli bişey yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBizimki büyük de noluyor kullanma kılavuzunda duuruyo vitrine kaldıracam😭🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 13 cm Türkiye ortalamasına yakın değer sana yeter bence
00 YorumlaStrapon denen bişey var onunla seni becerir tüm sorun ortadan kalkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
9 ayOlanıyla yetineceksin işlevine ve zevk almaya bakacaksın artık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenmmutsuz olursan burada seni mıtlu edecekmgönüllülee bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayHer seni tatmin etmeyecekse evlenme yoksa bir ömür boyu mutsuz olursunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayKısa derken? Sadece gördün mü ilişkiye girdin mi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üstte sen olduğun sürece sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence evlenmeyin bi süre sonra yokluk çekeceksiniz ve eşiniz anlayışlı olmayacak
00 Yorumla
9 aySiz de karar verin
büyük olunca acıyor küçük olsa mutlu etmez diyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Önemli olan ne kadar kısa olduğu çok kısa değilse kullanmasını bilirse zevk alırsın elbette
00 Yorumla
9 ayUcuna taş bağla çekim kuvveti ile uzar hem sende mağdur olmamış olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap zor bir karar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz abi sözü dinle,
Yatakta değil de sert zeminde yap, görbak
00 Yorumla
9 ayEvlenme, çünkü şimdiden seni etkilemiş, evlendikten sonra baya sıkıntı olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. vibratör kullanırsın penise önem veriyorsan aldatma şansın yüksek senin knk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ay13 hiç te kısa sayılmaz Ya anatomik bir uyumsuzluk var ya da psikolojik büyük olmasını istiyorsun.
11 Yorumla- 9 ay
bu kadın 9 cm olanları görmemiş :D zaten tr ortalaması 13
Gerçekten aşık olsan kusur bulmazdın. Biz aşık olunca gözümüz sevdiğimizden başkasını görmez her zerresi pırlanta gelir. Siz niye böylesiniz anlamıyorum. Derde bak slskxnslx
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAmeliyatla birkaç santim uzatılabilir aslında ama bunu isteyebilir misin kırmadan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay13 cm demissin dunya ortalamasi 12 13 cm zaten penis boyunun sizin zevk almanizla zerre alakssi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayVay be benimkide 12 cm hemde ince
Benide istemezler
Zamanında bizi isteyenleri istemedik şimdi hepten yaprağı yedik00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
9 ayBiraz oyna uzar ;d
51 Yorumla- 9 ay
Eminmisin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayKısa derken boyut verirsen? Boy ve kilosu nedir bir de?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇok saçma bir soru seviyorsan olduğu gibi kabul edeceksin p p peşindeysen ayrıl çocıktan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİlişkiye girmeden nasıl öğrendin direkt sordun mu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen olsam nişanlın şu soruyu gôrsem nişanı ben atardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayUzattırsın. Bizimki de uzun diye dert yanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇok büyüklerle mi yaptın? Neden istemiyorsun?
00 YorumlaKısa ama ne kadar kısa seni tatmin etmedi mi denedin mi ki
00 Yorumla
9 ayÖncelikle kalın ve damarlı olmalı vajinal duvarlara baskı yaparsa etkili olur. Fakat performans kötü ise alet hiç bir işe yaramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBen senin onu sevmediğini düşünüyorum
Boy uzatma ameliyatı var o kadar cahil olmayın. 3 santim uzatılırsa 16 olur işte Ameliyatın videosunu izle anlarsın uzatıyorlar kalınlaştırıyorlar
hayata küsmenin bir anlamı yok
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAma evlenmeden bu konuyu açman daha doğru olur. Sonuçta beklentiler karşılanmalı, evlilik oyuncak değil doğru düşünüyorsun bir yandan senin için sorun olcağını düşünüyorsan bu konuyu konuş mutlaka
9 aykiz evlen yaa soyle dusun eskidne kimse kimseyi gormeden evleniyormrus yani farztki hic gormmemissin kisa oldugunu
00 YorumlaAşkı bulmak o kadar zor ki. Sırf bu yüzden mutsuz olacağını düşünüyorsan eğer durum içler acısı. Çocuğa üzüldüm
00 YorumlaEvlenmeden nişanlının penisini görmüş ve fizibilite yapmışsın
10 YorumlaBunlar bu kadar düştü mü ya
40 Yorumla- Devamını Gör (97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası