Canımın içi sormanda bir sıkıntı yok ama beni bu şekilde yorumlarda samimiyiydiniz demen yanlış ve imali oluyor çünkü ben az çok görmüşsündür zaten ben yorumlarda herkesle bayan erkek samimi olur yorumlaşıriz o orada kalır yorumlardan öteye gitmez bayanlar dahil aslan sevdiğim bir arkadaşım di burada sonra bilmiyorum irysdan kayboldu kapattı sanırım uzun süredir görmüyorum çünkü buralarda
Yani belli birseyler olmuş yoksa durduk yere niye arayasınız çünkü ben sadece onunla samimi değilim ki herkesle konuşuyorum onlar değilde aslan diye düşünüyor insan
Bak ben sana bir srkadas tavsiyesi vereyim aynı şeyi bende yaşadım burada duygusal bir ilişki 4 5 ay konuştuk yorumlarda tanışmıştık onunla sonra özelden konuşmaya başladık her şey çok güzel gidiyordu hiç bir sorun da yoktu sonra bir anda adamın sevgilisi olduğunu öğrendim tesadüf eseri kızla da üç dört gün konuştuk zaten benle konusurken burada başkasıylada konuşuyormuş bana hep derdi burada tek konuştuğum kişi sensin seni seviyorum vss sonra bu adam bir anda hesabını kapatıp gitti hiç bir açıklama bile yapmadan anlayacağın hem kızla hem benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oymamis o benim burada ilk eklediğim güvendiğim insandı kendimi okadar s@l@k hissettim ki anlatamam ondan sonra da burada hiç kimseyle bir duygusal bağ kurmuyorum hiç kimseyi yorumlardan öteye gecirmiyorum yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum buda bana güzel bir tecrübe oldu oyuzden burada sakin kimseye gönlümü kaptirayim deme güvenme burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama aşk meşk hikaye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
korur evet
Bütün korunma yöntemlerinin azda olsa riski vardır
AA hoş geldin 🤗 şaşırdım
Hoş buldummm gülüm teşekkür ederim 🙏❤️
Nasılsın
Çok teşekkür ederim iyiyim çalışıyorum sen nasılsın napiyorsun günün nasıl geçti
İyiyim evdeyim malum kış günleri
Aynen canım kıs günü insanın hicbirşey yapası gelmiyor insan hayattan kopuyor yaza benzemiyor , Okula mi gidiyorsun canım
Gitmiyorum bitirdim
Aaa hadi gözün aydın hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim
Rica ederim gülüm ne demek 🙋❤️🌺🥰🌹🌷
54 Arslan 54 size ne ifade ediyor nerde biliyor musun
Bilmiyorum canım yok o uzun zamandır da bana niye bir şey ifade etsin onu anlamadım
O hesabını kapatıp gitti diye biliyorum
Sizin yorumlarda çok samimi olduğunuzu biliyorum
Brn onun gibi binlercesiyle samimiyim zaten gülüm. Oda benim sevdiğim normal bir arkadaşımdı sonra kayboldu gitti zaten.
Sen onun sevgilisimiydin yoksa
Keşke gitmeseydi hayır
Eee niye soruyorsun onu ozaman sen benim yorumlarda her samimi olduğum insanları sorarsan vay halimize
Sadece sordum kızmayın
Canımın içi sormanda bir sıkıntı yok ama beni bu şekilde yorumlarda samimiyiydiniz demen yanlış ve imali oluyor çünkü ben az çok görmüşsündür zaten ben yorumlarda herkesle bayan erkek samimi olur yorumlaşıriz o orada kalır yorumlardan öteye gitmez bayanlar dahil aslan sevdiğim bir arkadaşım di burada sonra bilmiyorum irysdan kayboldu kapattı sanırım uzun süredir görmüyorum çünkü buralarda
Onu çok iyi tanıyorum kapattı gitti en son bilgeydi
Sevgili miydi peki
Çünkü özel hayatını fazla bilmiyorum okadar
Dedim ya yorumlarda ne konuşursak okadar tanıyorum
Kısa süreli bişiler olmuştu
Eee madem çok iyi tanıyorsun bukadar neden gittiğini de bilmen gerekir
Yani belli birseyler olmuş yoksa durduk yere niye arayasınız çünkü ben sadece onunla samimi değilim ki herkesle konuşuyorum onlar değilde aslan diye düşünüyor insan
Ee ayrilmismiydiniz oeki neden habersiz çekip gttiki ozaman
Sana başka hesap ta açsa ulaşması lazım
Ayrıldık bana ulaşacağını sanmıyorum kendisinin en son 5 ay önce sesini duymuştum
Onun yeri ayrıdır bende bitse bile
Bak ben sana bir srkadas tavsiyesi vereyim aynı şeyi bende yaşadım burada duygusal bir ilişki 4 5 ay konuştuk yorumlarda tanışmıştık onunla sonra özelden konuşmaya başladık her şey çok güzel gidiyordu hiç bir sorun da yoktu sonra bir anda adamın sevgilisi olduğunu öğrendim tesadüf eseri kızla da üç dört gün konuştuk zaten benle konusurken burada başkasıylada konuşuyormuş bana hep derdi burada tek konuştuğum kişi sensin seni seviyorum vss sonra bu adam bir anda hesabını kapatıp gitti hiç bir açıklama bile yapmadan anlayacağın hem kızla hem benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oymamis o benim burada ilk eklediğim güvendiğim insandı kendimi okadar s@l@k hissettim ki anlatamam ondan sonra da burada hiç kimseyle bir duygusal bağ kurmuyorum hiç kimseyi yorumlardan öteye gecirmiyorum yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum buda bana güzel bir tecrübe oldu oyuzden burada sakin kimseye gönlümü kaptirayim deme güvenme burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama aşk meşk hikaye
Bunu çok acı bir şekilde öğrendim hayatım kabusa döndü
Ben seni çok anlayabiliyorum önce kendilerine aliştırıyorlar canım cicim sonra ortadan kayboluyorlar
Bende çok üzülmüştüm canım ona okadar alusmistim ki elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oldum
Gerçek hayatta bir yıkım yaşadım sene başında
Onun yokluğunu hissediyorsun yorumlarında
Bazen hissediyorum çünkü oda ben için farklıydı işte
Ne diyim bilemedim şimdi umarım geri döner akar bey
Korur tabii ki ama yırtılmamasına da dikkat etmek gerekir. Neticede latex ve zorlanırsa yırtılabilir. İşte o olursa ayva 😂
Riski var yine de. En iyisi geri çekilme sürtünerek boşalma
Ben genelde kullanıyorum kurulu onu da düşünüyorum yani bir yırtık falan bir şey yoksa sorun yok
Prezervatif korur neden korumasın yırtık olmadığı sürece
Garantisi yok guvenip çok sıkınti yaşayn kizlar gördüm
Hatunun içindeyken boşaldım defalarca bir şey olmadı
Evli misin yani korur ama tadı olmaz ki öyle ya :(?
Kullanmadığım için bilmiyorum
Yok korumaz Üstüne bir de streç film sar🤭🤭🤭
Korur ama zevk alınmaz
yüzde yüz korumaz
Yıllardır koruyor 😎
Delik değilse korur
İlişki sırasın da yırtılmadığı sürece korur
Koruyor tecrübeyle sabit
Korur
Hepsi riskli bence
Hayırr
Korur nie korumasın