Hamileydim aldırdım Vicdan azabı çekiyorum?

20-21 yasindayim 9 ay önce yani 5 ağustosta eski sevgilimle birlikte oldum. O gun ayrildik beni videoya cekmis tehdit etti para için reddettim. Zaten yasi da benden 1-2 yas kucuktu abuk subuk davranmasi normal. Hamile kaldim ve ona da söylemedim zaten inanmazdi. Muhattap olmuyorum. Hamile oldugumu cok geç farkettim tanıdık birinin yardımıyla aldirdim. Ama cok zayıf ve minyon tipli biri oldugum icin biraz riskli olabilcegi soylendi. Ailemin bilmesini istemiyodum başka şansım olamazdı.. aldirdigim gün cok halsiz düştüm. bizimkiler doktora götürmek istedi gitmemek için zor ikna ettim. Ama hala korkuyorum bir gün anlasilcak diye. Ama en kötüsü icime cok dokundu. Aldirdiktan sonra tuvalete çıktığımda bebegin kolu bacagi tüm bedeni param parça olmuş olarak tuvalet deliginde gordum. Oyuncak bebek gibiydi.. bir zevkin kurbanini tuvalete çöp gibi atmak cok koydu bana. O gorduklerimi hiç unutamiyorum vicdanim sizliyo. Psikolojikmi cok etkiledi. Ruyama falanda giriyo. Napmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Korunmadınız mi diye sorarsanız korunmadık. İçime boşalmadıgını söyledi. amaa yalan mı söyledi yoksa farketmedi mi bilmiyorum. neyse ailemden habersiz psikolojik tedavi görüyorum. doktor o tuvalette gördüklerimin bilinç altımı etkilediği için gerçek olmayabilir gördüğün hayalleri gerçek sanabilirsin dedi. ama gerçek gibiydi bilemiyorum...
Hamileydim aldırdım Vicdan azabı çekiyorum?