Beni kandırdı hamileyim?

Lütfen yargılamadan dinleyin iki yıllık bir ilişkim var ben Şu an 22 yaşındayım erkek arkadaşım 28 benim kimsem yok iki yıl önce başka bi smeptte taşındım işe başladım ve erkek arkadaşımı orda görmüştüm zaman geçti benden hoşlanıyormuş tabi bende deli gibi ondan o zamanlar o kadar saftım ki nasıl oldu bilmiyorum bir an sevgili olduk beni işten alıp evime bırakıyordu geziyorduk sevgili olduğumuz 4. Gün tatile gittik bekaretimi aldı sonra evli olduğunu öğrendim o sırada ilk ilişkide hamile kalmışım evli ama boşanma aşamasında olduğunu söyledi hamile olduğumu annesine söyledi sevgilim zorla aldıralım dedi annesiyle beraber gidip aldırdım görüşmeyi kestim bu bana ulaştı saftım işte kandırdı işte ilişkimiz devam etti en son ben bunu terk ettim kaldırıldığını anladım başka semptte taşındım 4 ay süre geçti hergün bi kez göreyim seni diyordu hiç cevap vermedim sonra bi gün aradı açtım öyle kötü oldum ki benden herseyimi çaldı görüştüm sadece ona öyle bi Tokat attım ki annesi kardeşleri araya girdi ona bosanıcaksın madem seviyorsun sana belli bi süre dedim herseyi düzelt barıştık annesiyle aram çok iyi kardeşleri herkes bi karışı bilmiyordu o da aldattığını anlamış ama beni bilmiyor ve ben Şu an ilaçla korunduğum halde hamile kaldım 9 haftalık hamileyim her aldırmak istediğimde izin vermedi ve benim cidden gözüm Şu an açıldı ne kadar salakmısım beni Kandırdı ve ona inandım Şu an bu bebeği doğurup doğurmamak arasında bile kararsızım ve aldırmam için bi hafta var ya da doğurup göstermeyeceğim çocuğumu bana akıl verin nasıl bi yol izlemeliyim?
Beni kandırdı hamileyim?