Bazen 1 saat sürüyor ama kendi zevki odaklı ben de o ara tatmin olursam oluyorum işte, hoşuma gitmiyor demiyorum ama bi çaba yok ben onun için her şeyi düşünürken bide :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönsevişme önemli. kadının öpülmedik yeri kalmamalı. orala bile kadın itiraz etse, ikna edip, vajinası yalanmalı. ayrıca seks için kadın kendini nasıl görmek istiyorsa öyle olmalı. erkeğin isteğine bırakılmamalı. önden, arkadan, yandan ayakta her şekilde yaklaşıp vücut ağırlığını vermeden ve bolbol dil iletişimi ile kadın orgazma ulaşır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Normal olmadığının farkında değilsen senin işin de zor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. seks iki kişiliktir bir ilişkide biri boşalır diğeri bosalmazsa o seks seks olmaz o yüzden kocan senlede ilgilenip senide şiddetli bosalmani saglamalidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Anladimda bizim elimizden ne gelir. sen kocana anlat konuş ya da baska caresine bak ne. bilim. işte yap bisey vardir caresi anla işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Adam bir saat katlanıyor çaba sarfediyor daha ne olsun elin karisinin kocası 2 dakika dayanıyor o bile ses etmiyor 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. O koca ile de zor
Boşanmaya değmez ama Benzini bitmiş otomobil gibi iteleye iteleye gider10 YorumlaKonuş kızım bunu bu seksi sadece sen zevk al diye yapmıyoruz yani bencil olma de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım cinsellik eşit haktır. konuşmaman hata. hakkını isteyeceksin. hem dinen hem hukuken hakkın
00 Yorumla
+1 yılAdam daa napsın bi saat içerde kalıyormuş 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Mesala yalamiyor mu? Sadece kendi istediği pozisyonlar mi?
00 YorumlaBizde de var o sorun sanırım genel olarak evliliklerde böyle oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. adam 1 saat yapıyormuş daha ne istiyon. adamın dizleri çürüyordur yaparken :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇabadan kastın ne beklentilerin neler ki karşılamıyor?
010 Yorumla
Soran+1 yılOral istiyorum mesela, bazen devam etmek istiyorum arada yapıyor bu isteğimi 😄
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman sorun tabiki yani senin isteklerine öncelik vermeli ki ilişki yaşanılır düzeye gelsin ama maalesef bu sorunu yasayan biri olarak söylemeliyim ki degismiyorlar. Konuşup beklentilerini dile getirebilirsin ama faydası olur mu bilemiyorum açıkçası.
Soran+1 yılOlmadı denedik gördük işte böyle geldi böyle gider
Cevap sahibi+1 yılAynen ben de bunu diyorum ilişkide kendine odaklı bencil biri değişmiyor dedim ya ben de yaşıyorum ve değişmiyor ona yapılan orala sesi çıkmaz ama ben isteyince 2 dk yi geçmez çok sinir bozucu bir durum ve seni cok iyi anlayabiliyorum.
Soran+1 yılAynen ya o kadar benzer ki
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef benzer problemler ve çok sinir bozucu ve can sıkıcı degistiremiyorsun da bazan katlanılmaz oluyor.
Soran+1 yılKatlanılmaz demeyelim de yetersiz kalıyor. Çaba karşılıklı olmalı
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle olmalı çaba fedakarlık beklentileri karşılama ilişkide bencil olmama bunlar çok önemli.
Soran+1 yılProfilini görebilir miyim
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa böyle eşim olsun doyurana kadar sabahlara kadar yaparım ya yeter ki boşalsın rahatlasın mutlu olsun ❤️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil partner eş bir kadının başına gelebilecek en kotu şey
00 Yorumla
+1 yılFantezi değişikliği, erojen bölge dokunuşu deneyimlesen?
00 Yorumla
+1 yılSende ayni sekil davran
10 Yorumla
+1 yılOrgazm oluyorsan ne istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1 saat gzl sure :) ? Ne istion peki sen
00 YorumlaNefret ediyorum bencil insanlardan
00 YorumlaNasıl ne yapmıyor mesela
00 YorumlaÇok zor durumlar kadın zsvk almalı ilk bence
00 YorumlaSeni orgazm yaptırmıyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz egoist sanirim?
00 Yorumla
+1 yılBencil adamla o is olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgaxm oluyorsan daha ne istiyorsun ki
23 Yorumla- +1 yıl
Yetmio demekki elle okşama ilgi istiyor biz yokuz ki orada olsak ogtetiriz enişteye sonra uygulamaya devam eder
Cevap sahibi+1 yılAma sonucta sarılip seks yapıyolar erkek illa dokunuyo kadina üstelik orgazm da oluyo daha ne olması gerekiyo ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Düşüncesiz bencil birisi yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye dile getirmiyorsun o senin eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSusta şükret 1 saat oluyormuş doyumsuz kadin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen napiyosunda o yapmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 1 saat diyorsun daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılHoş değil ya
00 Yorumla
+1 yılKıyamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona formülü uygula kuyruk olsun
00 Yorumla
+1 yılÜzücü😑
00 YorumlaOral yapıyor mu sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamiyomu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılön sevişme yokmu?
00 Yorumla
+1 yılDuygusuz herifler
00 YorumlaCuckold ister miydin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeler düşünüyorsun
00 Yorumla Yazik gercekten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası