İkimizde yatakta sarılıp günlük konulardan sohbet edip birbirimizi öpüyorduk arada. Sonra öpüşmeye o başladık kocam beni oksamaya başladı. 3-4 dakika bu şekilde öpüştükten sonra seviselim mi uykun var mı dedi. O an tüm isteğim kaçtı. Yani zaten sevisiyorduk ve akışında daha romantik tutkulu bir an olacaktı. Niye soruyorsun ki :D saçma gibi görünebilir size ama doğaçlama gelişmiş ve tutkulu bir andı. Seviselim mi uykun var mı sorusu o anın tutkusunu kaçırdı. Daha önce de 1-2 sefer sevisme anında buna benzer durumlar oldu ona bunu yapmamasını anı akışına bırakmasını o şekilde aramızdaki o anın daha özel olacağını söyledim. Siz olsanız o anda sizin de bu hevesiniz kaçmaz mıydı? Ben de mi problem var? :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kesinlikle haklısın bazan saçma bir soru bazan saçma bir hareket o anı berbat edebiliyor. Zaten başlamış olan biseye yapalım mı diye sormak cidden sacmaymis.🙃
Yani öpüşüyorduk o an ama birbirimize sarılmış ve okşayarak opusuyorduk. İyi geceler öpücüğü tadında değildi yani 😄 zaten birkaç dakika ilerisi seks. Sorduğu an anın buyusu bozuldu bende ve bir anda isteksizleştim
O yüzden kesinlikle haklısın dedim zaten yani başlamış birşeyi sormak da nedir olayı akışına bırak spantone gelişen bir seks en güzel doyumu ve tatmini veriyor.
Heves kaçıracak bir şey söylememiş yahu sende hiç mi konuşmayacaksını, başka şeyler demü söylemiyorsunuz
Görmezden gelip devam edebilirsin yeterince tutku oluşmamış sende
Tam tersi bende tutku oluştuğu ve kendimi ana bıraktığım için böyle oldu. Zaten sevişiyorduk çünkü. Ben onda tutku oluşmadığını düşünerek o hisle isteksizleştim bir anda
Herşeye takılı kalırsan isteksizleşmen çok olur senin
buna cevabım bu
https://www.youtube.com/embed/CKVefOkAB0EErkekler biraz tuhaf benimkide her seferinde bütün hevesimi öldürüyor.
bazı durumlarda kadınlar isteksiz oluyor ondan sormuştur.
Uykum yok s*k beni denir ona işte gerçek bi kadın bunu söyler senin gibi mızmızlanmaz saçma
Aynen öyle yaa ben olsam öyle derdimm
Ben nerde yakalarsam affetmem. Durmam da evin her yeri olur :)?
Ahaha bu ne ki benim eşimin daha büyük potları var
Ne gibi mesela :D
Uluorta anlatayım ya yazacaktım da gizlisin ama cidden çok kaba
ben niyetine bakarım. önyargılı olmazdım
Aklını başından almışsın demekki
Sen haklısın eli kilottan sokmalı o anda
Sorması değil de sorma şekli kötü
Sorma şeklinden de kaynaklı olabilir belki evet. Direkt seviselim mi dedi. Ama o an zaten sevisiyorduk 😄 öpüşüyorduk ama ön sevisme öpüşmesiydi. İyi geceler öpücüğü tadında değildi yani 😄 bir anda sorusuyla ani böldü
Ohoo abla sende vursana bana diyeydiinn
Yeni mi evlisin?
sorma dimi, aç arasınnı gir.. ne soruyosun 🤷♂️
Benle dene bence bide 😃
Sen de problem yok. Seninki biraz cins.😄
Öyle soru sorulur mu yaaa. Hödük müş 😁
Adam seni düşünmüş
Saçmalamış
Benim kaçmazdı
Değişikmiş
Sormadan yapıştırması daha uygun olur