+1 yılprezervartif almaktan utanıyorsan seks yapma bence...
ben alışveirş merkezinde kasada çalışıyordum haftasonları bir sürü kişi kadın erkek farketmez prezervatif alıyordu hiçte utanmıyorlardı hatta soruyorlardı bu iyi marka mı bilginiz var mıdiye:D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBim'e git orda sakız kutusu gibi LETS marka hahahha
27 Yorumla
Soran+1 yılMarketten hiç alamam. Kuyruk muyruk olur, bakkaldan alamdım markete giremem valla. Bana şimdi bir de bimden çukulata aldırma.
- +1 yıl
Bimdeki dikkat çekmez :D eczaneden al kardeşim o zaman sen de
Soran+1 yılGözüme ıssız kuytu bir bakkal kestirdim. Müşterisi fazla gelmiyor. Ufak bir yer biliyor musun bizim bura bir görürlerse adım prezervatifçiye çıkar. Bakkalda yerini göremedim. Görsem alacamda sormak durumda kalmayayım diyom.
- +1 yıl
Paşam bunda anormal bir durum yok sağlık bu
- +1 yıl
tişikkirler sipermen :D
Soran+1 yılTavsiyen üzerine gittim aldımda çok utandım. 12'li kutu vardı. Kutu mübarek deve gibi bir yerimede sokamadım ama aldım. Şansa tanıdık kasiyerde vardı. Aldık ama nihayetinde...
- +1 yıl
Aldysan sıkıntı yok hacım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kuruyemişçilerde var :D bilader utanılcak ne var git al yani bu gayet normal
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece bakkal olsa alacamda çat biri giri veriyor. Valla her bakkaldan çukulata alala param kalmadı cepte.
+1 yılnerede satıldığını tahmin edemiyorsan zaten seks yapacak kadar büyümemişsindir..
17 Yorumla
Soran+1 yılHer bakkalda aynı yerde olmuyor. Üç bakkal gezdim bugün. Market, Eczane'de benim girip alacağım yerler değil. Ufak bir yer.
- +1 yıl
ulan mahallenin en dedikoducu esnafı bakkaldır.. ne demek eczaneden marketten alamam? bim boşetini ebatına göre kes, sar, bantla o zaman.. te allam.
- +1 yıl
pedlerin yanındadır herhalde.
Soran+1 yılMahallenin bakkalından alacağımı nereden çıkardın.
- +1 yıl
o zaman başka mahallenin eczanesinden al.. bence alay ediyorsn.. sanırım prezervatifleri balon niyetine kullanacaksın..
Soran+1 yılYahu yaşadığım yeri biliyor musun? Şu an ufak bir şehirdeyim. Şehir dışında bir bakkal var oradan almayı denedim onuda beceremedim. Tutucu bir yer, benide tanıyorlar.
Soran+1 yılNe çok yorum yaptın. Parayı vereyim çok biliyorsan sen al.
Cavit manavın yanındaki hakkı bakkal mı o ? Kapıdan girince sol tarafta .
Gir bir zincir markete kasa yanında var hepsinde ha bakkal ha kasiyer al geç01 Yorumla
Soran+1 yılBim'den aldım geldim. trueblood34 sağolsun güzel akıl verdi.
- 01 Yorumla
Soran+1 yılBende gülüyorum kendime. Bugün baya çukulata yedim.
+1 yılaz daha büyü okulu falan bitir o zaman rahat ça alırsın
00 Yorumlasorularını böyle boş konularla israf etme.
00 Yorumlabime git la bim :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar