Kocama onunla sevişmek istediğimi imâ ediyorum ama anlamıyor. Nasıl anlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnladığım kadarıyla sen 45 yaş üstündesin, tahminen kocanda o civardadır herhalde, neyi nasıl ima ediyorsun bunca yılık tecrübeye rağmen sen kocanı ikna edemiyorsan ya senin yaklaşımında bir sorun var, ya da kocan bitmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben 19 o da 28 yaşında.
- +1 yıl
O zaman tecrübesizsin ve onu memnun edemiyor olabilirsin. ya da başka hususlar olabilir. bunları anlatman gerek.
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamın içi geçmiştir ya da başka birileriyle sevişiyordur. Sekste gönlü olan adam gelir ve yanaşır senden bir adım dahi beklemez. Hadi diyelim bunlar yok ve adamın aklına seks geliyor ne yapılabilir?
Beraber duş almayı teklif edebilirsin
Masaj yapmayı teklif edebilirsin
Onun için özellikle giyinip kapıda karşılayabilirsin
Film dizi izlerken sırnaşabilirsin
Gözünün içine bakarak dudağını ısırıp kaşını kaldırabilirsin
Gibi gibi….00 Yorumla
Kendini hissettir dokun, öpmeye çalış, baştan çıkar, ama hevesi yoksa da ne yapsan boş, erkek adam kendisi istekli olur hayatında ki kadına karşı, hayatında ki kadının ruhunu hoplatacak boynundan koklayıp, alevlendirecek.
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorsa maldır o kusura bakma ama öyle erkek kadının her halinden anlar onu eğilmesinden kalkmasından bakmasından dokunmasına kadar o bunu anlamıyorsa sıkıntı vardır zaten bir kadın yeterki istesin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
148Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılE git yanına baskalrda duracağına geçen günlerinizi yazık benim olsaydı onunla guzel uzanirdik sarardim onu oda beni sarardı sonra ben satamaz direk uyurdum aklıma geldi sabahın ilk saatlerinde güneşin doğuşunda enerji saatleri güzel gün başlangıcı icin
62 Yorumla- +1 yıl
Sabah libidosu yüksek mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlamadığına emin misin? Bence anlıyor ama başka bir sorunda olabilir. Diyelim ki anlamadı şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Öncelikle seksi çağrıştıran konuşmalar yapın. Öpmeye başlayın ve elleyin. Müsait bir anda yarı çıplak yanına gidin. Uyuduğu esnada oral seks ile uyandırın. Açıkça seni istiyorum erkeğim diyebilmelisiniz de. Bunları yaptınız halen olmuyor ise. Bir soğuk su için ve ateşinizi söndürün..
20 Yorumla
+1 yılAnlamıyorsa kucağına atla, eğer hala çakmıyorsa durumu yapıştır ense köküne 😂
90 YorumlaAnlıyorsun da kendi istemiyordur o yüzden de anlamazlıktan geliyordur yoksa kadın sevişmek isteyecek de erkek anlamayacak bu mümkün değil. Peki neden öyle yapıyor büyük bir ihtimalle ya cinsel performans düşüklüğü var ya başarısız oluyor genelde o nedenle kaçıyor maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de 5 ay oldu yapmıyor trip atıyor. Neymiş ben ona 5 ay önce demişim kimsen bana sadece o iş olunca sarılıyorsun dokunuyorsun demişim evet doğru da sadece o zaman yüzüme bakıyor çünkü. Öyle söyledim diye 5 aydır yapmıyor. Evli erkek nasıl bu kadar kendini tutuyor çok saçma ya. Hayır ben onla yaparken zevk almıyorum ama benim de gıcığıma gitmeye başladı bu durum. Yapsın diye yalvaracak değilim ama çok saçma.. Brnik için sıkıntı yok diyor ben de hiç yok dedim. Konuşmuyoruz 😵💫
33 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİma etme harekete geç git kucağına otur seni istiyorum de boynunu filan öp dişiliğini kullan
80 Yorumla Eşler arasında her şey açık konusulmali diye düşünüyorum
80 Yorumla
+1 yılKucağına otur ve kalçanı salla. Gene tık yoksa ondan adam madam olmaz, ayrıl.
81 Yorumla
+1 yılHayirda adi ustunde kocan yani ben sunu anlamiyorum ya bi seyi bi taraftan beklemekten vazgecin eger istiyosan yapacaksin arkadas belkide esinde senin atilmani bekliyo kari kocasiniz yahu asin artik su seyleri.
20 YorumlaGörüntüyle, dokunuşlarla ve bakışlarla elbette. Örneğin dikkatini çekecek bir dekolte, yanyana otururken küçük ve hedefe giden dokunuşlar ve sonrasında asıl niyeti anlatmak isteyen bakışlar.. Daha da anlamıyorsa boşayın gitsin..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasılsa eşin. Direkt söyle. Söylemek istemiyorsan kendini rahat ve seksi hissettiğin bir iç çamaşırı giy. Üstüne kimono gibi bir şey giy. Oturduğu zaman üstünden çıkarıp kucağına oturup sürtünmeye başla ve dümdüz 'beni * istiyorum" de.
41 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya
+1 yılaçık gecelikler giy süslen cinsel içerikli filmler izleyin birlikte bunu da anlamazsa direk açıkça konuşun
40 YorumlaSen daha kocanla nasıl iletişim kuracağını bilmezken, kendini ifade edemezken cinsellik nasıl yaşıyorsun cidden kafamda oturtamadım özür dilerim.
42 Yorumla- +1 yıl
güzel cevap bu işte.. diğerleri gibi atlama yok.
Kocana niye ima ediyorsun ki erkekler imadan anlamaz direk uygulamaya geç ilk adımı ondan beklemene gerek yok
40 Yorumla
+1 yılKocan o senin ima nedir sjsjsj Benimle seviş, içimde sıcak d. öllerini hissetmek istiyorum gibi sözler söyleyeceksin. Bunu söylerken dokun işveli cilveli ol tabi
10 Yorumla
+1 yılArtık evlenmişsiniz hadi sevgili olsan utanmanı falan anlarım da artık karı koca olmuşsunuz ya söyle ya göster bu kadar basit önündeki de moran değilse bi şey yapar heralde
10 Yorumla
+1 yıldirek söyle ya da icraata geç ablaacım hatta teyzecim
41 Yorumlaİma etme çabası neden? Direkt söyle mesela? Olmuyor mu?
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Kocan olduğuna göre direk ilişki yaşamak istediğini de söyleyebilirsin bu gayet normal ve en doğal hakkınız. Hem bir sağlık sorunu varsa da konuşmuş olursunuz böylelikle.
00 YorumlaYav söyle bu kadar basit evlisiniz yani açıkça de beni mahvet parçala vur ez pestilimi çıkar de erkeğim de vahşi kıllı erkeğim de kobranı içimde istiyorum de
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşko hemen üstüne fantezi geceliklerini giyiyorsun veeee onun yanına gidip malum yere tekmeyi atıyorsun işe yaramıyorsa kes gitsin
50 Yorumlaİmaya ne gerek var. Direk git kucağına otur, Allah Allah
33 Yorumla- +1 yıl
Sapık mısın kardeşim @sonnisim
- +1 yıl
@Sevgilikiz sana ne oldu giren çıkan ne acaba?
+1 yılAçıkça de ben yanaşyorum anlamıyo musun eşiz biz unutma de kazık yutmuş dana gibi oturmasın karşında bir zahmet
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamasi için zeki olmasina gerek yok mal. olmasin yeter😊
Evlileri bu site birleştiriyor taktikleriyle 😂 bir bu eksikti
20 Yorumla
+1 yılKocansa ima etme.
Ne demiş atalarımız; işini bilen avrat yatağa donsuz girer 😂214 Yorumla- +1 yıl
Avrat iğrenç bir söz
- +1 yıl
Sözün tarihini göz önüne aldığımızda bence ideal bir kelime. At avrat silah gibi sözler de var. Osmanlıcadan dönen bazı harfler gibi evrim geçirmiş. Hatun, hanım, kadınım gibi cümlelere evrimleşti. Bundan 1 Asır sonra da belki bu cümleler yobaz gelecek bilemeyiz
- +1 yıl
Avrat pazarda satilan kadinlar anlanina geliyor bil isterim
- +1 yıl
Şarap da cennetten gelen ikram anlamına geliyor. Yine söylüyorum osmanlıcadan dönen alfabenin bazı kelimeleri yanlış telaffuz edilmiş ve üstüne o yanlış, doğru kabullenişmiş. Sözün orjinali avrat olduğu için de değiştirme gereği duymadım. Sonuçta bayan da güncel bir kelime ancak bundan da rahatsız oluyorsunuz. Sizi memnun etmenin çiçek, çikolata, ilgi ve anlayıştan başka yolu yok 😉
- +1 yıl
Yoo ben olmuyorum bayan daha hos avrat demek yerine ayrica çikolata sevmiyorum dokunuyor bana
- +1 yıl
İstisna olanın güzelliğini inkar etmem lakin genelleme olarak konuşuyoruz sanıyordum
- +1 yıl
Ama bana hitap ettin "rahatsiz oluyorsun" diye
- +1 yıl
Sun demedim sunuz dedim 😊
- +1 yıl
Neyse önemi yok
- +1 yıl
Önemli ama yine de sen bilirsin 😊
- +1 yıl
Ben böyle şeylere takilmiyorum baska birinin hareketleriyle beni neden kiyaslarsiniz ki ben bireyim toplum beni ilgilendirmez
- +1 yıl
Ben de bunu anlamıyorum. Çiçek seversin, ilgi seversin, anlayış seversin ama bi çikolata seversin i yanlış söyledim diye diğer 3 doğruyu sildin. Kpss bile 3 doğru 1 yanlış götürüyorken, kadınlarda 1 yanlış 3 doğruyu götürüyor 😅
- +1 yıl
Beni yanlis taniyorsun ilgiyi sevmiyorum hatta fazla ilgi beni rahatsiz eder
- +1 yıl
Herşeyin fazlası zarar. Hayat bulduğumuz nefes bile fazla aldığımızda boğulmamıza sebep oluyor. Bence sen anlamak istediğin yerden anlıyorsun. Oysa kadınlar erkeklere göre daha detaycı olurlar. Sen yüzeysel bakıyorsun
+1 yılfarklı bir şey sezinliyorum gey filan olmasın ya da sen aşırıya kaçmayasın bende istiyorum ama veren yok
00 Yorumla
+1 yılYanina yaklas iyice otur bacal bacaga degsin surttur. Bundan da anlamazsa direk kucagina otur. Bundn da anlaazsa...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİmâ etme sende direk soyle yani sonucta kocan yani sevgilin falan olsa neyse evlisin sonucta isteklerini rahatca soyle
00 Yorumla
+1 yılİm etmek mi kocana mı komiksin ya 😁 tut kolundan at yatağa parçala üstünü başını al ağzına konuşursa bi tokat patlat
01 Yorumla
+1 yılInsansin ve ağzın var konuşabiliyorsun😄
Bildiğin dille ve onun anlayacağı dil ile bunu söyleyebilirsin jsjsjsjs00 Yorumla
+1 yılİma etmene gerek yok erkek olsaydı seni zorlardı bunun için. Nasıl kocalar var anlamıyorum ben olsam sabaha kadar altımda inletirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Oooo isin zor ya gercekten bir kadinin haraketlerinden anlamiyorsa direk söylemekten baska caren yok ama zannedersem anliyodur ama anlamamis gibi yapıyordur
00 YorumlaBunu dene
01 Yorumla
+1 yılCanı isteyen adam gözlerinden bile anlar, canı istemeyen ne yaparsan yap anlamaz çünkü anlar ama anlamak istemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılİmâ etmeyeceksin bu erkeklere lak diye söyleyeceksin
11 Yorumla
+1 yılya kalkmıyordur ya sertleşme sorunu var ya da sende bir sınır var ya da or al yapmıyorsun ona ya da yaptırmıyorsun kendine
00 Yorumla
+1 yılSevismek istiyorum desene kadin direk ne ima yapiyon
10 Yorumlaİyi ki evlisiniz yoksa dumanla iletişim kurardınız muhtemelen.
10 Yorumlaapla 45 yaşına kadar kocayı öğrenemediysen :D bizim yapacağımız bir şey yok o konuda :)
10 Yorumla
+1 yılHaşmetlikmm benimmm ol de zjsjsjjdjd lağhn knk sen kaç yaşindasin niye evleniyorsunuz
10 YorumlaÖküze yapacak bir şey yok böyle kocaları nerede buluyorsunuz miki ötmüyor dur
10 YorumlaDikenli gülü al ağzına saçını sol tarafa savur hrrr de anlar o
00 Yorumla
+1 yılGeri çekil o yanaşınca veya direk söyle ya istemiyorum diye
00 YorumlaYa daha genc birini bulmustur ya da 🐦 son nefesini vermiştir. İkisi de zor durum
00 Yorumla
+1 yılCikip kucagina oturcan mecbur. İma etmeyle olmuyo bazen
00 YorumlaAnlamasına bile gerek kalmamaliydi onun ilk adımı atması gerekirdi 😏Anlamiyorsa boş ver zorlama
00 Yorumla
+1 yılPantolonunu indirip, penisini ağzına alırsan , anlar herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılİma etme söyle direk hatta küfürlü seviyorsanız direk öyle söyle beni s. k de direk canım istiyor de
00 Yorumla Demekki çok anlayışsız biri. Ya harbiden anlamıyor. ya da salağa yatıyor.
00 Yorumlaİsteği azalmıştır yaş malum, onu heyecanlandırmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. Senin gibi bir kadınım olsun isede gitmem yataktanda çıkmam kimi kıymet bilmiyor işte
00 Yorumla
+1 yıl🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😄😄 ne yapacağını burdan yazamam maalesef
01 Yorumla
+1 yılKocacığım ben bile kaldırıyorum artık e yuh diyebilirsin 🙄
00 Yorumla
+1 yıldaha önce herhalde restorandan sipariş ile bu işi yapıyordunuz 😅
00 Yorumla
+1 yılAnlamasi icin zeki olmasina gerek yok mal olmasin yeter😊
00 Yorumla
+1 yılSaril eline al penisi oksa
Karninayat al gazina penisi yala em mal degilse anlar00 Yorumla
+1 yılAnlamamazlıktan geliyor anlamıyor degil ve eminim son kararım
00 Yorumla
+1 yılSoba sönüyor odun at ateş canlansın soksa biri yakacak ateşi de o anlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar yılda bi anlaşma şekli geliştiremediysenz açıkca söylemen gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kocan ve biseleri ima etmek zorunda mi kaliyosun ha la
00 Yorumla - Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocama onunla sevişmek istediğimi imâ ediyorum ama anlamıyor. Nasıl anlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım