Öpüşmeyi cok seviyorum ama kocam sevmiyor vermiceksen boşuna öpüşüp kaldirma maç yapicaksak yapalim diyor
Sevisme veya seks olmadan bile partnerinizle opusur musunuz?
Sevisme veya seks olmadan bile partnerinizle opusur musunuz?
ben her fırsatta öperim öpüşürüm seksle alakası yokki öpüşmenin. o seni beğenmiyor içinden öpmek gelmiyor demekki. sadece azınca giderin oluyor :D beğense sevse öpmelere doyamaz
Guzelim ama
güzelsindir ona bişey demedim ama kocan biraz odun sanırım. öpmeyi öpüşmeyi de cinsellik sanıyor. bu bir sevgi göstergesidir.
Evt
öpüşürüm tabi :) ama işte öpüşmenin sonu maça gitmediğinde ve takım hazır ola girdiğinde kötü oluyor orası doğru. ama öpüşmeme engel değil bu :)
Hmm
Ben de cok severim.. hatta bayilirim. Ve kocam olsa hep öpcem tabiki. E her optgmde de şey olamaz. Yok ole bir dunya.
Eşin sacma ya mesela evlenme teklifi edincede opusur insan kavga edincede erkek bayanı öpüp susturur
sen biliyorsun bu işi :D
Cevap
70Cevap
Bizde de tam tersi.
Sevişmeyeceksek bulaşma diyor hanım. Yahu dokunmak hissetmek istiyorum belki illa sevişmek mi gerekiyor teninin sıcaklığını, dokusunu hissetmek için?
Sinirlendim bak şimdi
İki arkadaş:
- Kim daha çok pozisyon biliyor? diye atışıyorlarmış.
Biri pozisyonun adını söylüyor, diğeri tarif ediyormuş. 5, 10, 20... İkisi de biliyor pozisyonları.
Sonunda sıradaki:"Rodeo pozisyonu"demiş.
Arkadaşı bilememiş:
"Bak bunu bilemedim. Nasıl oluyor?"
"Köpekleme başlıyorsun, kadın zevk almaya başlayınca kulağına eğilip "Kızkardeşin de bu pozisyonu çok seviyor" diyorsun, sonra da 10 saniye üzerinde durmaya çalışıyorsun..."
Hey allahım ya. Ula her şey seksten ibaret olmamali. Kari koca yeri geldiginde opusup koklasip karsilikli cilvelerle nazlarla da mutlu olabilmeli bu nedir yaa 🤔🤔
kusura bakma ama eşin odun öpüşmemek olurmu ya nasıl bir cinsellik anlayışı öpüşmek için illa seks gerekmiyor belkide öpüşmeyi bilmediği içindir
Ahhahahahahah gece gece başladı yine saçma sapan sorular. Ama yanıtlayacağım. Ben çok severim şahsen bol bol da öpüşürüm. ✌
Ayrıl ondan. Eşinle öpüşmemek nedir yahu? adam seni sevmiyor bence.
Hadi ya
Kocan işi bilmiyor maalesef öpüşmek çok tatlı birşeydir ya olsa morartırım o dudakları en son öpüştüğüm kız nefessiz kalıp ııııımm diye sesler cikarmaya baslamisti 😃
Öldürüyo muydun kizi
Aynen öyle kızı 1 dk soluksuz öptüm inlemeye başlamasa daha da birakmazdim ama öyle yapinca biraktim birakinca kizin nefes alip verisi hizlandi 😃
Vermiceksen nasıl yav,
dümbüğe bak hele,
sanki yanındaki karısı değil de
genelev 0r0spusu.!.
Kocanda sıkıntı var anlaşılan.
Tabii öpüşürüm illa her şey seks değildir. Elini de öperim sevdiğimin avuç içlerini özellikle
Kaç yıllık evlisiniz. Sigara Alkol kullanımı var mı?
Kocan öpüşmekten çok etkileniyor ve sanırım öpüşünce ereksiyon halinde kalıyor. Bundan dolayı o şekilde söylüyor. Bayrak direği gibi gezmek hakikaten rahatsız edici bir durum.
evli bile değilsin burda milleti kekleme ağır kek olursun
Eşin öküzlüğün kralı kesinlikle. Her zaman seks yapılmaz ki bazı günler öpüşüp sevişeceksin sadece uzun uzun, romantik olacaksın.
Bende aksine ekstra opusmeyi severim... On sevismeyi uzun tutarim... Sexin en guzel yani on sevisme ama. Bence sen opusmeden vermemelisin...
Zaten öpüşmeye kalksa ilaki sonunda birşey olur işi bilmiyor senin ki arada tutkun olmadan seks mi olur
benim erkeklerde yana umudum kayboldu bisey yaptiklari yok
gercek seven yok evlilik programlarda bile öyle bir bakiyorsun adam seviyorum diyor öbürü cikiyor dünde bana dedi internete tanisiyon bir bakiyorsun adam kaciyla iliski kurmus ayni sekilde o yüzdede güvan yok adam evli bir bakiyorsun karisinda gizli onbin kisiyle oldu evlensende mutluluk yok adam bir is yapiyor kadin bin is yinde ikinci sinif buzamanda tek calisip ev gecimi saglayan erkek yok adam eve gece gelir biri icki icer biri dayak biri kadina carsaf giyder kendi süsülenir kadin avina cikar
Öpüşürüm tabiki o ne saçma birşey. Sanki o. pu mu sadece iş üstünde öpeyim
evet elbette kadını opecen oksayacan sevecen herzaman zıkmek olmaz
Opusuyoz vermiyo yine opusuyoz dene yenil daha iyi dene daha iyi yenil ;)
Evet öpüşürm. Sen niye öpüştükten sonra vermiyosun ki!
Olmaz
tuhaf bir erkek seçmişsin
nişanlılık ta belli değil miydi
Degildi
Ön sevişme, öpüşme olmadan ilişki mi olur ya. Ha tuvalete gitmişsin ha ihtiyacını gidermişsin...
öpüsürüm sen kocanı evlenmeden anlamalıydın peki macta iyimi yoksa defans mı yapıyor sadece :)
yanı admada haklı demekı opusunce cuku kalkıyor buseferde ındırmek lazım ındırmıyeceksen nıye opsun
Yaa
Orda opuyo
Ikiside
Ne diyon la
Tabikide. Bide fransız öpücüğü ise 😍 afedersin ama kocan odunluk yapıyo 😄
Vaybe bende tam tersi var sürekli öpmek dokunmak istiyorum
Bende
Süper bana göre tabi her şey tersine
Sadece sekste opusulmez ki durduk yere gelecek o istek yapisivereceksin dudagina 🙈🙈
Opusmem tabii seni kivama getirmeden icine girmesi sana zevk vermez aci verir
ateşli öpücükte öyle demesi normal
İlla seks olmasına gerek yok
Her öptüğü insandan isterse halı duman.
Erkek kadin gb degildir opusmeyle uyarilir
Aaa
o senden istediği zaman sende verme o zaman :D
offffffff çok kötüsünnnnn
Evlenmekten soğuyorum
Vermeyeceksen öpme diyormuş adam ee daha ne beni yürüyen. m olarak gören bir adamı ne yapayım ben saygı yok sevgi yok
Gerek yok buradan deyin ne diyeceksiniz
Kusura bakma ama tam bir odunmus
Sende verme içind3 kalsın onun
Seks yok bk ye de
benle öpüşmücek he o dudakları sökerim amg
Herkesin bir değişik huyu oluyor bilemem
seviyorsam neden olmasın
offf offf offf partner degistir bence
diş problemin olmasın
Yok
Dislerim kiskandiricak derece de guzel ve bakimli
Zevkine dişciye gidiyorum gerisini sen dusun artik adam dişlerin inci gibi bide sapasaglam dis reklamlarinda oynarsin diyo
Yok dislerimi herkz cok begenir resmini atsam hayran kalirsin
hahaha
Biz ben yapalım şimdi
Soru var sonda
Yani
Öperim. Öpmeden seks mi olur la :D
Öpüşürüm. Ama partnerim olması lazım önce :)
öpüşürüm bende çok severim
Başkasıyla öpüs
Ex aşkınla dene
Bende sinir yok
Aslında evet kalkınca boşalmazsa ağrı yapıyor
Hahaha😂
evet uzun uzun öpüşmeleri özledim bende
Kocan o senin niye vermiyosun
Tabiki evet
Boşa o öküzü :))
Öpüşürüm :)
Yakisikli mi eniste?