Eşim tutturdu bimden alıcam artık kondomlari diye ben kötü olur diye düşünüyorum kullanan var mı nasıllar bim'den prezervatif alınır mı, lets prezervatifleri ne kadar, a101 prezervatif markaları nelerdir.
Bimdeki prezervatifler nasıl, Bimdeki prezervatifleri kullananlar var mı?
Prezervatifler artık küçük marketler de dahil her yerde satılıyor. Bim A101 gibi marketler de bu marketlerden biri. Bu marketler kendi prezervatif markalarını sattıkları gibi OKEY Durex gibi prezervatif markaları da satabiliyor. Ancak Bim'de satılan ve bimin kendi kondom markası olan marka Let's prezervatif.
Bim'deki Prezervatif Çeşitleri
lets kondom çeşitleri
Bim daha önce de dediğimiz gibi OKEY Durex gibi markalı prezervatiflerin dışında kendi prezervatif markası olan lets'i de satıyor. Let'sin birkaç çeşidi var. Sana bildiğim Lets prezervatif çeşitlerinden bahsedeyim.
Lets Karnaval
Lets karnaval kabartmalı ve tırtıklı yapıya sahip bir prezervatif. Alınan hazzı karşılıklı almayı amaçlıyor. Ancak Bimde satılan prezervatifler gibi ben bu prezervatiften de pek memnun kalmadım. Birkça kez aldığımızda prezervatifin içi boş çıktı ve birkaç kez de daha prezervatifi takarken prezervatif yırtıldı.
Lets Ten Tene
Lets Ten Tene de ekstra ince bir prezervatif. Diğer prezervatif markaları gibi ince prezervatif yapmaya çalışmışlar ancak bence sağlam bir marka olmadığı için kullanmak çok da mantıklı değil.
Lets Uzun Gece
Lets uzun gece ise geciktiricili etkili Bim kondomlarından. Bunu da birçok Bim şubesinden bulabilirsin.
A101 Prezervatif Markaları
parachute prezervatif yorumları
Hem OKEY hem de Durex bulundurduğu için ben prezervatif alırken A101 tercih ediyorum aslında. Parachute ise A101'in kendi prezervatif markasıdır. A101'den alınacak ucuz prezervatif Parachute Biz birkaç kere de bu markayı denedik aslında ama yine sonuç hüsran oldu. Arkadaşım da kullandıkları prezervatifin parçalandığını söylemişti bana.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alsn digerlerine gucmu yeter 😄😄 bizde ondan kullaniyoruz sıkntı yok 😄
bim olması önemli değil aldığı marka önemli ben Durex görmüştüm Bim'de, mesela sağlık ocağından bedava verilenler adi oluyormuş, güvenli tabiki ama bir şey hissetmediğin türden adi...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bimde lets diye bir marka var onu alacakmış ben onu diyorum yoksa ok kullaniyorduk şimdiye kadar
Herkes prezervatife paramı dayanır sürekli bitiyor yazmış. Yahu ben çok ünlü bir marka prezervatifin 12'lisini aldım neredeyse 1 yıl olacak hala bitmedi. İsteksiz hatun prezervatif birikimine sebep olur :)
Dün kullandık kullanmaz olaydik. Lets içimde kaldı ve eşim boşalmıştı prezervatif var diye.. üstüne bide hap içmek zorunda kaldım korunmadan kafamız daha rahat resmen
Özür dilenecek bir durum değil rica ederim ben 27 eşim 29 yaşında aslinda zamanı geldi ama daha yeni evlendik sayılır biraz başbaşa vakit geçirmek istiyoruz birlikte 😊
En İyi Cevaplar