Cinsel Yaşam Kocami arkdasiyla aldatiyorum Ve hamileyim? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kocami arkdasiyla aldatiyorum Ve hamileyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı. Allahın adını ağzına alma sürtük. 2 1 Yorumla 0-BirWefasiz +1 yıl Helal bendende aynısı=) Yorumla
mertcanpolata Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1,5 senedir hiç ilişki olmadımı aranızda? 0 0 Yorumla
emelda Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. allah senı bıldığım gıbı yapsın 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Basa gelen cekilirv 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Mutluluklar 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı. yapmıssın yapacagını 0 0 Yorumla
Birawer Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. böyle entrica yok mk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Yazık, gerçekten çok yazık.
Allahın adını ağzına alma sürtük.
Helal bendende aynısı=)
sonra Türkiye Neden Gelişmiyor
1,5 senedir hiç ilişki olmadımı aranızda?
Bunlara ceza yok ülkede , yat kalk şükret
Allahın rızası mi? Yazık sana
ne diye evlenir ki senin gibiler
cocuga da yazık
Bacım daha ne yapıcan la
Orospulukta master yapmışsın tebrikler
En mantıklısı eşinden ayrılman.
Ayril yaptigin ayibi kapat bari
Ayrıl o zaman yapacak birşey yok
Verirken bana mı sordun şırfıntı
allah senı bıldığım gıbı yapsın
Çocuğu aldır,... çocuğu olmasın.