Cinsel Yaşam Mast yaparken prezervatif kullanılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarıda gayet açık Güncellemeler+1 yıl Olur mu? Mast yaparken prezervatif kullanılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kullanan vardır zevk alıyordur kullanır yasak değil sonuçta ortalık kirlenmesin diye de kullanabilir zevk meselesi 2 20 Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen öyle. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen kullanıyor musun daha mı zevkli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Temizlik amaçlı kullanıyorum yanlız değilsem. Yoksa ilişki de kullanman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım ilişki de de kullanılabilir korunmak amaçlı Yorumla Soran +1 yıl Geri çekinme ile yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok sağlıklı değil ama ihtimaller de olsa gebelik oluşabilir ya da kadının korunması gerekir Yorumla Soran +1 yıl Yani tabiki karşı taraf istemediği sürece takmıyorum. Soruyu beğenebilirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım nasıl rahat ediyorsanız artık Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl tercih edersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim tecrübem yok Yorumla Soran +1 yıl Hmm bekarsın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet bekarım Yorumla Soran +1 yıl Ama bilgin var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet biraz bilgim var Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel geri kalanı eşinle gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet tecrübe ve merak kısmı öyle olacak sanırım Yorumla Soran +1 yıl Galiba diğer taraftan birşey sorabilirmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özelden yazmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sonra çıkarsın takipten Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğen yeterli Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne amaçla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kullanan vardır zevk alıyordur kullanır yasak değil sonuçta
ortalık kirlenmesin diye de kullanabilir zevk meselesi
Evet aynen öyle.
sen kullanıyor musun daha mı zevkli oluyor
Temizlik amaçlı kullanıyorum yanlız değilsem. Yoksa ilişki de kullanman
anladım ilişki de de kullanılabilir korunmak amaçlı
Geri çekinme ile yapıyorum
çok sağlıklı değil ama ihtimaller de olsa gebelik oluşabilir ya da kadının korunması gerekir
Yani tabiki karşı taraf istemediği sürece takmıyorum. Soruyu beğenebilirmisin
anladım nasıl rahat ediyorsanız artık
Sen nasıl tercih edersin
benim tecrübem yok
Hmm bekarsın o zaman
evet bekarım
Ama bilgin var
evet biraz bilgim var
Ne güzel geri kalanı eşinle gider
evet tecrübe ve merak kısmı öyle olacak sanırım
Galiba diğer taraftan birşey sorabilirmiyim
özelden yazmıyorum