Bim prezervatiflerini kullananlar var mı? Kullandiysaniz sonuç nedir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiğerlerinden farkı yok sadece geciktirici özellik vb. ek farklılıklar var sonuç olarak bimde satılan kılasik prezervatif zev arayanlar tırtıllı vb. olanlara baksın zaten hepsi de ülkemize ithalat yoluyla geliyor türkiye de paketleniyor. Satışa sunuluyor. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman alıyorum ben bimden dostum?
Cevap sahibi+1 yılfarketmez isteğin yerden alabilirsin A101, bimden şok marketlerden alabilirsin
Cevap sahibi+1 yılHem internette daha ucuz bilindik markalar da çok fazla tercih edilen. Bu sitelerden alabilirsin.
+1 yılkullandım sıkıntı yok fakat tırtıklı kullanma yanma yapıyor kadında
şu an kiss silky ekstra ince doğal condom kullanıyorum
12 tane si 5 tl02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yakıyor tirtikli bir daha kullanmam. Ondan memnun musun?
- +1 yıl
evet memnunum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgılım almıştı bıara ıkısını kullnıp dıgerlerını sısırmıştım. sorun yok ayrıca
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
+1 yılO sektöre de el atmışlar
Yakında bim marketlerde şişme abla görecez galiba
kaliteli olacağını sanmıyorum
bide bim poşetlerde ki gibi üstünde bimde yazıyordur11 Yorumla
Soran+1 yılKimisi normal olduğunu söylüyor kimisi kalitesiz buluyor en iyisi denemek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbimin malları kaliteli çıkıyor genelde fazla sevmesemde bimi.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için alacağım
+1 yılAllah allah diye götüren adamın sahibi olduğu dükkândan çiklet bile almam.
04 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik sıkıntı herşeyi yaptırıyor napiyim :(
- +1 yıl
Daha hesaplı yer yok mu sanki. Ayrıca ucuz ve kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim.
Soran+1 yılYa lafın gelişi diyorum normalde bende ok durex kullanırım ama etrafımda ki marketlerden ve eczanelerden alamam bide fiyatı uygunmuş deneyeyim dedim
- +1 yıl
Neyse kafaya takmışsın artık, bir seferlik alabilirsin, o markalardan alırken de stok yap :P
+1 yılbim prezervatifi diye birşey yok, bimdede normal kaliteli prezervatif satılıyor, markasıda bim değil zaten,
04 Yorumla
Soran+1 yıllets go bumin ürettiği prezervatif değil mi kardeşim? Diğerlerini alican olsam binlerce uğraşmanın zaten giderim başka markete fikir alıyorum burada
Soran+1 yılYani bahsettiğim su ucuz olanlar ok durex falan değil
- +1 yıl
okeyden durexten farkı yok, okey durexin tek farkı özel seri ürünlerinin olması
Soran+1 yılIşte o yüzden fikir almak istedim bir kaç kişi yirtiliyor deyince sorayım dedim teşekkür ederim
+1 yılO ne yeni markamı. Ben okey ve durex tercih ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılYırtıldı ya hatta prezervatif küçük geldi bir numara büyüğü var mı dedim kasiyer kıza bir bana baktı bir prezervatife en büyüğü o dedi
06 Yorumla
Soran+1 yılOf hayallerim suya düştü ya lanet olsun :(
- +1 yıl
Eczaneden okey al tırtıklı olanından yaşın kaç
Soran+1 yılTırtıllı uzenrn bir saat geçtikten sonra işkence yaşatıyor
- +1 yıl
1 saat boyunca içine alabiliyorsan helal yani. d
Soran+1 yılHayır yaptıktan bir saat sonra anlamında dedim kaba hesap takılma o kadar kısacası uyuşukluk gidince öldürüyor insanı
- +1 yıl
Hımm oral yapmıyor mu partnerin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnanki bes para etmez yemn ederim patladi birde farkinaa varmamisizz neler cektik balon gecirr daha iyi durex abi geris hikaye
02 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra ne yaptınız
- +1 yıl
Saglikci oldugum icin bir sekilde hallettik
Gizli Üye(30-35)+1 yılklasiği bile aşırı kalın ve her an yırtılacak korkusunu yaşatıyor :) bence okey rötardan ve ultra inceden şaşmamak lazım ;)
00 Yorumla
+1 yılPatlak çıkar muhtemelen, kendileri üretiyodur, BİMezervatif,
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kullananlar varmış
- +1 yıl
mutlaka vardır, ülkemizde ucuz olduğuna inanılan bir şeyin alınmama gibi bir lüksü yoktur, hani kaçak yaparmı acaba bu sızdırmazlık raporu almışmıdır, umursamaz kimse,
Gizli Üye(36-45)+1 yılharbiden son günlerde çok dolanmaya başladı bu muhabbet nedir bunun aslı astarı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe muhabbeti?
Cevap sahibi+1 yılbim prezervatifleri
Soran+1 yılValla ben dün bir soru sordum ama biminliler için değil soruyorum çok bir fark yoksa enayi gibi çok para vermeyelim bilmekten birşey olmaz o yüzden
Gizli Üye(30-35)+1 yılfamily denen o naleti almayın ya 1 taktım yırtıldı 2. üstüne ttkım oda şaka gibi ister inanın inanmayın naletti 4 kere üstüste geçirdim anca nekadar adi ya
00 Yorumla
+1 yılOooo kullanmam mi? Iki paket aliyorum hepsini tek seferde skime geciriyorum cok saglam ise yarar :D
00 YorumlaHiç zevk vermiyo poşet gibi bir daha yanaşmadım bile
00 Yorumlaiyi değil ama yoklukta gider sözü bu marka için yapılmış resmen :D
00 Yorumla
+1 yılbimin prezervatifidemi var.. hayvan bağırsağından falan yapmışlardır kesin..)
00 YorumlaGeri çekme yöntemi favorim prezervatif haz vermiyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen alıp kullandım. Hoyrat bir şekilde kullanılmazsa gayet güzel idare ediyor.
00 Yorumla
+1 yılÇift kat kullandım ne olur ne olmaz diye =//
01 Yorumla
SoranSonuç nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılannen baban erkeklerle yattığını biliyormu
111 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle yatmıyorum eş adayimla yatıyorum sorun var mı?
Cevap sahibi+1 yılevleneceği zaman gider bakir kız arar sen verdiğinle kalırsın o kadar yazı okuyoruz halaa erkeklere kanıyorsunuz
Soran+1 yılBende sevgilimde musluman değiliz hiç sorunumuz yok düşünme sen tarih aldık çünkü :D
Cevap sahibi+1 yılgörmeden inanmam
Soran+1 yılBu arada bakır erkek bakire kız olur :)
Soran+1 yılOf teyze gönderirim buraya fotoğraf
Cevap sahibi+1 yılbirde sen bilmiyorsun sen okumuyorsun de tam olsun
Soran+1 yılYok niye diyeyim
Cevap sahibi+1 yılkızıyorsun demi bahsettiklerim sade müslümanlıkla ilgili değil bütün insnlarda olan içgüdüsel şeyler kimse önüne gelenle yatanı hoş karşılamıyor
Soran+1 yılTeyzecim sana kızmıyorum bizde de babalar kızını sahiplenir bu ahlak kuralı burada insanlar yanacaksin diyor benim inancımda böyle birşey yok kucaktan kucağa gezmiyorum ben gezenleride sevmem üç yıldır aynı adla birlikteyim baslasiylada birşey yasamadim
Cevap sahibi+1 yılsürekli müslümanlara dil uzattıkları için inadına yazmıştır mesela alttaki kızın yorumuna bak anlarsın müslümanlar hamile kadınların gezmalerini istemiyormuş öyle bir şey yok müslümanlıkta haksız yere insanları suçlamasınlar
+1 yılOkey'den şaşmam gerisi boş :))
00 YorumlaOnu kullananın 3 çocuğu oluyormuş, diyorlar...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla balon bile yapılmaz
116 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken babam balon olmadığında prezervatifin içine su dolduruyordu onla oynuyordum. Yeni anlıyorum ne olduğunu :D
- +1 yıl
Yazık l*n sana :D
Soran+1 yılNiyemis len hayata erken atladım ben tamam mig :DIşte küçüklükten eğitim alırlarsa benim gibi Ruslara ihtiyaç kalmaz :D
- +1 yıl
asdaS: D: bu iyiydi D:
- +1 yıl
hem kim demiş rus seviyoruz diye :)
Soran+1 yılYok senin Rus sevmediğini biliyorum genel konuştum :D
- +1 yıl
bakma sen onlara çoğu haritada rusyayı bulamaz atıp tutuyorlar işte hepside türk kızıyla evlenicek ki türkiyede senin gibi kızlarda var ama cidden ya cinsellik konusunda türk kızları hepsi değil ama aşırı derecede bilgisiz
Soran+1 yılSenle bu konuyu konuşmuştuk biz harita olayını :D çünkü tabuyla buyuyorlar evlenince yarım saat yatıyorlar hareketsiz sonra kocam beni aldattı
- +1 yıl
daha güzel trip atan arkadaş :D
Soran+1 yılBeni unutmamissin çok romantik :)
- +1 yıl
bunada romantiklik diyorsan aç kalmışsın sen :P
Soran+1 yılYa sen varya bana hiç dalga gectirtmiyorsun be yeter :D
- +1 yıl
geçerim geçtirtmem :D :D
Soran+1 yılAman :D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
o konuda üstüme yoktur :)
Et ete değecek prezervatif kullanmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseye guvenemem kendim korunurum
13 Yorumla
Soran+1 yılHapları kullanamiyorum ağır geliyor bana yavru
Cevap sahibi+1 yılDoktor kontrolunde alabilirsin
Soran+1 yılDoktor kontrolünde aldım canım ama aşırı zayifim bünyem kaldırmıyor kusup duruyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılgacır gucur ediyo çok :D
00 YorumlaGaz maskesiyle gül koklanirmi?
00 Yorumla7 tane çocuk aldırttım sevgilime
00 YorumlaHamile kaldim
15 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi :D
Soran+1 yılNiye seriattakiler sevismiyor mu
Soran+1 yılTakılıyorum bu arada ciddi değilim :)
+1 yıl10 kata kadar dayanıklı :)
00 Yorumla
+1 yılben pazardan alıyorum
00 Yorumla
+1 yılEt ete değmeli diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 yaşında bir evladım oldu :D
00 Yorumla
+1 yılLe Bebek
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 kat takman lazım olabilir
00 Yorumlaİste sen oldun ne olacak sonuc :)
00 Yorumlaberbat... bence çok açıklayıcı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTavsiye etmem. Patlak çıkıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPoset gibi cok kalin zevk vermiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim evde var
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnemlerin
- +1 yıl
senin yok mu erkek arkadaşın?
Cevap sahibi+1 yılVar ama yapmadik
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullan bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAlacan mı ki ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aman alma
Soran+1 yılKötü mu
- +1 yıl
Biraz adi diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu kötü?
Cevap sahibi+1 yılYooo. Normal
sıkınyı yok kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli misin sen :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılhımm piki arkadaşım sen mi alıyosun prezervatifi de ya :D
Soran+1 yılYok genelde sevgilim alır küstü bana gönlünü alicam en son kullanmistik yok onda şimdi hasta yemek yapmaya gelicegimi sanıyor ona al dersem anlar ondan ben alicam bu sefer :D
Cevap sahibi+1 yılhımmm anlaşılmıştır tamam :)
Zina pişmanlıktır
325 Yorumla
Soran+1 yılHiç pişman değilim olmayacagimda
Soran+1 yılInsallah canım
Soran+1 yılHayır madem günah ne diye girersin cinsel yaşam kategorisine ne diye yorum yaparsın herkesin hayatına burunlarını sokuyorlar ya deli oluyorum san and ya sanane benim hayatım yapmışım yapcagim kadar soru sormaya gelmişim pişmanlık yaşadı diyor yok yanar misim ne kadar meraklılar insanların hayatına sen kimsin benim yanıp yanmama karar veriyorsun su ülkede emin ol en masum zinadir en masum o kadar pislik var ki bu ülkede ki ben musluman bile değilim
Soran+1 yılHe getirdin imana. Adam belki benim kocam nerden biliyorsun? Sen kimsin ki imana getiriceksin nesin sen peygamber mi? :D millet allah adı altında kafa kesiyor millet tecavüz ediyor ben sevdigimle bir ay sonra evleneceğim adamla evrendeki en doğal şeyi yapıyorum bu mu pislik? Pisliksede benim pisliğin germe sen kendini uza burdan hadi
Soran+1 yılHakaret eden mükemmel müslüman. Gördüğün gibi sende cehennemliksin ama ben dünyada keyfimi sürüp gidicem. Hadi bye
Soran+1 yılMusluman değilim diyorum bana hala neyden bahsediyor ya çocuğum almıyor mu ben senin dininden değilim değilim bana ne anlatamayan çalışıyorsun ben sana kendi inançlarını empoze etmeye çalışıyor muyum?
Soran+1 yılBenim dinimde böyle birşey yok o senin gerçeğin benim değil o yüzden atlama herşeye sazan gibi harbiden git hala uğraşıyorum bende
Soran+1 yılBenim sorum senin yaylanman gerekiyor
Soran+1 yılİstediğim kadar uzaticam hadi bakalım
Soran+1 yılEvet devam
Soran+1 yılTamam madem
Soran+1 yılHayır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği