Lgbt örgütünü desteklemiyorum inancım gereği Onun dışında her türlü merak ettikleriniz sorabilirsiniz.
Ben bir gay'im soru sormak ister misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ee hem gaysın hem günah diyorsun ne yapacaksin peki?
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gay olmak günah değil ki? Hetoero olmak da günah değil Ama ne günah elbette cinsel ilişki Gay olmak günah olsaydı tanrıya inanmazdım çünkü tanrı insanın psikolojini bilmiyor demektir. Kadınlardan hoşlanmak için kendimi zorluyorum olmuyorum keşke seçim olsa da kadınları secebilsem
Tercih olsaydı kesinlikle hetero olmak isterdim Doğuştan da değil bu çoğu gay böyle iddia etse de değil. Bu bebeklikte oluşan bir durum kişinin elinde değil.
Şu an cevremdekilerin hepsi erkek Kız yok etrafımda hiç Kendi memleketimde kız arkadaşlarım da vardı ama şimdi Edirne'de öğrenciyim ve hiç kız kankam yok be:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ee hem gaysın hem günah diyorsun ne yapacaksin peki?
Gay olmak günah değil ki?
Hetoero olmak da günah değil
Ama ne günah elbette cinsel ilişki
Gay olmak günah olsaydı tanrıya inanmazdım çünkü tanrı insanın psikolojini bilmiyor demektir. Kadınlardan hoşlanmak için kendimi zorluyorum olmuyorum keşke seçim olsa da kadınları secebilsem
Şimdi dostum kendi hemcinsleriyle iliskiye girenleri dinimiz lanetliyor. ee sen evlenemeyeceksinde çünkü kadınla bir iliskin olamayacak
Evlenmeyecem
Zaten terapi alıyorum kurtulmak için
İnşallah kurtulursun bunun psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. hormonla alakali bir durum yok. ama yaparsan birdaha çıkman zor olur ona gore
Evet haklısınız
Bende yarı gay yarı aseksuelim sormak istedikleriniz
Yarı gay yarı aseksuel nasıl oluyor
İnancın gereği kadın erkek ilişkiye dön lütfen. Kullanmayın kimseyi, kimseye de kullandırtmayın kendinizi
Kadınlar zerre ilgimi cekmiyor
Bunun dışında zaten inancım gereği ilişkiye girmedim
Basur ol aktan kormmuyor musun
Cinsel ilişkiye hiç girmedim girmekten de Allah'a sığınıyorum
Ne sorabilirim ki sana soracağım soru yok
Taamam o zaman:)
tattığın penislerin en lezzetlisi nasıldı
Cinsel ilişkiye hiç girmedim dostum ben
Girmis olsaydım
Genç yakışıklı erkekleri konu begenirdim herhalde
Erkeklerinkini*
bi tanecik emip denesene ya gırtlağına kadar alırsın dölleri de yutarsın afiyetle bence :)
Sen de tutarsın bence benimkini☺️
Doğuştan mı geliyor tercih mi
Tercih olsaydı kesinlikle hetero olmak isterdim
Doğuştan da değil bu çoğu gay böyle iddia etse de değil.
Bu bebeklikte oluşan bir durum kişinin elinde değil.
Örgüt kslskdkskd
Örgüt evet
Çevrede çok kiz var mı seninde
Şu an cevremdekilerin hepsi erkek
Kız yok etrafımda hiç
Kendi memleketimde kız arkadaşlarım da vardı ama şimdi Edirne'de öğrenciyim ve hiç kız kankam yok be:)
Anladım genelde gaylerin yanında çok olur da ondan sordum
Yok lan