Güncellemeler
+1 yıl
Ben gay değilim arkadaşlar sadece aklımda küçük bir planım var. Gay olanlar ilişkilerini saklammak zorunda değiller mi? Benimde rahat olmak için görünmez bir perdeye ihtiyacım var. Karşılıklı çıkar ilişkisi. Ciddi mevzular konuşacak durumu olanlar için sordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten maddi durumu iyi olan biri yazabilir mi? Evliliğe hazır biri? Ailesini numaradan da olsa karşısına alabilecek biri? Cevap vermediklerim için üzgünüm bu kırılmamanız için😓😓😓
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ne gibi çıkar ilişkisi olduğunu az çok anlıyorum dmye yaz ben yardımcı olurum sana
ama yaşın 18 ise dmye hiç gelme
Yaşın cidden bu doğru mu?
yaşım doğru da benimle olmaz o iş ama sana yardımcı olurum
Ne gibi yardım? Her yardım ederim diyen kişiye güvenemem. Ben bu soruda ciddiyim.
keyfin bilir gay veya biseksüel birini arıyorsun evlenmek için kendin de muhtemelen biseksüelsin lez olsan sadece gay ararsın kendini kamufle etmek için başka erkekle evlenmemek için hatta canın sıkıldığında ayrılmak için evlenmek istiyorsun
Yanlış ne lezim ne bisexsüel sadece hayatta yapmak istediğim birtakım şeyler var ve tüm toplum tarafından kabul gören bir bahane arkasına sığınmam lazım.
Bu da evlilik oluyor. Sadece okuyarak yurt dışına çıkmam izin gerektiren bir şey ve bunun kabul edileceğini sanmıyorum ama evli olursam buna kimse karışamaz!
eee niye normal erkek değil de bisex veya gay bisex erkekle cinsellik yaşamazsan bir süre sonra iş sert'e biner neden evlendin olur gay de eğer aktif ise yine aynısı olur eğer cinsellik olmayacaksa pasif gay bul başın ağrımasın tabi ki kadınsı değil erkeksi olsun
Bunların bir de dereceleri mi var anlamadım? Ayrıca gay adam veya bisexsüel adam fark etmez bunlar benden bir şey ister mi? Cinsellik falan ben sadece kağıt üzerinde olsun birbirimize karşı yükümlülüklerimiz olmasın diye dedim yoksa normal bir erkekle evlenirdim.
dereceleri çok tabi bir de düz olup ama straponla becerilmek hatra bunu yapacak bayanla evlenmek isteyenler var boşuna sana dmye gel demiyorum
Gözümü korkuttun ya! Ben onların diğer erkeklerden daha yumuşak olduğunu düşünüyordum. Hormonlardan dolayı daha yumuşak huylu daha anlayışlı
burada pasif gaylerin hepsini aynı kategoriye sokup hüçbirinin kadınlarla bereber olamayacağını hatta aletinin kalkmayacağını düşünür halbuki birçok pasif gay kadınla olabilir :)
Peki sen değilsen neden bu kadar çok ilgileniyorsun bu işle? Evlilik falan çok ciddi ilişkiler, bunu hiç tuhafsamadığın gibi...
ilk başta ilgilendim çıkarım olur diye ikinciye ilgilendim birini öneririm diye üçüncüye ilgilendim niyetini öğrenmek için dördüncüye ilgilendim seni aydınlatmak için şimdi bunun arkasından başka soru sorarsan dönüp ilgilenmem :)
Çıkarın ne? Cevap vermiyeceğini bilsemde bunu bilmek zorundayım aksi takdirde güvenmem.
bana güvenme çünkü senin için bişey yapmayacağım dmye gelmedikçe çıkarım da kalmadı
Kız arkadaşım ailesinden gizliyor. Arkadaşa çevresinde de çok bilen yok. Beni yakın arkadaşı olarak biliyor çoğunluk.
kız arkadaşın mı gey
Evet, haliyle ben de gayim yani.
Biseksüelim ve evliyim eşimle inanılmaz derecede uyumlu ve mutluyuz
Bisexim ben ama bayanım😀
herkesten de saklıyorum
Biseksüel olup saklamana gerek yok aslında toplum pek önemsemiyor bunu fakat erkek olup gay olunca yoğun bi baskı oluyor hissediyorum bunu
Bisexim bende gizliyorum
Evet aslında aradığım kişinin bisex olması daha iyi olur gibi. Şimdi sana sorucağım bir kaç soru olucak ama önce şunu söylemeliyim. Kağıt üzerinde bir evlilik yapmayı düşünür müsün?
Aynı soruyu lezbyn içinde sormalısın
Gay aslında hem kadın hem de erkek eşcinselleri kapsıyor. Türkçeye niye sadece erkek eşcinsel olarak geçmiş bilmiyorum.
@lizaben sana katılıyorum😊
@lizaben bunu bilmiyordum açıkçası. Peki siz gay misiniz 🤔
Evet saklıyorum çevremde de gizli bir bireyim
lezbiyenim olur mu :)
lez olmuyormuş :p
Ben varim canim buyur pasifim gizliyim canim
Seni dinlerim istersen konuşabiliriz
Buyur konuşalım seni dinliyorum açık olursan sevinirim
İstanbuldaysan konuşalım
Biseksuelim ve gizliyim aynı şekilde
Şu uzun bir konuşma yaptığım gizli üyeye attığım mesajlara bakar mısın?
Evet gördüm ulaş istersen...
Şartlar belli, yorumları okuduysan yorum yazanları da görmüşsündür öyle hemen biseksüelim dediler diye kabul etmedim. Mesela yaşın doğru mu?
Evet istemezsen engel atarsın sonra biter yani
Maddi durumun nasıl? Bu sadecenolurda boşanmaya karar verirsen diye geçerli olucak. Masrafları karşılayabilecek misin? Kimsenin hakkına girmek değil niyetim. Mesela benimle yurt dışına gelmeyi düşünür müsün? Böyle şeyler işte
Sen gay msin peki
ben varım gay birey
mutlaka vardır ya..
Biseksüelim gizliyim
Ailenin haberi vaar mı? Ya da evli misin?
Hayır değilim ailemin asla haberi yok
Şimdi beni iyi dinle. Niyetim sadece biraz daha rahat olmak. Ne biseksüelim ne de lez. İstediğim ise kağıt üzerinde bir evlilik. Senin de benimde ailem ve çevremiz normal çift olduğumuzu düşünecek. İkimizin arasında olan her şey aramızda kalır.
bu benim için çok önemli bir konu. Ben üni okumak, şehir şehir, ilçe ilçe gezmek, yurt dışında üni okuyabilmek istiyorum yani rahat bir hayat yaşamak istiyorum. Bunun içinde o kişiyle kağıt üzerinde evlenmeye niyetim var. Düğün müğün, altın maltın peşinde değilim. Şahsen mütavazi bir aileye sahibim.
Ben bana bakmasını da istemiyorum o kişiden. Ailesine açıklayamadığı sırrı aramızda sır olarak kalacak biri. Ama yinede durumu kötü biriyle olmaz çünkü biz istemezsek bile ailelerin ve çevrenin birtakım istekleri olucak ve işin sonunun nereye gideceğini bilmediğimiz bir ilişkide zaten durumu kötü olan birinin kendine eziyet etmesini ve birtakım borçlara girmesini istemem.
Sadece 'sanane be benim kocam karışmıyor bana' diyebileceğim biri olsun arkamda, beni maddi olarak değil manevi olarak desteklesin istiyorum. Ayrıca bisexsüel olması benimde ara ara ihtiyaçlarımı karşılayabilmesi için. Yoksa gayda olabilirdi. Son kez söylüyorum maddi olarak zor durumdaysan bunu düşünme.
Maddi durumum pek iyi değil tek temennim sevmek sevilmek :(
Sevileceğinden şüphem yok! Ama benimde hayallerim var üzgünüm. Ne olduğunu baştan söylüyorum ki bir birimizi kırmış olmayalım😕
Evlilikse zaten hemen evlenemem işin gerçeği
Benim anladığım sen formaliteden evli kalayım ama o kişi de mantıklı olsun saygı duyalım ama eşler arasında olan bazı şeyleri de yaşayalım diyosun galiba?
Teşekkür ederim umarım hem dostluk hem de sevgililik açısından sevilen biri olurum
Evet istesiğim şeyler bunlar gerçekten. Normalde maddiyat umrumda değil ama bu tarz bir işin içine girince herşeyi iyi planlamak gerekir. Ayrıca beni gerçekten çok iyi anladın hem zeki hem çok tatlısın sevileceğine dair bir toz zerresi kadar bile şüphem kalmadı. Keşke seninle olabilseydi yaşın diğerlerine göre daha iyi. Ayrıca zeki erkeklerden hoşlanırım😅😂😂😊
Teşekkür ederim😊
Dilersen tanışalım aramız daha iyi olsun 🙈
Ama birbirimizden beklentimiz olmayacak flört gibi. Kabul ediyorsan hesabının gizliliğini kaldır hesabına mesaj atıcam.
Yo bi beklentim yok emin olabilirsin
Sorunu beğendim ama onlinesan açiyim
Gördüğünde yazar mısın acaba
Bari kanka olsaydık be aşko :(
Ya geçen beğeni attım dedin ya senin adını herşeyini gördüm ama sayfan açılmıyordu. Ben dokundukça beni bu sayfaya atıyordu. Arama çubuğunda aratmayı denedim adın çıkmıyordu.
Neyse daha sonra söyliyim dedim ama sayfanı burada açık etmeni istemedim bu yüzden vazgeçtim
Kızma lütfen😕😇
Ama aklıma bir şey geldi bekle yeni fark ettim
Hey o sen miydin takip attım geri dönüş olmadı
Yazamıyorum sana
Var evet
Ben gayim.
Niye olsunki
Evet ama gizlisin
Sana aslında bana ulaş demeknistwdim dinlemedin
Sen gay msin peki
Tamam konuşalım