Ondan hiç etkilenmiyorum çünkü sevişme esnasında emercesine öpmüyor boyun emmiyor göğüsler emmek ne bilmiyor heryere öp çek yapıyor onunki kalkınca hemen ilişki istiyor beni ilişkiye bile hazır edemiyor e yanında erken boşalma problemi de var eşim den etkilenmiyorum onu istemiyorum yeme içme alışveriş dışında sende işim yok diyorum bugun ama o ısrarla 2 dka ve yapamadığı sevişme için sataşip duruyor her gece hiç hoşuma gitmeyen bir ilişkiyi yaşamaktan sıkıldım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayAnlattıkların çok net: Hem fiziksel hem duygusal olarak tatmin olmadığın, sınırlarına saygı gösterilmeyen, seni dinlemeyen bir ilişki içindesin.
Sevişme sadece cinsel birleşme değil; tensel uyum, arzu, hazırlık ve saygı gerektirir. Sen haz almıyorsun, etkilenmiyorsun, istemediğini açıkça söylüyorsun ama eşin hala kendi ihtiyacını merkeze alarak ısrar ediyor. Bu artık cinsellik değil, senin bedenini yok sayma hâline dönüşmüş durumda.Üstelik erken boşalma gibi sorunları varken sana karşı çaba göstermemesi, öğrenmeye, konuşmaya, birlikte çözmeye açık olmaması da ilişkiyi daha da çekilmez kılıyor. Sadece alışveriş, yeme içme gibi günlük konularda bir "ortaklık" kaldıysa ve bu seni duygusal olarak tüketiyorsa, bu bir evlilik değil, tahammül ilişkisi olmuş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aytamamda normal zamanda karşına al konuş, adamı sen eğit , tatmin olmak yerine tatmin etmeyi seçerseniz daha fazla zevk alırsınız , yani bence konuyu masaya yatırın, adam sevişmeyi bilmiyor olabilir , sen yönlendir öğret , kaybın olmaz kârın olur 😉
05 Yorumla
Soran10 ayKonuştuğum halde böyle zaten
Soran10 ayHallederiz diyip iki senedir aynı hep geçiştirir
- 10 ay
o kötü olmuş tabi , biraz yatakta dominant ol bari evir çevir yaptırmaya çalış
Soran10 ayAhqh evirip cevirecegim yapıda birisi değil 😁
- 10 ay
yani senin işin zor gerçekten , taktik vereyim ama işe yararmı bilinmez
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
10 ayCinsellik, sağlıklı bir ilişkinin önemli parçasıdır. Bu konuda duygu ve ihtiyaçlarını görmezden gelmek seni uzun vadede daha da yıpratabilir. Eğer tüm iyi niyetli çabalarınıza rağmen değişim olmuyorsa, başka şeyler düşünmeye başlamalısın
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ya düzeltin ya boşanın böyle olmaz
erkek kadını kulakmamalerinden ayalara kadar yalaması gerek. bal kutusunu yalayıp sulandırıp sulu sulu emmesi gerek. o şekilde bir kaç kez boşaltması gerek böyle olmaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
72Cevap
10 ayBoşa gitsin cahil olduğu kadar bencil çünkü.
30 Yorumla
10 ayİpleri eline al eleştirmişsin ama anladığım kadarıyla hep birşeyler bekleyen tarafsın ipleri eline al seks hızını yavaşlat ya da boşa
017 Yorumla
Soran10 ayAdam 2 dka da boşalıyor neyini yavaslatayim adam cesmemi bu diyo 2 3 kere ilişki yapıyor süre uzamiyor adam sevişmek ten kaçıyor kalkınca hemen sevişmeyi kesiyor laf anlayıp etmiyor
Soran10 ayAdama şöyle sevisilir böyle olur diye söylüyorum hallederiz diyip herzaman gecistirriyor hep altta yatan o iki dka için geri itiyor sürekli zevk almıyorum adam böyle dudak emmen biyun emmen göğüs emen biri değil hep narin narin öper dokunur
Soran10 ayNeyini soyleyim 35 yaşındaki adama daha ne anlatayım beklemecez mi söylüyorum sevişme nasıl olur eder diye adam oral yapmaz yaptırmaz günah der bahanesi çünkü o önceden ilişki yokken oral yapardım hemen bosalirdi evlenicne anladım neden oral istemiyor ilişkiye girmeden boşalmasin diye niye bosaliyorsun tut diyorum tutamıyorum ki diyo
Soran10 ayOradan herşeyi söylemesi kolay
- 10 ay
Bana neden kızıyorsun yardım etmeye iş çalışıyorum
- 10 ay
Yani biraz klasik olacak ama vermeyeceksin hemen
- 10 ay
Ne yani hep o altta sen üstte mi oluyorsun
Soran10 ayBaşka pozisyon bilmiyor hiç birşeye açık değil vermeyince kaçıyor tribe giriyor
Soran10 ayBir kaç gün vermedim düzelir belki diye adam başka kadınlara yöneldi öyle haltı da var düzeltmek yerine
Soran10 ayVermeyince başka şeylere gidiyo
- 10 ay
Kadını altına yatırmayana erkek demem ben
- 10 ay
Başka kadına gidiyorsa çokta uzatmanın manası yok bu evliliği
Soran10 ayCanl sitelere girmiş link gördüm
Soran10 ay9 aylık bebeğim var
Soran10 ayBoşanmak öyle kolay değil çocuksuz değilim
- 10 ay
Peki haklısın dido almayı denedin mi
- 10 ay
Demekki senin eşin bencil vibratör al kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayBekledigini bildiği halde bildiğinde devam ediyorsa o zaman her şeyi yeniden gözden geçirmenin vakti geldi.
02 Yorumla
Soran10 ayOndan soğudum bir iki gündür ilişkiyi red ediyorum ve dile getiriyorum sana söylemiştim böyle böyle davran diye yapmadın soğudum diyorum
- 10 ay
Anlayana kadar direteceksin
10 ayKonuşmayı dene olmadı bir daha dene kontrolü ele al ilişkiyi den yönet. Fantezisel üstünlük kur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAbi evlenmeden sevisin diye boşuna demiyoruz, mutsuz evliliğin ve kabusa dönen hayatin hayırlı olsun bacim
23 Yorumla
Soran10 aySeviştik o zaman sevisiyordu ilişki yokken adama nikahı bastım adam da sevişme kalmadı
Cevap sahibi10 ayAyy cok korkunç
Cevap sahibi10 ayCozum yoksa Boşanmak en hayirlisi
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
10 ay@soran Ön Sevişme oral göğüs emme yalama boyun emme bunlar olmazsa seks olmaz ya nasil dayanıyorsun 🔥😋
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aySenin açından zor bir durum tatmin olmadan birine katlanmak zorundasın uzun bir ön sevişmeyin ve her pozisyonda uzun uzun yapılması hakediyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üzüldüm adınıza. Daha önce istediğiniz gibi bir deneyiminiz olmuş muydu?
02 Yorumla
Soran10 ayOldu eşim ilk ilişkim değil her pozisypnu denedik adam 1 saat boşalmadan beni defalarca rahatlatiyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
10 ay🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 cok uzuluyorum boyle durumlara. Keske biraz daha su seks konusunda tecrubeli olabilse su esler
00 Yorumla
10 ayOffff tam benlik hatunsun. Morartana kadar bakarım memelerini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Sende buradaki ergenlerin cevaplarına bakarak kocanı boşama 😂😂aklını kullan biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayyav bu öküz hemcinslerim adına utanıyorum. kadına nasıl yaklaşacaklarını bilmiyor çoğu. yazık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kocanla konuş bu bu şekilde olmaz ki zevk alamazsın keyif alamazsın evlilik eziyete döner ya ☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gogusleri uzun uzun öpüp emmeden asla sevismek doyamam memelereve boynu kalcasi heryerini bakarım öperim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aybütün kusurlu hareketten hepsini yapmış resmen 1 tane de değil ki. demek ki seni kaybetmekten hiç korkmuyor, insan soğudu mu öyle kolay kolay geri ısınamaz çünkü büyük risk alıyor
00 Yorumla
10 ayÜzücü bir durum.. dile getirebilirsin bu durumu, ondan sonra boşanmaya kadar gidebileceğini söyleyebilirsin.
04 Yorumla
Soran10 aySöyledim konuştum umursamıyor maalesef
- 10 ay
Yapacak bir şey yok o zaman, böyle hayat geçmez.
Soran10 ayVe bende artık böyle olunca ondan soğudum ondan etkilenmiyorum ilişkiyi red etmeye başladım ben sana söylemiştim dedim böyle biri ol diye senden soğudum dedim ona
- 10 ay
Haklısın, çekilecek dert değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 aySonuçta zevk alman için senin istediğin şekilde öpüp yalaması gerekiyor.. En az bir saat önsevişme gerekli zaten.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 aykacanı eğitmeye çalış kaç yaşında bilmiyorum ama , biraz renk katmaya çalış, kemdine vibratör aldır , ona penis halkaları var titreşimli , senin boşalmanı sağlar , yani biraz bencil olman gerekecek bu durumda sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKamka adam icinde cok uzuldum senin icinde. Adama bu sekilde konusmak yerine ılımlı gitsin daha iyi olmaz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aySen de daha önce istediğin tarzlarda seninle sevişen biriyle evlenseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayBen tam onun yapmadıklarını yapıyorum ve genellikle birlikte orgazma ulaşıyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen nasıl bir basiretsiz birine deng gelmissin, ben yapınca yavaş diyorlar
00 Yorumla
10 aySorunu çözmeye çalış düzgün şekilde. Çözemezsen sonrasına bakarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Konuştun mu o hödükle
02 Yorumla
Soran10 ayKonuştum hatta ilişkiyi red ediyorum 1 2 gündür ama hoduk yine aynı hoduk
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor 🤣
09 Yorumla
Soran10 ayNoldu
Soran10 ayÇok aceleleri var zaten uyku lar kaçıyor sanki zevk ala ala yaşayıp uyumak varken
Soran10 ayYok ya ben önceden eşimden önce ilk ilişkim eşim değil bu arada yaşadım her pozisyonu ve o kadar güzeldi ki 1 saat bosalmiyor du geciktirici mi kullaniyordu o kadar bilemiyorum ama ben defalarca rahatliyordum
Soran10 ayYani uzun süreli sevişmeli emmeli gömmeli alışığım o iliskimden attan inip eşeğe bindim gibi oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
10 aykocana anlat ve film izlet
02 Yorumla
Soran10 ayAnlattım p. rno filmimi sandin tabi iki dka sürer cesmemi bu diyor
- 10 ay
emmeyi ve ön sevişmeyi anlat ve göster. boşalmasına bence çözümün yok ama bazı taktiklerin var.
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 aySen nasıl istiyorsun bunu kocana söyle
02 Yorumla
Soran10 aySöylüyorum ama umrunda değil o hep aynı devam ediyor
- 10 ay
Buda onun s. alaklığı ne diyim bu iş sadece kendini düşünmeyle olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
10 ayÖğret böyle böyle yapman gerekiyor de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBunları yapmadan nasıl zevk alıyor ki garip
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 16 bilirkişi yorumu var seç beğen al 😂😂
00 YorumlaEşinden başka biri oldu mu
00 Yorumla
10 ayBaşkasından mı etkilemiyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Hatalı seçim olmuş. Değiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAslında varya öpünce vakunlicak hissedecen içinin cekildigini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAl bendende okadar yanına yatasım gelmiyor artık karımın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yasın genc. destek al
00 YorumlaOnun ilişkiden anladığı sadece gir çık
00 YorumlaNasıl ilişki hoşuna gitmeyen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBurdaki yorumlar faydalı oldumu
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBurdamisin
Gizli Üye(36-45)10 ayNe kadarlık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEşini aldatasın var senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
10 ayAl karşına konuş öncelikle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değiştir hemen bekleme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
10 aySenin talihsizliğin bu şansız kadın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayUyum yok
02 Yorumla
Soran10 ayYok
- 10 ay
Başka Bi çare bulman lazım böyle zor
Gizli Üye(30-35)10 ayİpleri eline almaya başlamanın zmanı gelmiş
06 Yorumla
Soran10 ayYa artık soğudum bı iki gecedir iliskiyi red ediyorum sonra da ben sana böyle davran demiştim sen davranmadin sigudum diye dile getiriyorum oda hala aynı şekilde devam ediyor
Cevap sahibi10 ayİlişkide baskın olmayı tercih et bnce
Yaşlarınız nedir
Soran10 ayBen 25 o 35
Cevap sahibi10 ayYaş farkı azıcık fazla
Kendini düşünüyor
Sen istediğini yaptırman lazım
Soran10 ayYapmıyor soğudum da ilişkide ona karşı çekim yok bende red etmeye başladım oda bir farklılık göstermiyor yine aynı devam bende vermiyorum bakalım ne olucak
Cevap sahibi10 ayNeler denedin pekii
Ponno izlet ögrensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aldat gitsin
00 Yorumla
10 ayÖpmek bir sanattir
00 Yorumla
10 ayÇok arıyor musunuz böyle tipleri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayAyrıl gel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayDemekki isi bilmiyor
00 Yorumla
10 ayEğitim aldır
00 YorumlaBol şans 😉
00 Yorumla
10 ayalternatif şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayZor bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Erken mi boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayOral da yapmıyor heralde
02 Yorumla
Soran10 ayAynen günah o öyle diyor herşeye bahane kendine de yaptırmıyor erken bosaodigi için oralda bosalmaktan korkuyor ilişkiye girmeden
Cevap sahibi10 ayİşin zor
Gizli Üye(30-35)10 ayYaşı kaç?
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam