Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..
islam dini eşcinselliğe izin vermez ama sen dünyaya böyle gelmişsin senin imtihanında bu eğer bunu fiilen yaşamamayı becerebilirsen sabır gösterebilirsen sınavı geçersin ha eşcinsel olan dinden çıkar mı onu bilmiyorum çünkü günahlar haramlar ayrıdır dinden çıkmak konusu ayrıdır elinden geldiği kadar inancını yaşamaktan vazgeçme
Neden olmasın. Gay olmanın dindar olmakla alakası yok bence. Yani dindar olduğunu söyleyen ama hetero bir erkek sanki yok mu piyasada? Ohooo sorsan tonlarca var onlardan. Yolda yürüyeni gözleriyle mikiyolar ama dindarım. Neden gay dindar olmasın? Dinini seven insanın cinsel seçimi önemsiz bence.
Hem dindar hem de gay nasıl oluyorsun. İlişki yaşamıyormusun, duygularına hakim olmaya mı çalışıyorsun.
Cevap
10Cevap
Kendini nasıl kontrol edebiliyorsun. Yani dindarsan cinsellikten uzak durman gerek? Günah falan vs
Öncelikle goygoya vurmadan insan gibi sorduğun için teşekkür ederim. Evet zor oluyor ama çokta uzak durmuyorum. Livata her iki cinsdede lanetleniyor yani livata yapmadan yaşıyorum cinselliğimi hem namaz da kıldığımdan ötürü huşu duygusu cinselliğin beni tam anlamıyla ele geçirmesinden koruyor. Ama gerçekten zorlandığım zamanlar oluyor
Peki kardeşim dindarsın ve karşı cinse ilgi duyuyosun sencede çelişkili değilmi namaz kılman çok güzel bişey ama kıldığın namaz seni kötülüklerden alıkoymuyosa sorun var demektir ve dua et kardeşim normale dönmek için dua et Allah seni kurtarsın
Çok yanlış bir fikir bence. Ben gay falan değilim oldukça normal bir şekilde kadınlardan hoşlanıyorum. Evli değilim ama cinsel ilişkim oldu kadınlarla. Camiye de arada gidip namaz kıldığım oldu. Sitedeki erkeklerin yarısından fazlası aynı şeyi söylüyor. Herkesin ilişkisi oluyo herkes günah işliyor ama namaz kılanların da sayısı oldukça fazla. Peki gaylere haramda heterolara mı helal bu durum acaba? Yani bişey söylerken düşünerek söylenmesi gerek bence.
Din, insan fıtratına terstir.. Bunu sen de hissediyor olmalısın. İşin zor senin.
One l*n Dindar Gay nedir. Ateist İmam gibi.
:)) aha iyimiş. Neden bukadar tuhaf ve yabancı geliyor bu iki şey anlamıyorum. Benide yaratan Allah böyle yaratmış. İlk insanlık zamanında ilk önce adem babamız yaratıldı ve Allah sonradan adem babamız için havva anamızı yarattı. Adem babamız havva anamızı görünce heyecanlandı ve onu çok sevdi. Allah adem babamızın içine kadınlara yönelik bir ilgi koydu. Ama bende gözümü açtım ve erkeklere ilgi duymaya başladım beni heyecanlandıran onlar oluyordu. Benim bir suçum yok yani..
l*n mevzu o değil. İbneysen ibnesin o senin kararın, hayatın, arzuların vücudun tercihin. Ona kimse karışamaz. Ama dindar gayım diyince köçeği kucağında oynatan arap abiler geldi aklıma ahahah. bakire kızın o* olması gibi birşey l*n bu
Len senin erkeklik yok olmuş sen bana insanlıktan bahsediyorsun.
Kadin gibi davranan erkek. erkek gibi davranan kadina lanet edilmistir cahil cahil konusmayin
Nasıl oluyor hem dindar, hem gay?
Neden bukadar tuhaf ve yabancı geliyor bu iki şey anlamıyorum. Benide yaratan Allah böyle yaratmış. İlk insanlık zamanında ilk önce adem babamız yaratıldı ve Allah sonradan adem babamız için havva anamızı yarattı. Adem babamız havva anamızı görünce heyecanlandı ve onu çok sevdi. Allah adem babamızın içine kadınlara yönelik bir ilgi koydu. Ama bende gözümü açtım ve erkeklere ilgi duymaya başladım beni heyecanlandıran onlar oluyordu. Benim bir suçum
Dindar bir gay olmaz.
Dindar olan gay olmaz.
Ulan inandigin dinin gay için ne diyor?
Bunu bilmiyor musun da dindarim diyorsun?
dindar gay ne ya ahahhaahha
Kur'an da sana lanetler yağıyor haberin var mı
Sevgili misscehalet kur'an da livata yapan ve lut kavmine lanet ediliyor. Biraz mantıklı düşünelimmi zor olmaz sa bak mesela sen doğdun ve belli bir yaşa geldiğinde karşı cinsten etkileşim duydun sinyaller aldın bunda senin bir suçun var mı? Yok dimi bende doğdum ve kendi cinsimden elektrik aldım ben seçmedim bunu peki beni böyle yaratan Allahu Teala bana neden lanet etsin?
sen kadınlar dururken erkeklere bakıyosun
psikolojin bozuk tedavi ol
Gayim diyorsun Allahtan korkmuyormusun lut kavmini bilmiyormusun
Tamam şöyle düşünelim sen ben heteroseksüellik erkeklerden hoşlanıyorm dediğinde Allahtan korkuyormusun? Lut kavmi eşcinsel olduğu için helâk olmadi. Onlar üstünlüğünü kibrini göstermek icin eşcinsel duygulara sahip olmadığı halde kadınlara ve erkeklere yollarını kesip tecavuz ettiler hatta Allahın erkek suretiyle gönderdiği meleklere bile tacizde bulundular. Allah kulunu böyle yaratipta helak etmez. Gelelim işin günah boyutuna livata ( arkadan iliski;) kadınlar ve erkekler e haramdır helalin olsa bile. Bunun zina gunahindan başka günahı yoktur.
Dindar bir geyik nasıl oluyor Looo
Gaylar direk cennetlikmiş diyolar?
Ya bir miktir git
eheheheh gomik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar