AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Önce çocuğu aldır! sonra bir psikoloğa git
İnanmayın artık erkeklere yeter
Salaklimizdan :(
İyi halt ettin çocuk canlandımı
yahu neden kanarsiniz sunlara
söyle hamile oldugunu yaşın kaç?
Herşeyin bir çözümü vardır
yaaaa burdan ana yardım edemez kimse
Allah yardimci olsn ama herseyi bir çözümü var
Gel ben Sahıb çıkım sna
cocuga soel bunu bıze degıl
trolsündür yazmaya gerek duymuyorum :)
Yemin ederim ki Troll degilim :( beni anlamiyorsunuz cok zor durumdayim bir salaklik yapdim
ben seni anlıyorum ama bu saate bu tür prim yapmaya çalışanlardansınız diye zaman harcamak istemedim... gelelim olaya
Hatasız kul olmaz diyerekten başlıyorum son pişmanlık fayda etmiyor ah keşkeleri düşünecegimiz yerine aklımızı kendimizi toplama vakti bunu aklından çıkarma ilk önce kendine gel biraz sakin ol ve bazı düşüncemelerini atıp bir kenara ilerimize bakmak gerekli ve bundan sonraki her attıgımız adıma dikkat etmek gerekli... ilk önce ilk işin çocugu aldıracaksın dini boyutları silip at kafandan lütfen sonra kendine bir düzen kurup yaşamaya bakacaksın elimden geldigince destekte olurum olmayada çalısırım bundan emin ol..
Zor durumdayim
yardım için ulaşabilirsin.
Tebrıkler harıka bır yorum ılk yorum kötu olsada ben buyuk yazıyı tebrık ederım 👏🏼
@Nightbabe
genelde trol oluyolar o yüzden emek sarfetmeye deymez diye kısa geçmek en maklü ama gerçekten bir durumsa sonuçta insanız düşene bir tekme atmak yerine el uzatmak en güzeli değilmi?
Yardim ederiz tabi
Nasil olucak
Geçmiş olsun
Kac aylik
aldirmayi düşünüyorum :(
bir zahmet. Aldir kimseyede soyleme 18 yas ustuysen tek basina git degilsende birilerinden yardim iste sknti ckmasin
19 yasimdayim
Tek basina git. Baskasinin ogrenmesi basini derde sokabilir sonralardan
Tek balına gıdemez rısklı en yakın guvenebılecegın bırı ıle vakıt kaybetmeden gıt hatta bugun git.
@Nightbabe aynen
Beter ol
Demiyin öyle :(
Zor bir durum be
aldır
yakınsan evlenelim
yaşın kaç senin
Yav he he
Yapacak bişey yok
Aldir
Cahiller sevişmesin
savcılıga gıt
Ölmelisin
şikayetçi ol
git kekik çayı iç aptal seni.
Demeyin öyle :(
ah be kızım inanmayın şu erkeklere inanmayınnnn noldu şimdi onun p*cinle kaldın demi ortada.. bixz kızlar ne aptalız ya
Cok salakmisim keske zamani geri alsam :(
o rüya bitti :D
Keske zamani alsam geri :(
öyle bir dünya yok be kızım kızlık satılmıyo yavrum benim sahip çıksaydın :D
Ne yapim söyleyin lütfen :(
o bebeği sakın dünyaya getirme senin yaşın kaç ?
19 .
bence bir şekilde kurtul o bebekten ya peki erkek arkadasın ne diyo s. olup gittimi bırakıp?
birakti cok ulasmaya calistim her yerden sildi telefon nummarasini degistirdi kac kere aradim mesaj atim
ah be kızım nolcak simdi : /
Zor durumdayim
çocugu kolay kolay aldıramazsın bence ailene danısmalısın. kaç aylık o?
Kanmasaydın Gūl'ūm
Cocugu aldirsam
Çocuğun suçu ne Gūl'ūm
Böyle yaşamam :(
Böyle yaşayamaz misin? Çocuksuz yaşayacaksın ama?
Adın lekelenmemesi için Çocuktan kurtulmaya kalkma Babası her kimse Seni eşek gibi alacak Git babasına soyle
Cocuğu aldır tabıkı bu erkeklerın yazdıklarına da guvenme
Konustum dinlemedi kac kere mesaj atim her yerden engelledi :(
Babasına söyle diyorum olmadı git polise şikayet et
@Nightbabe, bir kere insan kimseye guvenmemeli hele ki bir erkeğin evine gidiyorsa önce kendine guvenmeli bu kızın hiç suçu yok mu yani Benden 7 yaş buyuksun sen eğri oturalim doğru konuşalım Akıllı olması gerekirdi
Ben suclu veya sucsuz aramıyorum o bunların farkında, farkında olmasa boyle olurmuydu? korkuyor ve çaresiz hissediyor. dedığım şu bu bır kez daha hataya dusulecek bırsey degıl cocuğu aldırmaz ise tüm hayatı kararacak , ve gercekten korkunc bırsey olur ılerde o doğacak gunahsız bebeyı dusun oradan bır empatı kur 🙏🏻
@Nightbabe ben her ihtimali kuruyorum tek noktaya takılan biri değilim
Çocuk aldırmak da hiç kolay değil öldürmek de kolay değil
Herşeyin bir azabı var
Vicdanen neyi yapacak şu an çocuğu aldırma niyetinde başka yol yok mu yani
Kendi bir hata yaptı ikinci hatayı da yapacak yapmaması için başka yolları bulmalı konuşmalı babası ile...
Bak şu an çocuk degıl o aldıracagı henuz vakıt varken.
@Nightbabe vakit varsa aldirsin Vakit dolduysa 2. hata olacak zaten
O zaman aılevı bır şok olacak artık başka bır sorun olacak böyle ıntıhar eden ya da zırla ettırılme vskalatı var çünki 😑😐 ne yazıkkı toplum baskısı kötu bı boyuta ulasıyor
@Nightbabe toplumun yaptığı da hata kızın yaptığı da hata asosyal bir kız değil bu arkadaş aile terbiyesi almış başına buyruk olacak kadar da divane deli değil akıllı olacak akıllı Allah ona bu nimeti vermiş kimseye guvenmeyecekti erkeğin evine gitmek nedir Allah askina
saksoda cekti mi