Bizi pek bilmezsiniz. Aranızda belki kim olduğumuzu, ne yaptığımızı, nasıl olduğumuzu merak edenleriniz olacaktır. Aklınıza gelebilecek her türlü soruyu çekinmeden sorabilirsiniz. Bu sebeple ben sizlere buradan, subjektif cevaplar vereceğim. Yanlış cevap verirsem diğer gay arkadaşlar düzeltebilirler. Hadi bakalım :)
1. Aktif sevgililerinizin biseksüel olma ihtimalinden korkuyor musunuz? 2. Bir gay arkadaşım sevgilisini aldatıp duruyordu bununda gayler arasında yaygın olduğunu söyledi fazla sadakat yok falan dedi bunun nedeni ne (tabi doğruysa) 3. Anal seksin sağlık açısından zararları acısı vs çok konuşuluyor kadınlar bu kadar karşıyken aynı sağlık sorunlarıyla karılaşmaktan korkmuyor musunuz veya bu sağlık sorunları için ne önlemler alıyorsunuz?
Merhaba :) 1- Hayır. 2- Çoğunluk öyle maalesef. Ben de bu konuda çok kırgınım onlara. O ne bacım gibi, erkek erkek dolaşıyorsunuz. Birini bulun, sadık kalın, adamakıllı yaşayın. Ben öyle davranan gaylere bacım diyorum kısaca. 3- Prezervatif var :) Korunuyoruz tabii ki. seksten daha çok aşka ve sadakete önem veriyorum ben.
Ben hiç yapmadığım için bilmiyorum ama sana bildiğim birkaç şey söyleyeyim. Kadınlar da sevişirken, vajinal sekste bile gaz çıkması oluyor. Bu gaz çıkması olayı, tamamen partnerine ve ilişkiden önce partnerinin kurufasulye yememiş olmasıyla ilişkili bir durum.
Ben hiç anal seks yapmadım. Bu sebeple böyle bir durum karşısında ne tepki verdiğimi hatırlamıyorum. Bu soruna cevap olarak, deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olabilirler. Ama üzgünüm, sana bu konuda yardımcı olamayacağım.
Bilmiyorum ki? Küçüklükten beri hep erkekler hoşuma gitmişti. Kadınlardan hoşlanmadım hiçbir zaman. İçimden gelmiyor. Kadınlara aşık olmayı/hoşlanmayı çok denedim ama olmadı. Özetle, kadında aşkı bulamadım. Ama erkekte buldum :) İlginç
En İyi Cevaplar