Ya ben eşcinsel değilim ama...

Ya ben eşcinsel değilim erkeklerden hoşlanıyorum ama erkeklerde kızlarda cinsel anlamda hiç ilgimi çekmiyorlar daha önce p*rno izledim ama en ufak bir heyecanlanma belirtisi olmadı bence kiçim bile kıpırdanmadı.Sevgilim bana penisini göstermişti ama ondanda hiç etkilenmedim.

Normal p*rnolardan felan nefret ediyorum ama eşcinsel özelliklede gay p*rnolarına bayılıyorum öyle böyle değil çok seviyorum çok tatlı çok sevimli geliyor.Kılsız kılsız erkekler birbirlerini öperken felaket tahrik oluyorum ama auynı şeyi kız ve erkek yaptında olmuyorum ya da kız ve kız.

Nasıl bir durum bu ya?Normal miyim ben?Hayır böyle şeyin hoşuma gitmemesi lazım kızm sonuçta bir kız neden eşcinsel erkeklerin sevişmesinedene keyif duyar?Sınıftaki erkekleri birbiriyle öpüştürmeye çalışmıştım az kalsın döveceklerdi son dakika kurtuldum ellerinden ya ben neden böyleyim ya cidden çok anormal olduğumu düşünüyorum erkek felan mı olmam lazımdı acaba?Ya normal seks gerçektne hiç ilgimi çekmiyor ya hemde hiç yani .Ben masturbasyon yapmayıda sevmem zaten...Ne yapıcam ben ya çevremdekilerde beni garip buluyor..Nedir benim durumum?
Ya ben eşcinsel değilim ama...
Cevapla