Dindar ve eşcinsel olamaz mıyım?

Zaman zaman kendimi boşlukta hissettikçe benim gibi olanları görmek adına buralardaki soruları cevapları okurum. Buraya gelen yorumları okurken ciddi şekilde nefret duydum. Ne kadar da her şeyi bildiğini sanan kendini bilmezlerle dolu bir yerde yaşıyoruz böyle. Ben de oldukça dindar ve eşcinsel biriyim. Dindarlığımı kimseye kanıtlayacak değilim ya da açıklamaya gerek duymam ama eleştirecekler için birkaç şeyden bahsetmemde fayda var. Çok şükür yaratıcının, dünya sınavının ve diğer alemin farkındayım. Elimden geldiğince de Allaha bağlı olarak yaşamaya çalışıyorum. Namazlarımı oruçlarımı vs ibadetlerimi de istikrarlı olarak sürdürmekteyim. Ne kadar zor olsa da cinsel olarak isteklerimi sınırlıyorum, sevgilim vs de olmadı hiç. Her şey zaten fazlasıyla zorken bir de sizin yaftamalarınızla uğraşıyoruz. Siz istediğiniz gibi sevgilinizle kol kola gezebilirken hatta ailenizle bile tanıştırabilirken bir de üstüne çevrenizden taktir görürken, biz yani en azından kendim için sevdiğim veya hoşlandığım bir erkeğin yüzüne bakarken, tokalaşırken bile çekiniyorum. Ve sözde siz mükemmel müslümanken biz eşcinsel olduğumuz için saçma veya tuhaf karşılanıyoruz. Dediğim gibi hayat zaten bizim için oldukça zorken bir de sizin bu saçma sapan hareketlerinizden midem bulanıyor artık. Ayrıca sizin gibi sözde müslümanlar yüzünden gerçekten iyi kalpli, kötü işlerle uğraşmayan eşcinsel kardeşlerimi de islamdan uzaklaştırıyorsunuz. Burada eşcinsel ilişkiyi meşrulaştırmıyorum. Kuran da bahsedilen cinsel ilişkilerin, livatanın, lut kavminin farkındayım. Her eşcinsel bu ilişkiyi yaşamak için yanıp tutuşmuyor. Kendine engel olabilen insanlar da, bunun bir sınav olduğunun farkında olan insanlar da var. Ayrıca sizlerin de bunu yapan insanlar kadar masum olduğunuzu sanmıyorum. Bunu yapan insanlar ahirette ona göre hesaba çekilir. Bu sizi ilgilendirmez. Herkes gibi biz de duygusal veya cinsel ilişkiler bağlamında bir şeylere ihtiyaç duyuyoruz. Dediğim gibi elimizden geldiğince yasaklar doğrultusunda sınırlamaya çalışıyoruz. Ama hani biz de insanız ya zorlanıyoruz. Tabii sizin gibi evlenince nikah olunca her şey çözülmüyor. Biz ömrümüz boyunca bunu sınırlamakla yükümlüyüz. Her şey zaten zor bir de sizin o berbat zihniyetinizle hayatı da, içinde bulunduğumuz sınavı da çekilmez hale getiriyorsunuz. Çoğu kardeşimi de bizzat sizler intihara sürüklüyorsunuz. Bu yüzden ayağınızı denk alın, her sözünüzü dikkatli seçin. Yoksa ahirette Allahın huzuruna çıktığınızda bir sürü insanın canını yaktığınızı, intihara sürüklediğinizi farkettiğinizde çok geç olacak.
Dindar ve eşcinsel olamaz mıyım?