5 yasinda bir oglumuz var ve 1,5 yildir koca benle ilgilenmiyodu halen ilgilenmiyo bende ortagiyla iliski yasadim 1,5 yildir ve sarhostuk esim disaridaydi annesine gitti oglumuzu da alip 5 haftalik hamileymisim olanlari sevgilime anlattim ayril kocandan gidelim kendimize hayat kuralim diyor bense ikilemdeyim oglum babasini seviyor onun psikolojisini bozmak istemiyorum ama karnim buyuyunce kocam beni kapinin onune koyar cok az zamanim var allah rizasi icin ne yapiyim ben? 25 yasindayim.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSen tek seferlik bir olaydan bahsediyorsun sandım. Ama olay 1,5 senelik bir şey. Yani sen bildiğin defalarca ilişki yaşamışsın. Sonunda da hamile kalmışsın. Bu kadar karaktersiz bir insana gelip de ne denir ki şimdi? Doğacak çocuğa üzülürüm. Diğer evladına ne hayrın olmuş ki ona olsun... Zavallı. O çocuğu zaman geçmeden aldır. Kocandan da boşan. Zerre kadar onurun varsa..
00 Yorumla
+1 yılŞaka mısın Allah rızası mı diyorsun bir de.
Yani yaptığın şey tamamen senin nefsinle alakalı nefsin seni yoldan çıkarmış ne yaparsan yap Allahın rızası olmaz bu duruma.
Kocana acıdım harbiden yazık adama.40 Yorumla
+1 yılBir kere Yaptığın büyük bir Ahlaksızlık. Insan sarhoş olacağı yeri bilmemi hele Kocanın Arkadaşı ile kocanı aldatmak baya iğrenç aslında. Fakat bu durumu bir çeşit düzeltemezsin 5 Yaşında ki çocuğun senden nefret edebilir ki en doğal Hakkı. Doğacak çocuğuna da yazık olur evlenmezsen babası ile. Hayatının içine siçmişsin tebrik ederim
10 Yorumla
olgun bir kadınsın ve bu yaptığının çok yanlış oldunu kendinde biliyosun yakın zamanda ayrıl eşine herşeyi anlat özür dile bebeğini doğur bir çaresi bulunur herşeyden önce töbe et namaz kılmıyosan namaza başla oruç tutmuyosan tut yaptığın Allah katında çok günah.. ilk Allaha sonra eşine affettir kendini
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
70Cevap
Kızım madem kocandan memnun değilsin bosan sonra ne halt yiyosan ye, adamın nikahindasin bide çocuğun var üstelik bide kocanın ortağı ya adam katil olur , hemen bosanicaksin adama bide ortağından hamileyim de yazık senin gibi bir pislik yüzünden kendi hayatini mahveder. İstemiyorum de bir yolunu bul bosan.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Eğer gerçek ise allahtan belanı diler. sana layık bir hayat dilerim. İlgisiz diye onu aldatmak zorunda değilsin ona saygın olmadığı için değil kendine saygın olmadığı için seni kınıyorum bu sözleri yazıyorum. Kendine bunu nasıl yakıştırabiliyorsun hemde ortağı ile nasıl bir yapınız var allah ıslah etsin sen gibileri.
20 YorumlaSen sevgilinle gitsen ne malüm daha kötü bir hayat yaşamıcağın.
olan olmuş yapmışsın bir hata artık önüne bak.
eğer kendi ayağının üstünde durabilirimdersen sevgilinlede birlikte olma tek yaşa belki o daha kötü hayat yaşatacak.
kapıcı dairesi felan tutarsın.
:/ keşkelerin dönüşüyok saçma sapan şey yapmışsın yapöa bir daha.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin büyük küçük hataları var yargılamak bize düşmez bence eşinle konuş boşanmak istediğini söyle tabi bilemiyorum hemen kabul edebilicek biri mi değil mi edicek biriyse bu şekilde ayrıl sonra sevgilin dediğin kişi ile istediğini yap sevmiyosan eşinle kalmanın anlamı yok bence zaten adam duysa kabul etmez en azından diğeriyle aranızda sevgide varsa bence seçimin belli oğluna gelince onun hep yanında ol biraz daha fazla ilgi göster atlatabilirsn bence
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın ahlaksızlığı bir kenara bırakıcak olursak ki bırakılacak gibi değilde neyse. Yapman gereken kürtaj yaptırıp o adamdan uzak durmak. Çocuğunun o yaşta bunları yaşamasını ister misin? Kendine gel. Son olarak şunuda söylemeden edemicem. Vay şıllık
00 Yorumla
+1 yılMadem kocan ilgisiz sende sevmiyorsun neden boşanmadın ki. Bence çocuğunu hiç öne sürme sen ondan çoktan vazgeçmiş zaten, şu an tek düşüncen gidersem bu rahatı orada bulabilir miyim acabadır başka da bişi değil, ne diyim Allah ıslah etsin
10 YorumlaNe yap biliyo musun bebeğini doğur ve iki çocuğunu da bırak babalarına tek başına cehennem ol git. Çocukların annesiz daha mutlu olurlar böyle yaşamaktansa.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen böyle Anne olacaksa hic Olmasın yani
Çok yanlış kızım bir kadın Kocası varken nekadar ilgisiz olursa olsun böylesi onursuz bir durum içerisine giriyorsa yardımı da hak etmiyordur bence kocanı tanısaydım kesin ispiyonlardım seni
22 Yorumla- +1 yıl
Ben tanisam senden once soylerdim inan erkeklere kizarken bayanlardan da bu kacinci soru ya
Şu Soruya yorum yapılmazda işte senin gibiler olunca insan duramıyor. Bre cahil öküz bari yaptıgın şerefsizliği burada iyi birşeymiş gibi anlatma bari. Allah rıza gelmeyecek bu yaptıklarınızdan.
10 Yorumla
+1 yılAllahın kurallarina uygun yasamiyorsun sonra Allah rizasi icin yardim dileniyorsun bacim. Allah yanlisa dusurmesin ne diyim.
20 YorumlaAllah rızası mı diyorsun hâla... Memnun değildiysen boşansaydın sonra ne yapmak istiyodunsa yapsaydın. Bu rezilliğe ne gerek vardı? Şimdi ne tavsiye istiyosun git boşan.
10 YorumlaAllah belanı versin demicem. Umarım sen ve senin gibiler cehennemin dibini boylar. Madem seninle ilgilenmiyor ayrılsaydın önce sonra ne b*k yapıyorsan yapsaydın. Senin gibiler yüzünden insan kimseye güvenemiyor işte. Yazık l*n sana heheyt.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi ne aptal insanlar varya bacaklarınızın arasındakiyle dünyayı oynatırsınız bir adamı tav edemedin * öylee askı sevgiyi evliliği adam seni parcalasın her bir parcanı ayrı bir çö kutusuna atsın bazı kadınlar hak ediyor. bence * git sevgilinle evlen... bu kadar asırı tepki vermem benimde aldatıldığımdan olabilir kusura bakma düşüncelerim
00 Yorumla
+1 yılya böyle bir olayı buraya yazacak kadar yüzsüzsün ve birde yardım istiyorsun senin kanına işlemi ş oruspuluk herşey tamamda o çocuğa yazık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bildiğim sitede 3-5 tane evli abla var
Ama baksan günde 20 pembeli kocasını aldatıyor
İlginç.50 Yorumla
+1 yılOff bir gidin allahininizi seversiniz
cani cuk ceken yatakta buluyor kendini
ilgi bahane
soruda trol20 Yorumlasende allahın rızasımı kalmış rezillik biri bin para çocuğu aldıracaksın ve boşanacaksın eğer aldırmazsan olacak şu oğlun senin nasılbir insan olduğunu bilecek ve seni hiç affetmeyecek sen kaybedeceksin ama bu troll de olabilir
00 Yorumla
+1 yılEee kocanla birlikte ol işte, çocuk ondan diye yutturursun. Hay sizin ben cibiliyetinizi karakterinizi ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunu düşünüyor numarası yapma rezil kadın :/ Düşünsen bunları yapmazsın. Ben okurken utandım sen onla mı kaçsam onla mı dursamın planını yapıyorsun. Bir de Allah rızası demiş :/ Allah rızası için git ve öl
10 YorumlaTamam kocan ılgısz olabılır ayrılsaydık boyle bısey yapcagına hemde en yakın arkadası ıle sen adısın kocanın ortagı srrfsız sonra haberlerde kımse demesın cınnet gecıren adam karısını oldurdu alın sıze cınayet sebebı
00 Yorumla
+1 yılher insan hata yapar er geç doğrusu ortaya çıkacakdır bn olsaydım herşeyi eşime anlatırdım kaçma fikri pekde iyi değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına kaç ve kaçtığın yerde boşanma davası aç. Aldatılmayı kimse kolay kolay kaldıramaz, ortağınada sanada ne yapacağını bilemezsin, ki haketmişsinde.
00 Yorumla
+1 yılAllah rızası deme l*n bari orspu. Sizin gibi pislikler yüzünden evlilikten soğudum kocan olsam öğrensem öldürürdum sizi adi insanlar tiksiniyorum sizden beter olun
00 YorumlaBütün yorumları okudum da biri de demiyo ki seni buna iten neydi? Evde karısı ilgi bekler. O gider gösterir ilgiyi. Boynuzu yiyince de kadın o.. Oluyo. Hayır efendim! Herzaman savunurum kadını o... yapan kocasıdır nokta!
11 Yorumla- +1 yıl
Sende onun gibi o... sun belli. Beğenmiyorsan adamı hadi ordan olup gider boşanıyor. bunu gelmiş normalllestirmeye calisiyorsun. ya kaltagi
Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Allah rizasi mi dedin... Allah korkusu var mi icinde?
00 YorumlaOndan sonra da kadın cinayetleri neden oluyor diyorlar. Al işte..
amma verimli topraksin sen ya. Tohum atan meyve alıyor. Maşallah..00 Yorumla
+1 yılbu hangi dizi filmdi ismini hatırlamıyorum ama çok etkisinde kalmışsın tavsiyem komedi konulu dizi film izle
00 YorumlaKocanla beraber ol sarhoşken içine boşalt hamileyim de veya sana müjdem var hamilieyim de süpriz yap
00 YorumlaYa çocuğu aldıracaksın ya da gideceksin eşin kapının önüne koyacaksa net
00 Yorumla
+1 yılSen çocuklu bir fahişe olmuşsun. İlgilenmiyorsa boşan. Aldatmak nedir l*n kaltak
00 Yorumla
+1 yılyaparken allah rızasını mı düşündün? yapmasaydın. hak ettin.
00 Yorumlaçocuğunu aldır ve kocana sadık ol ondan başkasının olma
00 Yorumla
+1 yılolan olmuş ama çocun aldırda demek mantıklı değil alaha havale ediyorum
00 Yorumla
+1 yılyazık sana o çocuğada kocayada yazık senin gibi anne olmaz olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocandan hamileymiş gibi davran. Ortağıyla ilişkini kes. Hiç bişey olmamış gibi davran
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1,5 sene bahanelerle eşini aldatıp hamile kaldığında allah rızası için bize mi sordun?
00 Yorumla
+1 yılAl işte bir o.. pu yüzünden kaç hayat etkilencek en başta çocuğa yazık l*n
10 Yorumla
+1 yılçocuğu aldır bana gel bende hamile bırakıyım seni ailecek takılaım asgkaslgh
00 Yorumla
+1 yılbir de Allah rızası için diosun Allah carpsın seni
10 Yorumla
+1 yılsevgiline kaç. doğru olan bu. ayrılın ve sevgilinle yaşamaya başla.
00 YorumlaEx askinin arkadasini dene bide o daha iyi birakir tohumu belki...
00 Yorumlaulan başkasının içini mi büyüttüreceksin adam? insanda biraz vicdan olur, inşallah cehennemde yanarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanmadan gelip buraya anlatmışın sana dencek tek kelime or*spu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ın adını anamayacak kadar kirlenmişin. Sana herşey müstehak. Umarım yaptıklarının cezasını çekersin, olan oğluna olacak pislik kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan insafsız karı bir de utanmadan gelmiş yazmışsin yediğin haltlari. Tiksiniyorum senin gibilerden.
10 YorumlaNe halin varsa gör onu aldatmadan önce dusuncektin yazlar olsun
00 Yorumla
+1 yılOzele gel olayi anlat bir care mutlaka bulunur samimi isen
00 Yorumla
+1 yılNasil becerdin ve becerildiginin bir onemi yok onemli olan boku yemis olman
00 Yorumlaoğluna söyle alırşır babasında kalır birde sende ayrılmalısın hayat kurun, karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapının önüne koyarmış. Ağzına silah sokup beynini patlatacak bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sevgilinin dediği gibi eşini bırakıp metres hayatı yasamalisin
00 Yorumla
+1 yıltrollerinizden bıktım *
10 Yorumla
+1 yılThe walking dead lorinin dramı 😄
30 Yorumla
+1 yılpisliklerini reklam yapma bari.
01 Yorumla- +1 yıl
kocan nem olsaydım arkadaşımı da seni de vururdum
Yanlış üstüne yanlış. Bir çıkış yolu bulamadım.
00 Yorumla
+1 yılGit aldır çocuğu 5 haftalık henüz madem
00 YorumlaAyrıl ondan o daha iyisine layık
20 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana diyecek tek lafım var.
Or*spu !20 Yorumla
+1 yılSenin yatacak yerin yok kanks
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası