+1 yılbak benımki 22 cm buyuk boy alıyorum ama kuçuk boyda oluyor sıkıyor biraz sadece 15 felan sa orta boy almalısın çeşitleride var tırtıklı kadına zeck veriyor elmalı felan guzel kokuyor bide kırmızı ya gozel oluyor :D incesi erkege daha fazla zevk veriyor :D bence sen sade be normal boy al 15cm nedir ya :D
012 Yorumla
Soran+1 yılAsıl 22 nedir ya? 15-17 dedim tahmini konuşuyorum yanı emin değilim ama 22 çok büyük. İğrenç.
- +1 yıl
İlk defabiri igrenc diyor :-) sasirttin beni gormeden yorum yapa biliyorsun :-)
Soran+1 yılÇok büyük iyi değil
- +1 yıl
Herkes aynisini soyluyor sadece deneyimli bayanlar haric onlar da sasiriyor ama hoslarina gidiyor :-) kucuk olunca mi iyi oluyor peki
Soran+1 yılBence 17-18 iyi daha büyüğü kötü. Deneyimsiz falan da değilim. Yaşadım ve hiç Sevmedim o kadar büyük çok kötü.
- +1 yıl
Deneyimlisin de niye kotu onu anlamadim simdi :-) acyor felan deme deneyimlindiye ona diyorum dusunsene bir tatlim kocam bembeyaz damarli kalin sola dogru eyik biseyin icine giriyor :-)
Soran+1 yılHer şeyin fazlası kötü. Agzina Alsan sığmaz. Ayrica öyle büyük olan erkekler dünyanın en güzel seuine sahipmiş gibi egoist oluyor ve surekli ilgiyi onda istiyor. Hiç hos değil bu da. Hem ben baya minyonum kasiklarımı patlatmama gerek yok.
- +1 yıl
Bende minyon seviyorujm kendim iri kasli uzun biriyim :-) egoistlikle alakasi yok ben kendimi bir renkte felan gordugumde yok acikcasi agzina hepsini almani istemem sadece ucunu al dondurma gibi lolipop gibi :-) kasiklarinda patlamaz sadece sert ve hizli istemessin acir diye o kadar sonra cok incelemek istersinbu nasil bisey boyle kocaman felan diye
Soran+1 yılHic de incelemek istemedim hatt tekrar istedi diye sogudum. Çok fazla istedi..
- +1 yıl
Eski sevgilim felan olma tekrar istedi felan dedin cekindim bak skmdi ben hic bir de burakmadim en az uc yaptim
Soran+1 yılHayır eski sevgilin olamam :D 3 kişi oldu zaten onlardan da 2siyle sevgiliydim. Bahsettiğim sevgilim değildi.
- +1 yıl
İyimis icim rahatladi igrenc felann deyince :-)
Boyu moyu yok olanıda kalınlıkla alakalı uzunlukla değil hem lastiksi bişey olmadı alır ağzına çeker uzatırsın panpa dert etme
02 Yorumla
Soran+1 yılEE kalınlık için olanları nasıl o zaman ben hangisini almalıyım? Yanı ne kadar kalınsa hangisini almalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Türkiyede zaten 2 boy çeşidi var, standart ve büyük. Büyükte +20 olucağı için herkes standart kullanır.
06 Yorumla
SoranEmin misin?
Soran+1 yılTeşekkürler o zaman :D hiç incelemedigim için bilmiyorum yanı.. Ondan sordum
Soran+1 yılYanı ben gidip kendim almadım hiç.. Ama bunun olmayabilir yanında o yüzden alıp öyle gorusmek istedim.. Çünkü fazla belli etmedim işin o noktaya kadar geleceğini..
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılOrta boy al gitsin. Bir sorun çıkmaz. Bizim millet gider en buyuk boyu alır. Sonrada poşet niyetine kullanır :D
00 Yorumla Mutlu olmak istiyorsan tirtikli, esit olalim dersen ince al.. ama bana sorarsan ikisinide al. Ikinci postada tirtikli takin sende bosalirsin.. kolay gelsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılStandart olur genelde. Daha ayrıntı istersen yazarım gelince. Şimdi çıkmam gerekli.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılTırtıkli al gerisini bamya deyilse karşındakine bırak
03 Yorumla
SoranTırtıklı falan gerek yok öyle şeylere.. İlk kez onunla olacak zaten bilmediğim yok sanar adam..
- +1 yıl
Preza alınca saf mı sanacak işini görecek yoluna bakacak
Soran+1 yılYok o anlamda demedim :D saf olmadığımı zaten biliyor ama her haltı da biliyor desin istemem. Ayrıca işini gorup gidemez. Şimdiye kadar yaşadığım kimse (3 kişi oldu zaten) öyle gidemedi hep daha fazlasını istedi. Zaten ya sevgilim yokken oldu ya da o kişi sevgilimdi. Bununla da birbirimizi seviyoruz ama ben artık sevgili yapmıyorum.. Hesap verme sorumluluğunu almam evlenene kadar.
+1 yılYa normal al zateb penisin seklini kapliyo sen hayordir:)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa cikip içimde kalırsa? Ya da küçük gelip yırtılırsa :D yanı doğru olanı almak önemli :D
- +1 yıl
Ya biraksana o alsin :) hem et ete deysin zevk alamazsin bak :)
Soran+1 yılHaa adamın geçmişini nereden bileyim ya hastalık bulasirsa? Yok yok et ete değmek zorunda değil hem prezervatif erken boşalmayı da önler iyi yanı
- +1 yıl
Prwzervatif erkn bosalmayi onlemiyi sadece spermi onluyo hos geciktricili var sen tirtikli al darmi da senin seftali
+1 yılBoyutları var kokulusu incesi tırtıklı sı
04 Yorumla
Soran+1 yılKokulular midemi bulandiriyor. Çıkarttktan sonra üzerinde kokusu kalıyor. Tadı iğrenç oluyor
- +1 yıl
Ben okey teni alıyorum incecik süper
Soran+1 yılBen de ondan almayı dusunuyorum
- +1 yıl
Boyutu standart ve extra var extra çok büyük için ama zaten uzuyor penis şeklini alıyor tırtıklı sen çok zevk alıtsın onuda dene
Erkek arkadaşınıda götür denesin bir kabinde
11 Yorumla
Soran-.- guldurmedi
duruşuna, tutuşuna ve vuruşuna göre
00 Yorumlaince al içinde gerçek bişe olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle alcam zaten. Diğerleri arada başka bisey varmış gibi hissettiriyor
Soran+1 yılDaha gorusmedik. Var daha..
Soran+1 yılYuh ya. Senden banane arkadaşım sevdiğim adam dururken sen de kimsin? Abazalikta level atlamayin
Soran+1 yılSorunlu musun sen ya? Defol git
Soran+1 yılAbaza
+1 yılKPSS puanına göre alınır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer boydan al işte :D
02 Yorumla
SoranYok artık sonra ona uygun penis mi ariycam?
Cevap sahibi+1 yılolur araya bilirsin
+1 yılSoruyu soran arkadaş peynır reyonlarındakı gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
- +1 yıl
hayır yanı yanlış yoldasın duzel dıyorum
Soran+1 yılKime gore yanlış? Ben bir yanlislik gormuyorum sevdiğim adamla yaşıyorum önüme gelenle değil. Sana gore yanlışsa sen yasamazsın beklersin evlenene kadar beni eleştirme hakkı nereden geliyor?
- +1 yıl
yanlış sana göre veya bana göre değildir s* s* konusma
O alsın sen neden aluyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılOna suprz yapmak istiyorum ve onda olduğunu sanmıyorum. Uzun zamandır kimse olmadığını biliyorum. Yanı bir cinsel hayatı yokken neden olsun?
Boyutu yoktur standarttır
06 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Soran+1 yılMarkete girip alcam neden utanayim ki? Marketteki insanları kariyeri vs bidaha nerede gorcem sanki?/
Soran+1 yılBen senin bildiğin kızlardan değilim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılstandart oluyor çoğu, sıkıntı yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılal birini sorun olmaz
02 Yorumla
SoranNasıl sorun olmaz ya küçük gelir yırtılır da ya da büyük gelip çıkarsa?
- +1 yıl
öyle olmaz zaten lastik gibi sarar dert etme
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbilmem pek kullanmadım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben hiç almadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi aynı zaten
00 Yorumla
+1 yılAl gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne