Dün çok istekliydim dışarıdan geldik ilk adımı ondan bekledim kendini uykuya verecek gibi görünce de suratım düştü sonra her gün ilişki oluyor bekleyecektin diye beni suçladı zaten olunca da ön sevişme 5 dk bile sürmüyor hemen girmek istiyor ya cinsellik konusunda ya da hep asık suratlısın her şeye yüzün düşüyor deyip sinirleniyor. Benim mizacım bu durgun görünüyorum ama düzeltmen lazım diyor aşırı isteklisin diyor. Ne yapmalıyım bilemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle durumunuz üzüntü verici elbette. Soruyu samimiyetle sorduğunuzu varsayarak elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.
İlk olarak burada bol keseden sallayanlara aldırmayın. Bunlar meydanı boş bulunca sallayıp iş realiteye gelince kedi gibi sinen abazan takımı.
Benzer sorunları olan insanların sorunları ile kendilerini tatmin edip eğlenirler ama emin olun ki böyle bir hanımefendi ile karşılaştıklarında 5 dakika sonra lastik Tsss pdiye patlar.
Sorununuzu yaşayan bir çok insan var. Özellikle de evli veya uzun süre birlikte olan çiftlerde kadın aleyhine yaşanan klasik problem. Bu çok farklı nedenlerden dolayı olabildiği gibi tamamen eşinizin kişiliği ile de alakalı olabilir.
Bu duruma yol açan genellikle çiftlerin monotonlaşan cinsel hayatı, kişilik çatışmaları, tensel uyumsuzluk, hayata dair kaygılar vb. sayısız etken vardır. Bazen de eşinizin size söyleyemediği fakat onu rahatsız eden birtakım faktörler olabilir. Örnek vermek gerekirse, ağız kokusu, hijyenik olunmaması vs. Sizdeki durum budur demiyorum, sadece olası sebepler bunlar.
Ayrıca erkeklerin cinselliğe bakış açısı kadınlarınkinden farklıdır. Erkeğin uyarılması daha çok görsel etmenlerle mümkün olurken, kadınlarınki daha ziyade duygusal faktörlere bağlıdır. Kadın sevmediği, tanımadığı birini kolay kolay arzulayanaz. Arzulasa bile birlikte olmayı düşünenez.
Ancak erkek için durum farklıdır. Erkek gördüğü her kadını arzulayıp onunla birlikte olmayı düşleyebilir, fanteziler kurabilir ve hatta buna imkan varsa eyleme dökebilir. Oysa kadın için özellikle de evli ve anne ise aldatmak hiç kolay değildir. Dini gerekçeleri vs. saymıyorum bile.
Bunun sebebi erkeklerin yaradılışı ile ilgili olduğu kadar çocukluktan itibaren verilen eğitim, toplumsal yapı vb. ile de alakalıdır.
Ancak sebep ne olursa olsun eşinizin yaklaşımı doğru değil ve aşağılayıcı. Eşinizle karşılıklı oturup konuşarak çözüm arayabilirsiniz. Bu erkekler tarafından pek kabullenilmeyen bir çözüm yolu olsada denenmelidir. Sorun devam ediyorsa maalesef huzurlu bir birliktelik olması pekte mümkün değildir.
Umarım her şey gönlünüzce olur..17 Yorumla- +1 yıl
Dikkatli okursanız öyledir demediğimi göreceksiniz. "Olabilir" dedim. Ayrıca diğer etkenleri de sıraladım. Bu bütün erkekler böyledir anlamına gelmez. Ona bakarsanız genellemenin aksine histerik olan kadınlar da vardır. Ben genelleme yaparak derlediğim düşüncelerimi paylaştım. Bir erkek olarak görüşlerime güvenebilirsiniz. Siz "yoktur" kelimesini bu kesinlikte kullanabilmeniz için "erkek" olmanız gerekir. Ama profiliniz öyle demiyor
🤔🤗 - +1 yıl
Sizin görüşünüz ve bakış açınız farklı olabilir, zaten bu da son derece normal. Böyle olmasaydı her birey aynı eksende hareket ederdi. Kaldı ki erkek ve kadına farklı yaradılış özellikleri bahşedilmiş olması da gayet normal bir durum. Bunda yadırganacak bir şey yok..
- +1 yıl
O kadar gençsiniz ki sizinle bu konuda tartışmak yersiz olur. Hayata dair konularda tecrübe edindikçe söylediklerimi daha iyi anlarsınız. İyi geceler
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, çok ama çok garip bir durum bu. Böyle durumları okudukça gerçekten çok şaşırıyorum. Erkeklerin böyle birşeyden şikayetçi olması, hele hele birde bunun için kızması, laf söylemesi çok ama çok saçma geliyor bana. Yahu kardeşim, karın mis gibi sevişmek istiyor, sen yaklasmasan bile o sana yaklaşıyor, Allahtan belanı mı istiyorsun? Verme sende uzun bir süre, zaten o gelip istemezse bilki başka biriyle görüyor ihtiyacını, ya değilse sürünsün
00 Yorumla
Uzun bir ön sevişme ve orgazm olmayı bekliyorsun sen oda işini halledip oldu bittiye getirme derdin de :D Senin durgun suratlı olmanın sebebi bu. Ön sevişmeyi ve oralı adam akıllı yapsın bakalım nasıl tersine dönüyor her şey :D İsterse verme sen de başım ağrıyor de kıymetini anlasın azıcık jskskskj
00 Yorumla
İpleri eline alman lazım Bu erkeklerden aşırı düşünceli olmak beklenmiyor O kadar zeki değiller
Hiç beklemicen ondan Açık açık dicen ama kaba olmamak için de
Cilveli cilveli daha rahatlamadım diyip önsevişmeyi 20 dk ya uzatcan
Bu andavallar kendi kendine yapmıyor bunları
Hepsine annesi gibi biz öğretiyoruz
Onlar bizim gibi erkeğim tatmin olsun gibi öncelik taşımıyor zihinlerinde
Kendi boşalmalarına bakıyorlar Dünyanın en romantik erkeği olsun yine de kendi boşalmasına bakar
Ne istediğini adama dayatman lazım
Aynı zeka seviyesinde değiliz bunlarla
Hayır işi yapıyormuş gibi düşün
Öğretmenlik yapıyor gibi
Alıştırıp öğrettiğinde Zevkten zevke koştuğunu o da gördükçe O da daha çok seni memnun etmeye çalışacak
Ama şimdi daha görmediğinden senin o tarafını bilmiyor
Beraber fantazilerinizi keşfedin
Cinsellikte önden giden sınırları belirleyen Nasıl davranılacağını öğretilen kişi kadındır
Erkeğin yaptığı iş belli zaten bir gitgel
Sen ona ustalık kursu vereceksin İşin inceliklerini öğreteceksin
Düşün hayatı boyunca tüm görsellikle hemen uyarılmış, iki dekolteye dolarlar akıtacak kadar gözü dönen bir cinsiyetle biz bir olabilir miyiz
Biz erkekler kadar hızlı uyarılmayız Yolda otobüste tv de gördüklerimize organlarımızı sürtmeyiz Bizim öyle gözümüz dönmez
Onlar hızlı azgınlaşır ama bizden daha az zevk yaşarlar
Biz geç uyarılırız ama 6 bin sinir ucumuzlar zevklerin zirvesini yaşar Üst üste kasılarak 10 kere orgazm oluruz
Bunları yapamaz bir erkek
Oturup tane tane anlatcan öğretcen95 Yorumla- +1 yıl
sen cok mu zekisin
- +1 yıl
On numara anlatım tebrikler
- +1 yıl
Adres ve Telefon Numaramı veriyimde gel Yatakta Seni nasıl bağımlı yapıyorumm gel gör ey Cahil.
Kaç Milyon Erkek var Ülkede Sen Cahiliğinle tüm Erkekleri aynı Çöpe atmışsın vay be bu Kabul edilir bişey değil.
Sen bi Trabzondan kendine Sevğili yap
Ayıp çok bilmiş Ayıp.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
115Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesin mikropenistir o var ya hdjdj
120 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Çünkü bazı insanlar cinselliği ne demek olduğunu bilmeden yaşarlar ya da bildiklerini zannederek yaşamayı tercih ediyorlar, ama karşısındaki kadarını istek ve yeteneklerine önem vermeyen bir erkek evliliğinde mutluluğu yakalayamaz, elbette ki belki gün içinde fazlasıyla çalışıyordur ya da birden olarak yorgun olduğu için kendini hazır hissetmiyor olduğunu düşünmek yalan ve yanlış olmaz.
Ama en azından her gün olmasa da haftanın belli günleri ya da izinli olduğu gün bir önceki günün de böyle bir sizin durumunuzu düşünerek hareket edebilir, bununla ilgili olarak siz de fikirlerinizi ve isteklerinizi güzel bir şekilde eşinize anlatın eminim o da siz anlayacaktır.
Ama maalesef Türk toplumunda cinsellik dendiği zaman sadece erkeğin isteği gözünde olduğu gibi sadece çocuk dünyaya getirmek için cinsellik yaşandığı gibi bir ön yargı da söz konusudur.10 YorumlaBu soru bütün aptal kadınların içinde sakladığı bir sorun... 👏👏💯 Bir boku bilmeden evlenip, cinselliği düşman olarak ilerleyen nesil ne bekliyordu. Cinsel uyum bekleyemezsin. Çünkü toplumda cinsellik ayıplanır ve evlenince olan bir unsur olarak kabul görmüş. Bu şekilde evlenirse Evlendikten sonra sadece kocana köle olursun. ya da yasak aşklara yelken açarsın.
Yolun sonu buydu zaten. Bu sayfada cinsellik düşmanı ve hiç bir cinsellik adına bilgiye sahip olmayan bayanların ilerde yüzde bir milyon yaşayacağı problem bu.00 YorumlaOnunla bırak evliliği, ilişki bile yürümez. Allah yardımcın olsun. Yani ne yapsan yaranamazsın gibi. Gitsin kendine aseksüel birini bulsun o zaman
113 Yorumla- +1 yıl
Sen 30 yaşındamisn eda
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılRuhsal tatmin olamadığın için belki bu kadar takıntılısın. Belki ondan ilgi gördüğün tek konunun bu olduğunu düşünüyorsun. 5 dakika ön sevişme olmaz ateşli bir seks olmadıkça. Kaldı ki cinsellik konusunda bu kadar istekliysen avel sümüğü gibi de yatmamalısın. Canın çekince "hadi" demekle istekli bir kadın olmuş olmuyorsun.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana yetemediği için sinirleniyor ama bunu itiraf edemez tabii ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet söyledi zaten yetemiyor muyum vs sonunda da ben buyum dedi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOf bana da o atlıyor itiyorum üstümden tekrar yapışıyor nasıl bir şeyse bu. İlla girecek illa sokacak. Öpmeden sadece sok dedim en son geçen gün.
920 Yorumla- +1 yıl
neden sıkıldın mı
- +1 yıl
Sokmak iyidir
- +1 yıl
Sorunun ne
- +1 yıl
Sana soksada sen zevk almazsın şu hareketkrtine bakarsak
Cevap sahibi+1 yılBu kadar beğenilecek ne yazdım anlamadım
- +1 yıl
Öpmeden sokturduğun için 😂
Cevap sahibi+1 yılBende anlamadım bu kafayı neyi beğeniyosunuz dedim
Cevap sahibi+1 yılHayır yani öpmeden sokulması güzel bişeyde benmi kaçırdım
Cevap sahibi+1 yılValla mutsuzda değilim ama ittiğim halde atlıyo uykum var zorla istiyor. Bende öyle dedim millet çok sevdi bunu
Cevap sahibi+1 yılE inş ne diyelim.
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi yoo genelde kadınlar atlıyor adamlara adamlar istemiyor
- +1 yıl
Hayır ben çok görüyorum bunu gerçekte. Aslında dikkat çektiğim yan şurası, nasılsın rkel şrn kadınlar ile ilgilenmemesi ama şu açıdan. Ya tak fişi bitir işi kafası tamam rahatladım dön uyu. Kadını öpme, dokunma işte yani emme yalama, bunu en az 15-20 dakika sürecek şekilde yapma. Kadını gevşeme değerli hissettirme, zaten n erkek kadınla böyle ilgilenince bir ncşl olmayan bir kadın sen istemesede geri çevirmez ve o adama tabi mecazen diyor um kölesi olur ama erkek kafası yok bunu anlamıyor.
Cevap sahibi+1 yılBenimki farklı bir durum o bunları şstiyor ben istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi anlamıyorum isteklisin kocan farkında değil sonra uyuyacak diye suratın düşüyor. Adamda olan şu dışarıdan geldik her şey yolunda uyumak istediğim için bana trip atiyo. Daha ne ilgisi bekliyon yeter aw oluyor adam. Sonra adam sana yanasirmi? Valla hepiniz aynisiniz erkeklerin sizi anlaması için evliya olması lazim. Peygamber falan olmali ki vahiyle neyim anlayabilelim ne istediğinizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen adamı tahrik edemiyorsun sürat asma cilveli ol asık suratlı ne olacak sanıyosun
90 Yorumla
+1 yılbir gün yapmadınız diye ölmedin herhalde adam yorgun olabilir morali bozuk olabilir ne bilim iş sıkıntısı olabilir kendini rahatsız hissediyor olabilir.. çok anlayışsızsınız kusura bakmayın ama
20 Yorumla
+1 yılUzun zamandir birliktelik sendromu :))) dunyadaki kadinlarin yuzde 80i senle ayni durumda su an😂😂😂😂 yapacak biraey yok, keyif verici maddeler biraz toparlayabilir ama çözüm olmaz... çok iyi oral seks öğrenirsen biraz daha ertelersin durumu
00 Yorumla
+1 yılBelki kafası doludur farklı şeyler düşünüyordur herşeye yüzünü asmamalisin bence
52 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Olgun bu işte
+1 yılBırak gitsin gerçekten, 5 dakika ön sevişme nedir ya, öyle saçmalık mı olur. Onu da göstermelik yapıyor gibi, bak ön sevişme de yaptım seni de düşünüyorum der gibi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek isteyince neden sinirleniyo kocan kadın olarak istekli olabilirsin ihtiyaç sonuçta cinsellik uykuya veriyosa odun gibidir kadının halinden anlamıyo demekki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılYa cinsel ilişki isteği önceliği kadından da gelmeli. Ama ön sevişme uzun olmalı penis vajinaya girinceye dek sen 1, 2 kez orgazm olmalısın. Penis vajinana girince 3. yü de kocanla olman gerek.
00 Yorumla
+1 yılBenden büyüksünüz belli ama kimse icin kendinizi degistirmeyin sizin yapiniz oysa odur esinizde sizle sizi kabul ederek evlendi bunu ona acikla ama degismek icin değisme mutluluğunuz giderr konuşmak en iyi çözüm.
52 Yorumla- +1 yıl
Güzel kzmisssin
- +1 yıl
@Fırtınada_doğan saol tsk ederm
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen de yatakta o'na bulaşma gözünün içine baka baka mastürbasyon yap onu yoksay acayip deli oluyorlar bayılıyorum
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Pars288
Cevap sahibi+1 yıl@Pars288 Evet çok koyuyor vallahi size niye o kadar deliriyor sunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha 23 yaşındaymışsın 38 yaşında amcayla evlenirsen böyle olur üzüldüm kardeşim ama bunaltacak bi adamla evlenmene
50 Yorumla
+1 yılDurgun insanlardan ben de hiç hoşlanmam.. insan da istek de bırakmaz
Azcık güleç ol işveli ol cilveli ol demekki böyle kadın istiyor.14 Yorumla- +1 yıl
Aynen kadın dediğin böyle olmaz mı zaten.. biz erkekler sopa gibiyiz kadın renkli olsun bari ve.. kadına yakışan bu degilmi
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 bence de
- +1 yıl
Bak sizin kullanıcı adı.. resim falan siz bayaa renklisiniz 😀
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 öyle derlerr🤭
+1 yılkadinin adim atmasi sacma erkek isticek hata sende knk
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılEvet aşırı istekliyim ön sevişmeyin en az 20 dk yap ve beni doyur de
20 YorumlaKaliteli seks yapsanız belkide hergün canın öekmez kocana sana yapmasını istediklerini ön sevişmeyi çok kısa tuttuğunu anlat
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ki yapmıyor be normal şartlarda kadında 8 bin sinir var erkeğin ise 4 bin sünnet olunca bin 2 bin arası sinir gidiyor. Geriye kaldı 3 bin en fazla bu zevk mi şimdi? Çoğu erkek sadece boşalırken zevk alıyor. Az bile sana yaptığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de öyle 😂 şükür ben de ayaklı libido olduğumdan sorun çıkmıyor. Kocanı tetikle tatlım belli ki fantezi arıyor deneme yanılma ile bul. Başta mini etek siyah çorap ile dene, olmadı vücut çorabı topuklu ayakkabı ile çık bi karşısına ne diyecek?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İşte bu da şans sein gibi eşi olmasını isteyen çok erkek varken böylesine denk gelmek... Bu konu ileride tadın iyice kaçmasına neden olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılOn sevisme iyi geçmez ise kadın hep surat asar dahasını ister esin uzun süre dayanamiyor ise sen yönlendir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konuşarak çizebilirsiniz bu sorunu. Bir sevişme sonrası kırmadan konuyu aç esprili bir şekilde anlat durumu seni anlayacaktır emin ol
00 Yorumla
+1 yılistekli istekli kadın ya da kız her şekilde candır bu bir gerçek öylesi beni bulursa öper başımın üstüne koyarim 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu sitede her iki cinsin de istekli olduğunu maalesef henüz görmedim. Herkes mutsuz. Aşırı şstekliysen enerjini başka alanlara kanalize edebilirsin
00 YorumlaDışarda istekli verimkar evli kadınlar ın yüzde 90 ı evde birtek kocaya yapmaz bu yanlış ama arada koca da hakedwr doygun diye kadın vermez işte evde
00 Yorumla
+1 yıl5 dakika on sevişmeye sevişmemi diyor senin adam bence direk gir çik sonra arkani dön yat modunda 3 4 denemiyor anladigim kadariyla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılYapabileceğin bişey yok.. kimi koca senin gibi kadın arar bulamaz.. seninkinde bulmuş kıymet bilmiyor … bize böylesi denk gelmedi 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç bir profil.
Bu coğrafyada böyle erkeklerin varlığını duyunca şaşırıyorum.10 Yorumla
+1 yılŞöyle adamları ne diye koca yaparsınız ki kendinize? Adam cinsellikte sıfır belli ki, boşa gitsin.
10 Yorumla
+1 yıleşinde bulmuşta bunuyor neler neler yapılır aslında birde sende sınır yoksa sabahlar olmasın demeai lazım kusura bakmada canım galıba eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef senin gibi harika kadinlar deger bilmeyen erkeklerin elinde mundar oluyor...
Yazik..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne biçim. koca ya. Ben istiycem o vermeyecek ha! Aldatır zevkimi yasarim
42 Yorumla- +1 yıl
Ne iğrenç insanlarsınız, aldatmaya bahane buluyorlar anasını satayım. Git rahatsız oluyorsan söyle olmadı boşan?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş olarak baya büyük keşke o kadar büyük adamla evlenmeseydin
40 YorumlaUlan
İpliği bile iğnenin gözünden geçirmeden önce defalarca yalıyor insan,
Azıcık sevişmeyi öğrenin be...
Sevişmeden Seks yapmakta nedir, Yakında bir okul açıp mezun edicem onları40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin libido yüksek olmayabiliyor. Bazısı vardır salsan 5 saat yataktan çıkmazsın. Bazısıs 2,5 dk 🤷♀️ şans işi.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen aşırı isteklisin kocan buna tepki veriyor ulan benim eşim her gün istese her gün seks yaparız yalnış kişiler ile evli olmanın sorunsalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnda mı isteksizlik var yoksa sen mi çok istiyorsun, bir orta yolu bulmalısınız.
26 Yorumla
Soran+1 yılO istediği zamanlar oluyor gibi hissediyorum bencil geliyor zaten 7 aylık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılSen isteyince yapmıyor mu daha yedi aylık birbirinizin tepesinden inmemeniz gereken zamanlar yaşlar kaç
Soran+1 yıl23-38
Cevap sahibi+1 yılTamam sorun şimdi anlaşıldı neden kendinden o kadar büyük bir adamla evlendin abla macunlar haplar oluyor istek artırıcı onlardan bak istersen
- +1 yıl
👍
Sonra aldatinca seni suclarlar ya libido uyuşmazlığı var sizde senin yüksek kocanın düşük
00 Yorumla
+1 yılbende 38im ama makine taramalı gibi her gün mermileri boşaltmadan rahatlatmıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Reis güldürdün Allah'ta seni güldürsün 😂
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. sende değil sanki sorun kocandan. seni iyiyce tanımalı ona göre davranmalı. mutlaka tatmin etmeli
00 Yorumla
+1 yılAllah işte herkeste bir eksiklik yapıyor aynı sorun bizde var.
00 Yorumla
+1 yılcanın eğer sevişmek istiyorsa sevişsin yahu... ne ters adammış seninki de :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizlerde oyle birini her yerde ariyoz keske olsa da hep istese keske
00 Yorumla Sende onun gibi davranmaya çalış değerini bilsin biraz
00 Yorumlasu on sevismeyi bilmeyip sonuc odakli olanlar, doner ile ayraniniz ayni anda bitmesin, otobuse binip bos akbil sesi duyasiniz heeep...
00 YorumlaBaşka birşeye sinirleniyor o soruda cevabını vermişin zaten
00 YorumlaÇok saçma ön sevişme olmalı illa ben istemiyorum diye karşımdaki de istemiyor degil ki
00 Yorumlaİşve cilve bekliyordur belki biraz yap sende ne olur yani ama ön sevişme kısmı az tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam olsa da olur olmasa da gibi davranıyor jartiyerli karşısına çıksam eminim aynısı olacak
Soran+1 yılBilmiyorum bir ara gay olduğunu düşünüyordum zaten araştırmış benimle tanışmadan önce tip olarak hiç öyle değil çok erkeksi ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zman yüz ifadeni değiştirmelisin sen böyle olunca soguyor
20 Yorumla
+1 yılistekli kadını bulmuş da bunuyor enayi ya. sonra başkası koklar gülünü haberi yok :):)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSen adım atabilirsin. Eşler birbirini sağlık sorunu olmadıkça geri çevirmemeli bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdun hödük m al bi kocan var belli ilerde illaki kendi kedi gibi sırnaşacak sende o an sinirlen izin verme!
00 YorumlaSende Sinirlerini boşalt canım adamın alla alla TİK TAK YANIKARILAR 😂🤣😅🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen penisimden utandığım için büyük ihtimalle cinsellik yaşayamayacağım ama elin herifi nasıl şanslı! Haksızlık değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de yanıyorum ya :) hoş bi kadınsın eşin tam bi öküz
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri