Galiba gayim, ama eşcinsel olmak istemiyorum?

Öncelikle selam hepinize ege ben, ya ben kendi mi bildim bileli erkeklerde hoşlanıyorum. Mesela çocukken çizgi film izlerdim ve orda erkek karakterlere aşık olurdum. Böyle hep mesela babamla yürürken babam sürekli döner döner kadınlara bakardi bu bana hep tuhaf geldi hâlâ da öyle, bense hep erkeklere bakıyorum.

Çocukken bu durumun herkeste olduğunu sanırdım ancak ergenliğe felan girmeye başladığımda insternnetten kaslı erkek fotoğraflarına bakmaya başladım. Sonra da gay p*rnolari vesayre. Ergenliğe girdiğimde rüyamda bile hiç kadın gormedim, rüyamda erkeklerle ilişki yaşadım.

Sürekli bu durumu düzeltmeye çalışyorum gay olmak istemiyorum. O yüzden tepkimi merak edip geçen hetero p*rnosu açtım ama çıplak kadına baktıkça bildiğiniz midem bulandı, gözüm sürekli adama kaydı.

Gay olmak istemiyorum. Homofobik değilim. Bende bir ailem olsun, çocuklarım olsun istiorum. Ama ne yaparsam yapıyım kadınlar dikkatimi çekmiyor.

Bu durumda olanlar var mi? Veya fikri olanlar. Yardım ederseniz sevinirim ♡
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşcinsel olupda ailesine acılan felan da var mi? Ne tepki aldınız. Ben artık kendim bas etmekten yoruldum bu durumla. Belki ailem yardım eder ama ne tepki verirler bilmiyorum
Galiba gayim, ama eşcinsel olmak istemiyorum?