19 yasindayiz ikimizde yeni evlendik 2 hafta oldu hic yatmadik o da bisey yapmiyor benden bekliyor galiba nasil belli edebilirim istedigimi direk soyle falan demeyin soyleyemem utanirim baska sekilde nasil belli ederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken evlenmişsiniz bence de yapacak birşey yok ama aklım almıyor, hiç adım atmamasına... Normalde, yeni evliler için seksin en heyecanlı olduğu dönemdir daha baştan böyleyseniz bir tuhaflık var. Hani ilk gece de mi elini sürmedi bilmiyor mu ne yapması gerektiğini.. Sevgili de değilsiniz evlisiniz yani utanacak ne var ki yabancı muamelesi yapacak kadar. Acaba çevresi çok mu muhafazakar üzerinde cinsel baskı varsa çekiniyordur belki de ya da tecrübesizse rezil olmaktan utanıyordur. 19 yaş çok genç olsa da sekste çekinilecek kadar değil sonuçta 18 yaş boşuna reşitlik yaşı değil birde bu yaşlarda cinselliğe daha çok düşkün olunur , bu yaşta bu kadar soğuksa 40ında ne olur kim bilir. Üzerinde cinsel baskı olduğunu düşünüyorum ben, ona bu konuyu sen açmalısın ufak ufak. Seni seviyorum seni özledim laflarını arttır, kesinlikle ve kesinlikle alkol alın rahatlayın gerginliğinizi alır. Bence seksi giyinip çok özenme çünkü kocan biraz utangaçsa bu durum onu gece için plan yapıldı hadi artık imajı verip gerebilir, film açın her zamanki gibi sende sarılmaya falan başla o sırada de ki hala tam anlamıyla karı koca (ya da yakınlaşamadık) olamadık, beni sevmiyor musun falan de ama asabi olma sakın hafif mahcup ol. Biz evlendik ve karın olarak seninle özel anlar yaşamayı istiyorum, seni her anlamda mutlu etmek istiyorum ama ilk adımı da senden bekliyordum sende adım atmayınca utandım ve anca şimdi soruyorum, aramızda bir sorun yokken bu kadar mesafe koymana kırıldım falan de ama hep kibar ol yani. Kocamsın, evlendik laflarını vurgula belli ki hala alışamamış. Daha çok duygu sömürüsü yap yani. Eğer deneyimsizse ve bundan çekiniyorsa sende çekiniyormuş gibi yap de ki, açıkçası ben tecrübesim ilk gece acıyacak korkum da var ama tam anlamıyla senin olmak istiyorum. (Toparla tabii ezber yapma:D ) Eğer hala icraat yoksa cinsel terapist şart. Ulan hiç cilve milve bilmeyen düz mantık bana bile bunları yazdırdınız ya bari benim hatrıma sevişin:D
214 Yorumla
Soran+1 yılBiz cocukluk arkadasi sayiliriz yani beni hala o sekilde goruyor olabilir keza bende onu oyle goruyorum
Cevap sahibi+1 yılAşık mısınız peki önemli olan bu?
Soran+1 yılBen cocukken de asiktim o da bana asikmis
Cevap sahibi+1 yılAşıksanız evlendikten sonra aranızda çocukluk arkadaşı kafası kalmamalı, aşın bu durumu acilen yoksa hep çocukluk arkadaşı kalırsınız, dediklerime benzer şeyler de ve yap
En İyi Cevaplar
Merhaba
HAyırlı olsun lakin karşılıklı utanarak bir yere varamazsınız :)
* Bir akşam güzel bir sofra hazırla giyin süslen
* Bol sohbetli bir yemek yiyin
* Ardında ufak ufak öpüşmeler dokunuşlar başlasın
* Senin bunu başlatmanda da bir sorun yoktur ayrıca. Karı kocasınız utanacak bir şey yok
* GErisini senin de cesaretinle eşin getirecektir124 Yorumla
Soran+1 yılYa yasimizin da kucuk olmasi sebebiyle istemem diye dusunuyor galiba
Soran+1 yılUmarim yapabilirim yalniz ben yemek yapmasini bilmiyoorum
Güzel bir akşam yemeği hazırla. Kendin de bir güzel süslen. Geldiği zaman sıkıca sarıl öp. Daha sonra ilerleyen süre içerisinde sürekli gözlerine derin derin ve mutlu mutlu bak. Başını yana yatır, saçlarını dalgalandır. Gelip gittikçe sürekli dudaklarından öp. Eşinin erkekliği ölmediyse ya da yorgunluktan falan ölmüyorsa ne demek istediğini anlayacaktır diye umut ediyorum. 19 yaşında bu kadar durulmanız çok anormal geldi bana. Ne kadar süredir evlisiniz?
20 Yorumla
+1 yılyani yaşınızın verdiği uyum sorunu size çok yönlü olayı gerektirir bu konularda senin daha deneyimli olduğunu aslında onun kontrolünde herşeyin olabi, lecğini ona yaşatmasıınki seni kontrol edebilsin. erkeklik gururuu denen bişey var ortada kırılmamalı ama sevgiyle olmalı buda sende sen kadınsın artık bunu kullanmayı yaşayarak öğrenmelisin:) mutluluklar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yasindasin henüz utanman gayet normal. Yeri geliyor cinsel olmasa bile baska konularda kac yillik anne babamizdan utanıyoruz. O senin kocan olabilir ama sonucta bir yabanci ve cinsellik gibi bir konuda çekinmen normal. Zaten yapa yapa alışacaksiniz birbirinize utanmaniz azalacak. Bunu simdi seni utanmandan dolayi elestiren olursa diye dedim.
Evli iki insansiniz ve kocanin bunu sana dememesi istememesi tuhaf geldi. Yani sonuçta insanin cani istemese bile bedeni ister rahatlamak. Neden istemediğide mechul.
Yakinlasmanin en iyi yolu film izlemektir. Onuda yapamam deme ama😄 Icinde biraz erotizm ya da öpüşme sahnesi olan bir film sec. Kanepede yan yana oturun. O sahneyi izledikten sonra gözlerini kapayip dudaklarini öp. Biraz öpüstükten sonra kucağına otur. Zaten odun degilse anlayacak ve yapacaktir. Yalniz pijama falan giyme üzerine biraz albenisi olan bir sey giy.71 Yorumla
Soran+1 yılTamam yapicam😄
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güzel tatlı bir konuşma neden olmasın.
20 Yorumla
+1 yıl2 hafta oldu ve birbirinize dokunmadınız mı? Ay kafayı yicem 😅 neyse siz artık evlisiniz bunları yapacaksınız, o da istiyodur ama o da senin gibi çekingen olduğu için bir şey yapamıyordur..
Gece yatacağınız zaman seksi bir gecelik giy ve yanına git sonra onu üstüne çek161 Yorumla- +1 yıl
woooooww :)
+1 yılBirbirinizin üzerine atlayacak kadar aceleniz yoktu madem ne zorunuz vardı da çocuk yaşınızda evlendiniz
120 Yorumla
+1 yılYanliz öyle kocada biraz zor yanii.
Biz daha sevgiliyiz her bulusmamizda yani. Evlensek bir evin içinde sürekli bizde hareketlenmeler olur ama gercekten bu kur yapmalar falan karsilikli olmasi lazim kendini göstermen lazim. Erkek dedigin zaten kafasini genelikle cinsellige yorar. Sen ufak bi isaret caksan oda direk sana cakacak41 Yorumla- +1 yıl
sen evli misin
Evcilik mi oynayacaksınız sandniiz evliliği ters tepti tabi tövbe allah 19 yaşındayım kendime zor bakıyorum evlilik nedir ya Allah aşkına çoluk çocuk işi sanki Aileniz nerdeydi evlenirken çok merak ettim
63 Yorumla
Soran+1 yılAilem yok
Soran+1 yıl@Burakfree onun ailesi
+1 yılEşiniz acaba heycanı üzerinden atamadığı, ben bu konuda bir arkadaşım sizin yaşadığınız o da yaşamıştı sonra herşey yoluna girdi, birde eşiniz ilk seferinde uyarıcı bir ilaç kullana bilir sonra herşey yoluna girer, olmasa bir sağlık kuruluşuna gide bilirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılYasimiz kucuk oldugu icin de utanmamiz normal
+1 yılYahu kocan o senin otururken birden kucagina atla, yataga firlat ustune cik, tut şeyini ordan oraya gezdir o anlar
103 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaahah kamuflaj yapsınmı yüzüne? birde savaş baltası? alemsiniz yahu
- +1 yıl
@Gordion26 ne kadar kendinden emin bir tesbit bu! beni ne kadar tanıyorsunuz ki? Tavsiyem size olur olmaz saçma salak yorum yapmayın kimse hakkında
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 🤣🤣 o yaşta ikimizin de düz duvara tırmanıyor olması lazım.. hiç mi birbirinize sarılmıyorsunuz? Öpüşmüyorsunuz? Evliliğe karar verene kadar en azından bi birbirinize sarılmış öpüşmüş falan olmanız gerekirdi.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu neyin kafası ki? Siz nasıl bu evlilik belasına bulastınız, kim sizin katiliniz, düşmanınız. Es olmaya, evlenmeye karar vermişsiniz ama cinsellik, istek ve arzu kavramı sıfır. Bu nasıl olur. Ask, tutku, arzunun olmadıgı bir iliski, nasıl olur da sizi bu evlilige getirir. Gercek mi bu anlattıkların?
00 Yorumla
+1 yılAmaan ilk adimi da senden bekliyorsa cevirip kendine soksun
162 Yorumla
+1 yılİnanki burda gizlilerin hepsi erkek değilse ben de bir şey bilmiyorum tam erkek gibi konuşuyorlar sorularda hep yalan troll
70 Yorumla
+1 yılDekolte ver önünde eğil yanlışlıkla göğüslerini göster. Utanman normal aslında olabilir yani belki o da utanıyırdur. Dediğim gibi frikik verebilirsin veya yanlışlıkla çarpabilşrsin
31 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir dedigin
+1 yılNeden evlendiniz ya? Evcilik oynamaya mı? Cilve yap biraz , Straplez falan giy, önünde eğil tangan görünsün.. dekolteni aç.. dokun.. sarıl.. kokla..
66 Yorumla- +1 yıl
@Şenol1903 öyle degil mi ama?
- +1 yıl
@Şenol1903 iş yok ozaman bunun kocada 🤣
- +1 yıl
Kadın dediğin sizin gibi olur
+1 yılSeksi giyinip parfüm makyaj ile onu karşılayabilirsin. Ya da normal giyin için öyle olsun sonra romantik bir film izleyin seks sahnesinde zaten siz de şey yaparsiniz. Büyük ihtimalle ya kendi hazır değil ya da senin olmadığın düşünüyor
20 YorumlaFake Eczanesinde troll tozu var, al ondan yemeğine kat, düzelirsiniz.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi yedin kaç senedir penisleri iki hafta boş kaldı delik kudurdun birde diktiriysen çoktandır almamışındır bir an önce becersinler seni erkekler😄
(xper toplamak için güzel taktik)80 Yorumla
+1 yılBana pek inandırıcı gelmedi... beraber yatmiyormusunuz yatağa girince hic dokunmuyormusunuz birbirinize... ben bi kadinla yatağa girsem kazık gibi olur benimki sarılınca o sertliği hisseder ve kendiliğinden baslar olay
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoluk çocukla evleniyorsunuz sonra böyle oluyor! 19 yaşındaki erkek daha gelişimini bile tam olarak tamamlamamıştır. Neyi nereye sokacağını bilmez belkide ;) hem ne aceleniz vardıda 19 da evlilik yaptınız? Şimdi böyle utanıp durum 😂🤣😂🤣😅
18 Yorumla- +1 yıl
12 yasinda basliyorsunuz cavusu tokatlamaya ne çocuğu
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek bende onu diyorum işte ;) çavuşu tokatlamaya benzemez hayat 👍 Çavuşu tokatlar oturursun aşağıya şeftali pahalıya patlar yoksa 3 yaşındayken deliğe parmak sokmayı öğreniyoruz. Gerçekten soruya cevabımı (delikle ilgili kısım) ciddiye mi aldın?
- +1 yıl
19 yasindaki erkek kadinin icinden gecer 19 yasindaki erkekten korkulur
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek Mesele içinden geçmek değil mesele utancını yenip harekete geçmek... Bu kızın sorunu zaten içinden geçsin istiyor ama harekete geçmiyor. 19 yaşında testosteron hormonu kulaklarından fışkırıyor ama karısına dokunamıyor sence de bir sorun yok mu?
- +1 yıl
Trolldur bence 19 yas cocuk degil neticede ataga gecer illa o kadarini bilir el mecbur
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek O kısmını bilemem troll ya da gerçek veya soran istiyor ama bulamıyor da olabilir. O kısmıyla değil daha çok soruyla ilgilenip soruya göre yardımcı olacak bir cevap vermek istiyorum. Gerçi bu soruda yardımcı olacak bir cevap değil gibi, aslında evleneceklere güzel bir tavsiye oldu.
- +1 yıl
Bunu yazanin erkek olduguna o kadar eminim ki neyse
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek Evet işin birde o boyutu var.
+1 yılMerhaba, hayırlı olsun öncelikle,,
O senin eşin utanmaniza gerek yok..
Güzel bir akşam yemeği, güzel ve seksi bir kiyafet, muhabbet, yakinlasmalar, küçük öpücükler, dokunuşlar,,, evli ciftsiniz siz,, daha fazla geciktirmemelisiniz11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @2131712 ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılO koltukta otururken kucağına otur memelerini yüzüne sürt falan sonra in kocağından tut y*rağını kendi yüzüne sür ağzına falan al
yatır onu çıkar altını al içine
bukadar basit
anlatırken azdım qıwyqtwuw43 Yorumla- +1 yıl
Değişik ama mantıklı hahaha
Cevap sahibi+1 yıl@koraycanpolat işe yarayabilir
- +1 yıl
Aynen footjob da olabilir erkekler ondan da hoşlanır 😅😅
+1 yılBu isteği kocana bile rahat söyleyemiyorsan bence ikiniz arasında Bi sıkıntı evli insanlar arasında utanma olmaz önce bunu kabul edin
40 YorumlaAkşam yemeginden sonra bi film açın ister erotik sahnelerin olduğu ister korku vs. Fil esnasnda yakınlaş zaten anlayacaktır. Olmadı mı yataga girerken Seksi iç çamasırlarını giy ya da dekolte vs. Ufak bi ışık yakmandan da anlayacaktır die düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
Soran+1 yılBiz gerilim izliyoruz ama 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilet söyleme direk o salağı boşa 15 gündür sana dokunmuyorsa o adamdan bi sıkıntı var demektir bu saatten sonra iflas olmaz o...
32 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne denir
Gizli Üye(18-24)+1 yılYataktayken öpüşün yavaşca boyna sonra devamı gelir illa soylemek zorunda değilsin. (Bende 18-19 yaşındayım 3 yıllık sevgilim var ama ailem evlenmeme karşı sen nasıl yaptın ailen nasıl razı oldu tüyo verirmisin?)
11 Yorumla
Soran+1 yılBizimki farkli bir durum ailem ankaraya goturmek istedi beni sirf ayrilalim diye bizde gizlice evlendik mecbur kaldik yani
+1 yılSizi o yaşta hangi zihniyet evlendirdi hadi sen neyse de eşin bari büyük olsaymış ikinizde çocuksunuz bence yapmadan ayrıl kendine yazik etme o yaşta
11 Yorumla
Soran+1 yılYasimizin kucuk oldugunun farkindayim oyle gerekti
+1 yılSitenin kalitesi iyice yerler de , öğğğğg geldi böyle boş trol sorulardan
40 YorumlaOnu etkileyecek biçimde giyin ve hareketlerinle onu kendine çek, kadınlığını kullan 🙂
41 YorumlaÇocuklar bile senaryo yapıyor ya. Çok geride kalmışız.
40 YorumlaO yaşta evlenirseniz olacağı bu. Sevgilin daha gelişmemiş evlenmişsiniz aw
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBagla yataga ellerini sen tecavuz et. Hep onlarmi edecek. Istedigini al.
712 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@EemreE34 iyiki bi fikirlerimizi yazdik sjsnsnsnss
Cevap sahibi+1 yıl@Rohansm 😂😂noluyor
Cevap sahibi+1 yıl@EemreE34 ah ne kadar ince vicdanli bir Beyefendi
- +1 yıl
ayyy adamı kötü emellerine alet etti :)
Cevap sahibi+1 yıl@Rohansm ahahaha bir trol yazalik dedik 😂
+1 yıl00 YorumlaFlört aşamasındayken bile utanmak saçma. Heleki evliyken?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır direk söylenince olcak bir şey değil bu söyleme zaten.Önce git öp yanağından dudağından falan devamı gelir içgüdüsel olarak bir şey düşünerek yapmana gerek yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gece neden yapmadınız ki? Sen yapmak istemedin de kabul mü etti?
60 Yorumla
+1 yılbu yaşta evlilik neyinize daha demek ki reşit olmamışsınız. dinen reşit olmadan evlilik olmaz haramdır.
sizi kim acele ettirdi böyle15 Yorumla- +1 yıl
Dinen reşitlik nedir? 🤔
- +1 yıl
@duygusalhatun34
kanunen 18 yaş belirlense de esas olan o değildir
dinen allahın bahsettiği reşitlik şudur
hayatını tek başına sürdüreilecek akıl bilgi seviyesine ulaşma demektir. bu akıl ve zeka durumuna göre değişir. kimi 18 yaşında reşit olur kim 25 yaşında - +1 yıl
Mantıklı da Bunu nasıl kontrol edicez? Seviyorum diyen evleniyor, çocuk sahibi oluyor. Keşke evlenecek olanları sadece fiziki değil, ruhsal manen de bir testten geçirseler.. Herkese Nikah ve çocuk yapma yetkisi verilmese 😒🧐🧐
- +1 yıl
@duygusalhatun34
insanlar kendi kendini test edecek
mesela bir erkek diyecek ki
ben evlenirsem ki eğer eşimle anlaşamazsam artık kendime yeni yaşam belirledim bunu yürütmeliyim. çamaşırımı yıkayan bir annem yemeğimi yapan bir annem cebima herçık koyan bir babam olmayacak. ben acaba bu yaşamı sürdrebilir miyim
ya da kız diyecek ki
ola ki evlikilk bozulsa ben tek başıma hayatı sürdürebilir miyim. babamın harçlığı anamın şefkati olmadan
bunlara evet sürdürebilirim diyorsa evlenecek. tırsıyorsa evleneyecek - +1 yıl
Bunu tartmıyorlar işte, sorun da burda ya
+1 yılBu sorun kadinlarla geldi kadınlarla gider aga kocan olmuş daha neyden utanıyorsun atla kucağına
30 Yorumla
+1 yılneden utanıyorsun çek kendine öp alnından helalimsin de yapıştırsın sonra
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılAynı yatağı paylaşıyorsunuz bişey demenize gerek yok ışık söndümü direk mevzuya dal.
20 Yorumla Melodisi ile sozleri ile Seksi hatırlatan şarkılar aç
ev işlerini onun gözünde rahat kıyafetler le öyle yapmayı dene..00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden öncede yoksa bu iş, yavaş yavaş seks oyunları ile başlayın, bir bakmıssın orta sahada top çevirirken gol oluvermiş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık hayatınızı birleş tirmiş siniz utanıcak bişey yok ona kur yap Seksi giyin azdırıcı faliyetler filimler vs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılOrtalık yerlere iç çamaşır bırak..
Duşdan çık yanına gel (havlu ile yani) ayağımı kapıya çarptım.. Bu herzaman işe yarar
Ceviz oynamaya mı geldik20 Yorumla
+1 yılBu tür soruların hepsi troll inanmıyorum, hiç kimse evlenince eşinden çekinmez hele ki erkek hiç çekinmez bunu sorunda büyük ihtimal erkektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl evlilik, işte çocuk yaşta evlendiğinde böyle sorman normal. Yoksa ne utanır ne nasıl derim diye düşünürdünüz. Çocuk yaşta evlenmenin bedeli
31 Yorumla- +1 yıl
öyle düşünüleceğini sanmıyorum
+1 yılÇocuk reşit olalı 1 yıl olmuş ve evlenmiş.
Artık evcilik oynaya oynaya ogrenceniz31 YorumlaTuaf bir durum kendimi dusundumde yok daha neler 😄
10 YorumlaVallahi kusura bakma Senin kocan Demek ki totoş Ya ben olacağım da seni her gece boş bırakacağını tey yavrum
10 Yorumla
+1 yılYa evlisin direkt söylemesen de kapa perdeleri bir anda çıkar üstündekileri şok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBir yas attım deliğe, arayın delire delire. Dedi gizli birisi
11 Yorumla- +1 yıl
Taş
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söylemeye gerek mi varmış yavaş yavaş sokulsam yeter 😬😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan neden sana dokunmak istemiyor? Sonuçta yetişkin biri sayılıyor artık, çocuk değilsiniz ki.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılcilve yap sesksi giyin tahrik et bakışlarınla taciz et ateşlendir şahlandır kocanı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne acele lan evde kalmıştan beter hissetdim bu yaşta evlenmişsiniz. Mutluluklar, yakınlaşma filan olmuyormu duygularlna in uyat onu sonrası gelir.
20 YorumlaEn iyi taktik cifler arasi muhabbettir.. d konusarak olmassa koklasmaya gecersiniz..
00 YorumlaSeksi giyinip karşısına çık o geldi mi kulağına ben üşüdüm yatağa geçelim de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzel bi kıyafet biraz makyaj parfüm eksik olmasın. Ufak dokunuşlar yap
00 Yorumla
+1 yılUyuyor numarasıyla onu okşa top değilse iş tamamdırr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir gecelik giyin süslen akşam o şekilde gir yatağa hafiften sarıl özledim de boynuna parfüm de sık istersen tahrik olur o şekilde olur. 2 haftadır dokunmamak ne demek.
00 Yorumla
+1 yılİç çamaşırlarıyla çık karşısına. Bir şeyler verirken frikik ver. Yürürken kiritarak yürü popo salla. Yap işte böyle şeyler 😆
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bana dokunmayan kocama artık sevişmek istediğimi nasıl belli edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler