Eşcinsel ve Dindar olmak?

Ben dindar biriyim hep de öyleydim ama ayni zamanda elimde olmayarak kadinlardan hoslaniyorum. Biliyorum bu gunah degil ama cinsellik gunah. Ben zaten onun ruhunu seviyorum cinsellik olmasa da olur. Her zaman yanimda olsun sarilarak uyuyalim o huzur bana yeter ama lezbiyen kizlar da cinsellik istiyor. Ne yapicagimi sasirdim iki arada bir derede kaldim. Escinsel tedavi merkezleri sadece cinsellikten igrendiriyorlar hemcinsimize asik olmamizi engelleyemiyorlar. E tabi kalp bu. Ben sadece mutlu bir yuvam olsun istiyorum sevdigim kizla ayni evde yasamak istiyorum. Ama sanirim bu hic olmayacak. Ben kapaliyim kimse escinsel oldugumu anlamaz benim gibi insanlarla karsilasamam yani, karsilassam da bana çaktırmazlar. Erkeklere de asik oldugum oldu. Ruhun cinsiyeti yoktur beni alsalar erkek bedenine koysalar ben yine ayni kisi olurum bu yuzden goruntu farketmiyor ama cinsellikten igreniyorum evlenip bir erkegin hayatini mahvetmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kuranda 3 cesit escinsel vardir diyor. 3. Ceside lanet edilmis ve lut kavmine benzetilmis. 3. Cesit de cinsel iliskiye girenler. 1. Tur uzaktan sevenler 2. Tur sarilanlar vs Yani safca sevmek gunah degil. Dogustan geliyor dogustan gelmese gunah olurdu cunku Allah kendi boyle yaratip suclayacak degil ve ben 11 yasimdan beri boyleyim o zamanlar escinselligin ne oldugundan bile haberim yoktu. Dunya islam orgutu de escinsel olmak caizdir, cinsellik gunahtir diyor. Din hocalari da buna paralel.
Güncellemeler
+1 yıl
Dinde hissettiklerimizi eyleme dökmedikce gunahlarimiz yazilmaz bu sadece escinsellik icin degil her konuda gecerli. Mesela hirsizlik yapmayi dusundun ama yapmadin vazgectin, gunahin yazilmiyor. Dolayisiyla biz hemcinsimize asik olunca da yazilmiyor ki zaten bu elde olan bisey degil ben gidip aaa şu kiza asik oluyum bari diyip asik olmuyorum. Ben de istemezdim asik olmak, aci cekmek, dislanmak. Cinsellik bir tercihtir yatip yatmamak bizim elimizde. Bu bir sinav ve cinsellik gunah
Eşcinsel ve Dindar olmak?