Sevgilimin penisi büyük değil. Evlilik düşünüyoruz kendisinin dış görünüşü konusunda bir şikayetim kesinlikle yok, ama penisi konusunda kendisinin de bir acısı var sanki farkında gibi ama belli etmemek için yeterli olduğunu söylüyor hatta memnunmuş gibi belli ediyor ama her halinden belli o da farkında, evlenmeden bir cinsel birliktelik yaşamayı düşünmüyoruz. bir kere fantezi olsun diye seks oyuncakları kullanırız dedim çok alındı zoruna gitti. Sizce önemli mi yani ben gördüğüm p. rnografik görüntülerden cok daha ufak geldi cinsellikte bana yetmez mi? Yetse de yetmese de evlenirim ama merak ediyorum. Lutfen duzgun cevaplar verin bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOn cm altı olmadığı sürece sıkıntı olmaz zaten yani genelde öyle diyorlar. Duruma göre bakarsın artık. Evlenmeden önce herhangi bir şekilde cinsellik yaşarsanız zaten neler olduğunu görürsünüz ya. Yani ilişki sırasında bazen işlev de önemli ne boyunu biliyoruz, ne de sizin ne yaşadığınızı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hangi p. rno filmi açsan hepsi ok gibidir. Asla normal erkekler kıyaslama. Eğer penis boyu ideal boyutlardaysa 12 16 cm arası. Emin ol rahat edersin. Yetmediği taktirde penis kılıfları var. Takıyorsun. Penisin hemm kalınlaşıyor hemde uzuyor gibi düşün. Araştır anlarsın.
hiçbir erkek boyu küçük olsun istemez. Büyütmesi de imkansız. Seviyorsan ona bunu yansıtma. İçten içe her zaman bu konuyu kafasına takar ve üzülür00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl14 - 15 santim dahi yeterlidir. Önemli olan onu nasıl kullanacağıdır. Eğer bu konuda biraz bilgi edinirse erkek arkadaşınız, emin olun bir kaç ay oldukça zorlanırsınız. Ayrıca önemli olan büyük ya da küçük değil ; 3 dakikada boşalmamasıdır. Siz kızları asıl ilgilendiren konu bu olmalıdır. Yoksa hayatınız boyunca boşalmayı veya bir orgazm nedir, nasıl yaşanır öğrenemezsiniz - bilemezsiniz..
03 Yorumla
Soran+1 yılO konularda kesinlikle bir sorunu yok erkenden boşalmıyor, ve libidosu yüksek bircok defa daha bosalabiliyor ust uste , sadece boy konusunda cinsel birliktelikte istedigim zevki alabilecek miyim merak ettim boyun nasıl bir islevi oldugunu bilmiyorum, ama birseyler anladim cok tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim👍 erkek arkadaşınız pozisyonları araştırıp bu işi aklında tam çözerse, inanın oldukça zorlanırsınız bir kadın olarak bu konuda..
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim. 🌷
+1 yılHiç seks yapmadım ama bir çok kadını, büyük penis daha çok etkiliyor. Tıpkı erkekteki geniş omuz çekiciliği gibi. Ama işlev de önemli diyen çok, yeterince tahrik ederse de mutlu olursun sanırım.
65 Yorumla- +1 yıl
Hep bunlar poŕno dan dolayi 😂
- +1 yıl
Sadece p*rno çekenler de büyük penis yok ama 😅
Sevmek önemli yaa. Bazıların da 19-20 cm oluyor ama değer vermedikten sonra çok da bir anlamı yok. Yani bilmiyorum, kadınlar büyük seviyor. Evet görsel olarak daha tahrik edici ama seks sırasın da sorun olabilir. Vajinayı zorladığı için, erken kuruluk olabilir. Küçük penis daha güvenli sanki 😅 - +1 yıl
Soyle bir sey illaki buyuk olanlarda vardir ancak ortalama belli yani onlar istisna yuzde 10 15 civarindaki kisilerde oluyor 😂 ama burada herkesin 18 19 😂 boy onemli degil bilimsel olarak fakat o videolar kizlari beklentiye sokuyor sakin fazla beklentiniz olmasin hsbdb sadece iyi seks yapan size deger vereni isteyin
- +1 yıl
Bunu çok yanlış kişiye söyledin 😅 Tereciye tere satmak gibiydi 😂
Zaten hep böyle düşünen biriyim emin ol 🙂 - +1 yıl
O zaman super 🙂 iyi aksamlar :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
91Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşinda özgüven eksikliği çok bariz hissediliyor. Kendisini seks oyuncaklariyla karşılaştırmasindan belli. Ayrıca burada 8 10 cm yeterli diyenlere bakma bir yerden sonra büyük ihtimalle tatmin olmazsın, şunu da eklemek isterim, burada 10 cm savunanlarin penisi boyu da emin ol o civarlarda küçük olduğu için bilimsel gibi şeyleri kendilerine bahane ediyorlar. Misal benim penis boyum 19 ve bugüne kadar kızlar konusunda hiç olumsuz bir şey duymadım ve aksine birçok ayrılik yaşadığım kız bile sırf bu yüzden tatmin olmak için geri döndü, ama dediğin gibi küçük boylu olsaydı bugüne kadar yollarımı ayırdığım kızlar tipim için belki geri donerlerdi ama 90 civarı donmezdi. Eğer harbiden cinselliğe önem veren bir yapın varsa evlendikten sonra sıkıntı yaşayabilirsin, örneğin nereye kadar o boyda ki penis seni tatmin edebilir ki? Eğer sonuna kadar tatmin olacağına inanıyorsan mutluluğuna odaklan ve devam et, ama bir yerden sonra zevk doruklarinin zirveye çıkmasını isteyeceksin ve belki de sana yetemeyecek duruma gelecek. Karar senin burada ki yorumlara aldanma, büyük kalın istemen gayet normal yani, erkek arkadaşının penis boyu kaç cm bilemiyorum ama bana göre 15 bile küçük geliyor, birçok tecrübeli kadın için 10 cm penise sahip erkeklere erkek olmuyor, hatta yeni arayışlara girenlerin birçoğunun mazereti ayni, cinsel doyuma ulaşamadıklarindan tatmin olma arzusu, bir başka kadın 18, 19, veya 20 cm penisle mutluyken sen 10 cm kabullenmek istemezsin. Bunlarda yeni arayislara getirir, öyle bir şey yapmam deme çünkü gün gelir bu özgüvensiz kişiyle evlenirsen nereye kadar 10 cm penis boyuyla mutlu olabileceksin ki? Bir yerden sonra bu sana yetmeyecek ve heyecanı kalmayacak.
10 YorumlaLezler orgazm olmak icin penis kullanmiyorlar, hatta penise tercih ediyorlar.
10 cm - 18 cm arasi penis kadinlar icin yeterli oldugunu biliyorum, assagisi orgazm icin yine yeterlidiri ama zevk icin birazda göze hitap etmesi gerek. 20 cm üstü bence birock kadin icin sanci, aci demek, bakmayin siz p*rno.
Orada penisler özellikle büyük olanlar tercih ediliyor, kadin daha cok zevk aldigi icin degil, kamera acisindan, girip cikmasini daha detayli cekebilmek icin.
Sende daha penisle cinsel iliski yasamamisin, 18 cm söyle bir hazirliksiz girsin, zevk unutur, vajinanla ugrasirsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arkadaşlar ne zaman öğreneceksiniz bilmiyorum. Hayat izlediğiniz dizi veya filmlerdeki gibi bir şey değil. Kaldıki bu yetişkin videolar için daha da geçerli bir durum. Oradaki kişiler seçilmiş kişiler orada zevk almak ve göz doyurmak gerekiyor. Neyse 10cmlik penis cinsel ilişki için yeterlidir.
10 Yorumla
+1 yılŞunu söylemem gerekir sana. P. rnografik fotoğrafta gördüğün insanlar özel insanlar. Hangi doktora gidersen git ister ürolog olsun iste cinsel terapist bu düşüncenin yanlış olduğunu sana söyleyecektir. Bilimsel arastirmalar sonucunda 8 ila 9 santim ve üzeri penis boyu yeterli sayılmıştır. Onun üzerinde bir boysa sorun etmeyin. Hele 14 cm civarı ve üstüyse zaten hiç sorun etme. Kısa ise bazı pozisyonlarda sorunlar yaşayabilirsiniz oda bir şekilde hallolur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım napacan zenci mı alacan doymak ıcın _
tr ortalaması 12-15 cm .
cok sey etme
olay işin ehli olmakta 8 cm olsada ucuracak adam senı ucurur.
ama buyuk kalın yaprak sevdası sen boynuzlarsın bu adamı demedci deme merak ıste ınsanın basına ya meraktan ya da ... demi bacım00 Yorumla
+1 yılay tam 1 özgüvensiz ezik seks oyuncağı lafını duyunca tribe giriyorsa bas tekmeyi gitsin yaa hem beceriksiz hem de özgüvensiz 1 m*alla birlikte olacağıma seks oyuncağı alırım
51 Yorumla
Soran+1 yılOsguvensizliginden kaynaklaniyor bence de cok sinir oldum bunun icin tribe girmesine derdim sadece fantaziydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım sen filmlere bakarsan ev de kalırsın cinsellikte cm sadece pozisyonlar da lazım cinsellikte en önemlisi ten uyumu ve elini, dilini iyi kullanabilmesi kalınlığı da iyi ise boyuta takılma çok mühim değil senin organ da avrasya tüneli değil
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Master81 🤭🤭
- +1 yıl
bu gibi platformlarda zerre tecrübesi olmayan bakireler böyle konularda uzman gibi görüş yazıyorlar, öbürleri de inanıyor, hatta erkeklerde inanıp psikolojik olarak olumsuz etkileniyorlar:)
Aynı şey kadınlarda da var. Yok memem şöyle, beni severler mi? yok damımım rengi koyu, yok dudağı büyük vs.
Böyle şeylerin cinselliği etkileyeceğine dair inanıp, kendilerini kötü hissediyorlar ve yaşadıklarında da bu psikolojik baskı sebebiyle keyif alamayıp, keyif veremez hale geliyorlar :)
Cevap sahibi+1 yıl@Master81 aynen öyle
- +1 yıl
Olay bu
+1 yılArtık şu boyuta takılma durumunu bırakn yaa ilişkide önemli olan işlevdir.. Boyut durumu insandaki psikoloji olarak algilanmş artk boyu boyut deyip durmayn
50 YorumlaPenisi uzun olup eşini memnun edemeyen kendisi boşalıp karısını bırakıp giden adamlar var. Önemli olan seni memnun edip edemeyeceği, önemsiz değil ama başka yerden tamamlarsa neden yeterli olmasın?
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama benim için öncelik partnerim her zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerken ağlarsın merak etme fazla bile gelir. Prnolarla kıyaslanır mi? Hani amatörler olsa neyse 12 cm sonrası normal.
91 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kızların hepsi 20 lik istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu kadın önemli olan işlevi der. Ancak boyutuna da az çok önem verirler. Yorumlarda okuduğum kadınların çoğu 16 cm ve üzerinden memnuniyetle bahseder. 13 cm den kısa ise belki memnuniyetsizlik olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen daha once biriyle birlikte olmadim sevgili de olmadım penis boyundan anlamıyorum iliski esnasında ne gibi bir etkisi olur bilemiyorum sanki yeterli gelmedi
- +1 yıl
Pozisyonlarda penis boyu önemlidir. 16 cm ve üzeri mutlu etmeye yeter. Ama dediğim gibi önemli olan içinde ne kadar süre kaldığıdır. Kimi 2-3 dk da boşalır sertliğini kaybeder. İstersen 20 cm olsun bel para etmez. Kalınlık da önemlidir. Kadınların çoğu içinde hissetmek ister. Kendisi ile cinsel deneyim yaşamadan %100 bilemezsin.
Soran+1 yılTesekkur ederim iyi bir yorumdu
Soran+1 yılIliskimizde ask, sevgi yogun elbette onu cok seviyorum lakin cinsellik benim icin cok onemli, bu yuzden sorma geregi duydum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkanka umurunda olsa ne yapacak uzattıracak hali yok. ayrıca TR de ortalama boy 14 15 cm zaten yüzde sekseni böyledir. bakma herkesin bi 17 20 cm yazdığına
01 Yorumla
Soran+1 yıl9-10 max 11 olur tahminim
bilemiyoruz tabi ne kadar :D ama po r no filmleriyle karşılaştırıyorsun sanırım, o penisler özel seçme :D hayalindeki penis onlarsa zor, ee sende po r no filmlerindeki kadın değilsin yani, onlara ne soksan alır içine :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. p*rno ozel secilmis kisiler veya ozel tekniklerle gelistiriyorlar. Sen evlenecegin kisiyi onlarla kiyaslarsan koca bulamazsin. Ayrica senin vucudunda p*rno kadinlar kadar harika ve Seksi degil onuda goz onunde bulundur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli olan boy değil işlev çok takılma o yüzden bence
85 Yorumla- +1 yıl
20 cm olsa yine işlevi sorgular mısın?
Cevap sahibi+1 yılKullanamadıktan sonra ne anlamı kalıyo
- +1 yıl
etken boşalma sorunum yok. sence işlevsellikten kasıt ne?
Cevap sahibi+1 yılİstenilen hazzı partnere verilebilmesi sokup çıkarmakla olmaz bazen yavas yavas bazen hızlı yapacaksın ki zevk verebilesin sen zaten zevk alırsın kadınlar bu konuda erkeklerden biraz daha zorlu oluyor bence böyle sen sırf bosalmak icin sokup cıkarırsan bi önemi kalmaz
- +1 yıl
O zaman doğru yoldayım, son ilişkim 2 yıl sürdü :)
detaylı konuşmak ister misin?
+1 yılp*rno kıyaslarsan mutsuz olursun.. uzun uzun açıklarım dinlemek istersen.. çok ağrına gitmiş söylemin
30 Yorumla
+1 yılKüçük olsa bile yeterlidir bence. önemli olan boyu değil işlevidir. ayrıca p*n*s ten daha önemli şeyler var mesela kafa yapısının uyması ve anlaşmanız daha önemli
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorun olursa bu mutlaka psikolojik bir sorun olur ve bir terapist ile çözebilirsiniz. Filmlerden uzak durun aklınızı karıştırmayın eşeğinki kadar isteyen zaten ruh hastasıdır...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. 10 cm üzeri zevk verebilir aslında çok uzun değil kalınlık ve boşalma süresi önemli 20 cm 5 dk da boşalan penis değil 15 cm 20 dk da boşalan daha çok keyif verir tabi ön sevişmesi de iyi olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Bu penisiyle ilgili güvensizlik yaşayan erkekler çok çöp geliyor ya
31 Yorumla- +1 yıl
Ne yapabilirler
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Evlilik zaten 1 yıla kalmaz seksi bitiriyor, bence insan iyi biriyle evlenip arada bir de kaçamak yapmalı, bir çiçekle bahar mı olur, bence evlen ama arada tatlı kaçamaklar yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki 14 cm. Çoğu kadın küçük der belki. Ama ilişkiye girdiklerim maharetli olduğumu söyliyor. Tamam taaa derinlere gidemiyorumdur ama kadını emmeyi öpmeyi bilmek lazım. Sadece penisle ilişkiye girilmez çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Dayı kadının vajina derinliği max 17 cm e yaklaşıyor. 16 yı alamayan vardı. 14 küçük değil. Küçük deyince akla 8-10 geliyor. 14 ortalama penis boyu. P*rno yıldızlarıyla kendinizi karşılaştırmayın. Adını unuttuğum bir p*rno yıldızının büllüğü benim kadar bir şeydi. Ama kamera açısı vb oyunlarla kocaman gözüküyordu. Ünlü bir yıldız bu adam bir de. En çok kadını o sevmiştir. Boyunu es geçersek o adamın performansının binde birine sahip olsak fazlasıyla yeter. Çok overrated bu boy mevzusu
Cevap sahibi+1 yıl@üzerimemimatın 17 den fazlasını alıyor. Boy mesele değil. Sana katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılpenisi kaç cm. izlediğin filmlerde normal bir penis boyu olmuyor genellikle
06 Yorumla
Soran+1 yıl8-10 vardır, onlarin yaninda baya ufak kalıyor maalesef ereksiyon haliyle 10 vardır
- +1 yıl
normalde gözünü doyurmasa bile sana yetebilecek bir boyut önemli olan kalınlığı ve ne kadar sürdüğü 15 cm penise sahip olup da 1 dakika sürüyorsa bu da işine yaramaz
Soran+1 yılO konularda iyi libidosu yüksek ve erken bosalma gibi problemleri de yok bildigim kadarıyla
- +1 yıl
onu bilemezsin mastürbasyon süresi ile ilişki süresi çoook farklı birbirinden ama zaten aradaki farkı başka yöntemlerle de uzun sürdürebilirsiniz.
Soran+1 yılmastürbasyon suresi ile iliski suresi arasinda ucurum olabilir mi acaba yani cok mu farkli?
- +1 yıl
mastürbasyon daha kısa sürüyor genelde ama ilişki çok başka bir şey çok berbatta olabiliyor çok iyi de
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoy degil bana 10 cm penis verin onunla da iyi isler başarırım.
00 Yorumla
+1 yılDaha evlenmeden yaşamaya başladıysan tabiki yaşarsın , ve umursamıyorsa zevkini asla düşünmez seni
00 YorumlaSen kendi vajinani bilirsen sorun olmaz p*rno izlemeyi bırak sen zararlı senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrada izledikleriniz gerçek olsaydı senin de Adriana Lima olman gerekirdi. Şimdi kartladı tabii ama genç halini düşün.
Ortalama penis uzunluğu 10cm dir normalde dünya da.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıc penis ne kadar uzunsa kalp o kadar çok kan pompalamak için uğraş verir. Çabuk yorulur. Yaş ilerledikçe ilaç kullanmadan kalkmaz. Çünkü kalp o kanı pompalayacak gücü bulamaz. Uzun penislerde sertleşme sorunu da çok olur bu yüzden seni memnun etmez. O filmlerdeki insanlar seçilmiş, ameliyst olmuş sürekli ilaç kullanan hayatını bu işten para kazanmaya adamış kişiler. Gerçeklerle alakası yok.
+1 yılEvet yaşarsın çünkü zevk ve heyecan duymaz ve almazsın ve aldatirsin
00 Yorumla
+1 yıl10 cm bile yeter
p*rno gibi bir gib zevk vermez00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilimin küçük penisi var ne yapmalıyım hjsjdh yeni şeyler yok mu ya eskisin artık bu
60 Yorumla
+1 yılKüçüksede ne yapsın adam bilerek mi küçük seçti doğuştan geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsın adam kendini köprüdenmi atsın ne ya*rrak meraklısınız
00 Yorumla
+1 yılBu onun elinde olan bir şey değil. Çok çok küçükse operasyon geçirebilir.
00 Yorumla
+1 yılSeks evliliğe en uzak şeydir. Zaten seks istemediğin icin evleniyorsun onun icin de sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılseks oyuncağı kullanmak çok zevkli olur alınacak bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılKaç cm? Sen üzülme yeterki şayet yetmese ve takviye ederim senin için.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOff allahim su ķezbanlar arasinda bizi niye erkek yarattin her seyi de kafaya takan kizlar Turk kizlaridir biktik sizden be
00 YorumlaKimi kadın büyük olsun ister, kimisi de iyi kullanmasını. Bence önemli olan sen istediğinde erekte olabilmesi ve sen tatmin olana kadar öyle kalması. Kol gibi olup 2 dk sonra sönse tatmin mi olacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilimin küçük penisi var ne yapmalıyım hjsjdh yeni şeyler yok mu ya eskisin artık bu
42 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinin şeyi küçükse daha büyüğünü masaya çıkarıp vuracaksınız bu kadar mı zor? Sevgiliminki küçükse ben öyle yapardım. Acilen minik büllüklü bir manit bulmalıyım. Fikri çok iyi ya ndkdkdkdkd
Cevap sahibi+1 yılSakin ol knk
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel bişey yaşamadan nasıl gördün, foto mu attı, vesikalık..
00 Yorumla
+1 yılŞu konuları aşın artık ya gerçekten izlediğin şeylerde gördüğün seçilmiş kişiler ameliyatlı yani zevk alamıyorlar sen kendine bak önce sonra yargila gördüğün şeyler bu topraklarda yok 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Büyüklerde ereksyon konusunda sıkıntılı oluyor araştır biraz
- +1 yıl
Neden kıskanayım ben düşüncemi paylaştım benim ki söyle böyle demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yemeden bana bu dürüm yetmez diyor 😂😂😂
131 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBoyu değil işlevi demişlerrrr
64 Yorumla- +1 yıl
kendilerini öyle teselli ediyorlar. fizikte bir kural vardır.
bir cismin sürtünme katsayısı o cismin boyu ve hacmi ile doğru orantılıdır. ne kdar çok sürtünme olursa sıcaklık o o kdar çok artar. yani ne kdar çok ateşlenme olursa zevk o kdar çok olur - +1 yıl
Hmm doğru söylüyorsun ama ben söyleyenlerin yalancısıyım yinede küçük diye sevgisini yok saymamalı
- +1 yıl
her söylenene inanma
- +1 yıl
Tamammmmm
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno ölçü almayın ne kadınlarla kıyaslayın nede erkeklerle hayal kırıklığı yaşarsınız
00 Yorumla
+1 yılNe kadar boyu mesela avuç içi 8 cm felan ortalama ben denedim 2 elle tutuyorsa 15 16 cm gelir oda yeter
00 Yorumlayetmez orgazm olamazsn
51 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle bir cismin sürtünme katsayısı o cismin boyu ve hacmi ile doğru orantılıdır. ne kdar çok sürtünme olursa sıcaklık o o kdar çok artar. yani ne kdar çok ateşlenme olursa zevk o kdar çok olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha almadan yetip yetmiyeceğini düşünüyorsun kac cm
00 Yorumla
+1 yıl10cm üstü ise tatmin konusunda sıkıntı yaşamazsın ama görsel olarak psikolojik olarak zor :)
00 YorumlaYetmez yetmesi icin islevi fazla olmalı ozamn tatmin olursun
00 Yorumla
+1 yılgerçek hayattaki hiç bir şeyi p*rno kıyaslama hüsran yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimal yaşanır
30 Yorumla
+1 yılKullanmasını bilmeyenin ferrarisi olsa ne yazar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkida tam ters durum bendede sikayet var
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sikayet olsun ters durumda
- +1 yıl
Benimki icin gorenler buyuk kalin diyorlar korkuyorlar bende hic yapmadım nasil olur bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. teknoloji çok gelişti
02 Yorumla
Soran+1 yılTeknolojiyle olacak is mi peki kendisi bile halinden memnun gibi davranıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılYeterlidir. Günaha girmeyin evliliğe odaklanın.
10 Yorumla Allah başka dert vermesin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çok küçükse ilk ay için yeter. ondan sonra yetmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBence bir 8-10 cm vardır
Soran+1 yılNapabilirim bunun için? Ondan başkasını istemiyorum ama libidosu yuksek biriyim benimde ihtiyaclarimi tam olarak tatmin etmesi gerekiyor? Bir seks oyuncagi dedim diye yuzume bakmadi uzun zaman kinlendi bana napacagimi bilemiyorum
- +1 yıl
Penis büyültücü reklamlar veya ürünler felan çok var çok görüyoruz ama hepsi yalan en fazla 1 cm büyüyor oda bir şey değil. o yüzden eğer gerçekten sadece onun olmak istiyorsan onu boyle kabullenmelisin. veyahutta 8 cm olduğunu nerden biliyorsun. sana bir şey atsam kıyasla ya bilir misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin 20-25 cm mi sanıyorsun
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilimin 11 cm ve ince sorun değil çok seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana kalmış orası. Çok mu küçük. Kaç cm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neyse ki öyle bir sorunum yokk:))
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin penisi küçük ama umurunda değil gibi davranıyor, evlenince sorun yaşar mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler